Bellatrix és Sirius rokonok voltak?

Pontszám: 4,3/5 ( 42 szavazat )

Bellatrix "Bella" Lestrange (született Black) (1951 – 1998. május 2.) brit boszorkány volt, Cygnus és Druella Black legidősebb lánya , Regulus és Sirius Black unokatestvére , valamint Andromeda Tonks és Narcissa Malfoy nővére.

Sirius és Draco rokonok?

A Malfoy család egyike azon kevés megmaradt tisztavérű varázslóklánoknak a Harry Potter-sorozatban, és a leggazdagabbak közé tartozik. ... A Malfoyok Narcissán ( Sirius Blacknek, Harry keresztapjának első unokatestvére) révén rokonságban állnak a Black családdal, ami miatt Draco Bellatrix Lestrange és Andromeda Tonks unokaöccse is.

Hogyan kapcsolódnak egymáshoz Sirius és Bellatrix?

Bellatrix a Fekete család tagja és Sirius Black unokatestvére . Bellatrix Cygnus és Druella Black lánya, Andromeda (Nymphadora Tonks anyja) és Narcissa (Draco Malfoy anyja) nővére.

Sirius és Bellatrix első unokatestvérek?

Bellatrix Lestrange, Narcissa Malfoy és Sirius Black mind Pollux Black leszármazottai, így első unokatestvérek .

Milyen varázslatot használt Bellatrix Siriuson?

A filmadaptációban Bellatrix az azonosítatlan varázslat helyett a Gyilkos átkot veti Siriusra. Ez a varázslat az akadályozó Jinx lehetett.

Hogyan élte túl Bellatrix és Sirius Azkabant?

39 kapcsolódó kérdés található

Bellatrix megütötte Siriust Avada Kedavrával?

A filmben Bellatrix megütötte Siriust az ölő átokkal, Avada Kedavrával, megölve őt, mielőtt áthaladna a fátylon. A könyvben nem azonosítják a Siriust sújtó átok (bár a pletykák szerint a piros lámpa miatt elkábított), és a fátyol átverése okozza a halálát.

Milyen varázslat ölte meg Bellatrixot?

Ő az enyém!" Bellatrix ezután gúnyolódni kezdett Mrs Weasley-vel fia halála miatt, majd nevetni kezdett Molly dühös válaszán, miszerint a halálfaló „soha többé nem fogja megérinteni a gyermekeinket!" egyenesen a szívébe ütötte , megölve.

Ki Voldemort lánya?

Delphini (született 1998 körül), a Delphi becenéven ismert, egy brit félvér sötét boszorkány volt, Tom Riddle és Bellatrix Lestrange lánya. Voldemort lord egyetlen gyermekeként tudott parseltanyelven beszélni, és ő lett a Mardekár Salazar egyetlen ismert élő örököse apja halála után.

Kihez ment feleségül Luna Lovegood a Harry Potterben?

Luna feleségül vette Rolf Scamander természettudós társát, a Fantasztikus állatok és a Hol találjuk őket szerző, Newt Scamander unokáját, aki jóval később élt, mint Harry, Ron, Hermione és Ginny, akik mind a húszas éveik elején-közepén házasodtak össze és alapítottak családot.

Kihez megy feleségül Scorpius Malfoy?

Rose Weasley Scorpius Malfoy barátnője, majd felesége. 2017 és 2024 között a Roxfort Boszorkány- és Varázslóiskolába járt, ahol a Griffendéles házba sorolták be. Miután összeházasodtak Scorpius Malfoyal, három gyermekük lesz, MaddoxParker és Sebastian Malfoy.

Draco Malfoy szerelmes Hermionébe?

Dracónak nem voltak érzelmei Hermione iránt , valószínűleg a családjának a boszorkányok és varázslók vér szerinti státuszához kötődő hiedelmei miatt. ... Legfeljebb a könyvek kontextusából azt a következtetést vonhatjuk le, hogy Draco Hermione iránt érzett érzelem a tisztelet volt. Végtére is, mindig is olyan volt, amilyenre a férfi igyekezett.

Kihez ment feleségül Albus Potter?

Adelena Potter (felesége) Albus és Adelena először a roxforti válogatási ceremónián találkoztak, és a pár hatodik évében házasodtak össze a Roxfortban.

Ki vette feleségül Neville-t?

Ma már tudjuk, hogy Neville végül feleségül vette Hannah Abbottot , és gyógynövénytan professzor lett a Roxfortban. Ráadásul ő és a felesége a Szivárgó Üst felett laktak.

Ki vette feleségül Dracót?

Draco feleségül vette egy másik mardekáros húgát. Astoria Greengrasst, aki hasonló (bár kevésbé erőszakos és ijesztő) áttérésen ment keresztül a tisztavérű eszmékről egy toleránsabb életszemléletre, Narcissa és Lucius menyként némi csalódásnak érezte.

Ki volt Draco Malfoy első csókja?

Első csókjuk a Malfoy Manor lépcsőjén történik. Harry elhozza Dracónak a pálcáját, miután a tárgyaláson így beszélt: „Ez a tiéd; köszönöm." És ezúttal Draco nem engedi, hogy elmenjen. Harry megfordul, hogy elmenjen, Draco pedig megragadja a karját, visszafordítja és megcsókolja.

Draco Malfoy gonosz?

Draco sokáig a gonosz megtestesítője lehetett a Harry Potter-sorozatban, de a dolgok jobbra fordultak. Draco még felnőtt korában is képes negatívan hatni a világra, de már nem úgy cselekszik, mint korábban, vagy ahogy az apja tette.

Neville szerette Lunát?

Noha Neville és Luna hivatalosan soha nem randevúztak a könyvekben vagy a filmekben , népszerűségük párként a rajongói közösségben teljesen érthető. ... Neville egy csodálatos, hősies ember, aki minden legjobbat megérdemel, de illik, hogy a Roxfort után külön utakon jártak.

Luna Lovegood autista?

A Harry Potter sztárja, Evanna Lynch szerint az autista rajongókat különleges kapcsolat fűzi Luna Lovegoodhoz. A "Harry Potter" sztárja, Evanna Lynch az Insidernek elmondta, hogy karaktere, Luna Lovegood különleges kapcsolatban áll az autista rajongókkal, és "sok levelet" kap az autista rajongóktól.

Hermione Voldemort lánya?

Nem. Nem tudom, mennyire hangsúlyozhatjuk ezt, de – nem, Hermione Granger nem Lord Voldemort lánya . ... Ráadásul Hermione Grangernek vannak szülei, és Rowling egyértelműen megalapozta mind az örökségét (voldemorttal ellentétben mugli származású), mind a családját.

Hermione végleg feledte a szüleit?

Hermione visszaadta szülei emlékeit. A filmekben Hermione az „Obliviate” varázslatot varázsolta a szüleire, elfeledve velük, hogy valaha is volt lányuk. Mivel muglik voltak, meg akarta őrizni őket Voldemort befolyásától. Az „elfeledkezni” állandó , tehát a tragédia szörnyű.

Ki ölte meg Delphinit?

A terv az, hogy megakadályozzák Cedricet abban, hogy megnyerje a háromvarázsló versenyt és elérje a kulcsot. Többször visszamennek az időben, és egy próbálkozásra Cedric valójában megtámadja Delphinit. Amikor Delphini fedele felrobbant, túszul ejti Albust és Scorpiust, és arra kényszeríti őket, hogy menjenek vissza vele az időben.

Milyen átok ölte meg Lupint?

Ez lehet az az átok, amelyet Dolohov használt Remus Lupin megölésére a roxforti csata során, mivel megjegyezték, hogy Remus teste békésnek tűnt, és ez az átok nem okozta a sérülés látható jeleit.

Milyen varázslat ölte meg Pitont?

A LEGO Harry Potter: Years 5-7-ben Harry a Sectumsemprát használja Malfoyra, csak azért, hogy rájöjjön, hogy a varázslat látszólag fájdalommentesen kettévágta őt. A Harry Potter és a Halál Ereklyéi: 2. részben Voldemort ezzel a varázslattal elvághatta Piton torkát, mielőtt Nagini végzett vele.