A fiatal wallandert Svédországban forgatták?

Pontszám: 4,6/5 ( 26 szavazat )

A svédországi Malmőben játszódó Young Wallendert valójában Vilniusban, Litvániában forgatták. A litván főváros, Vilnius most újabb jelentős filmcímmel egészíti ki egyre impozánsabb portfólióját: Fiatal Wallander.

Wallandert Svédországban forgatták?

A Wallander egy brit televíziós sorozat, amelyet Henning Mankell svéd regényíró Kurt Wallander-regényei alapján dolgoztak fel, Kenneth Branagh főszereplésével a névadó rendőrfelügyelőt. ... A harmadik sorozatot 2011 nyarán forgatták a svédországi Ystadban (Scania) és Rigában (Lettország ), és 2012 júliusában adták le.

Miért nincs svédül az ifjú Wallander?

A válasz természetesen egyszerű. A „Young Wallander” nem egy svéd sorozat . Ez egy brit produkció, amelyet Ben Harris ("Devils", "Hollyoaks") készített a Yellow Bird UK-val. Akárcsak az előző BBC-sorozatban Kenneth Branagh-val.

Hol forgatták a Netflix Young Wallander című sorozatát?

A Netflix a vilniusi filmezést választotta a városi és természeti hátterek széles választéka miatt. A Šeškinė negyed lakótömbjei hihetetlenül filmszerűek, számos felvételi szöggel és kreatív lehetőséggel.

A fiatal Wallander színész svéd?

A szereplők többsége brit, és brit akcentussal beszélnek, de van egy nagyon felkavaró kivétel maga Young Wallander esetében, akit Adam Palsson alakít : egy svéd színész, aki svéd akcentussal beszél angolul.

A YOUNG WALLANDER 2. évadának megjelenése 2021. Adam Palsson hamarosan megkezdi a forgatást Vilniusban, Litvániában

24 kapcsolódó kérdés található

Wallander feleségül veszi Monát?

Wallander egyszer házas volt, de felesége, Mona elhagyta, és azóta nehéz viszonya van lázadó egyetlen gyermekével, Lindával, aki tizenöt évesen alig élte túl az öngyilkossági kísérletet.

A Netflixnek van Wallandere?

Kurt Wallander további ügyekkel fog foglalkozni, miután a Young Wallander című európai drámát a Netflix egy második évaddal megújította . A streamer szeptemberben indította el a sorozat első évadát, amelyet a Banijay által támogatott Yellow Bird UK készített és Henning Mankell regényei alapján.

A Netflix Canada rendelkezik Wallanderrel?

Sajnáljuk, a Wallander: Series 4 nem érhető el a kanadai Netflixen , de Kanadában azonnal feloldhatod, és elkezdheted nézni! Néhány egyszerű lépéssel megváltoztathatja Netflix régióját egy olyan országra, mint Ausztrália, és elkezdheti nézni az ausztrál Netflixet, amely magában foglalja a Wallander: Series 4-et is.

Hány svéd Wallander sorozat van?

Csak egy tökéletes Wallander-sorozat létezik: a svéd "Henning Mankell Wallandere Krister Henriksson főszereplésével". Ez az egyik legjobb sorozat, amelyet valaha televíziónak készítettek bármely országban.

Beszélnek angolul Svédországban?

Lehet, hogy az angol nem a hivatalos nyelv Svédországban , de Svédországban szinte mindenki kiválóan beszéli. 2017-ben Svédország a 80 ország közül a 2. helyen állt az EF angol nyelvtudás indexében ↗️ (EF EPI), amely a nem anyanyelvi országok nyelvtudását méri.

Miért olyan nyomorult Wallander?

A svéd Ystad város melletti távoli domboldalon Sir Kenneth Branagh pályafutása egyik legnehezebb jelenetét adja elő. Merengő nyomozószereplőjét, Kurt Wallandert Alzheimer-kórral diagnosztizálták , és ez az a pillanat, amikor a demencia kezd igazán elhatalmasodni.

Miért függesztették fel Wallandert?

A 2. évadban (2010) meggyilkoltak egy idős házaspárt, akiket rasszista megtorlásokhoz kapcsoltak Ystadban; Wallander felfüggesztése , amikor nem volt hajlandó belekeveredni egy lehetséges gyilkosságba ; és egy idős madarász, aki egy aprólékosan megtervezett gyilkosságban halt meg.

Van 2 Wallander sorozat?

A Netflix korábban bejelentette a Young Wallander 2. évadának 2021-es megjelenési dátumát. A Netflix által 2021. június 1-jén megjelent hírlevélben azonban a streamer felfedte, hogy a 2. évad valamikor 2022-ben érkezik . A sorozatot 2020. szeptember 3-án mutatták be a Netflixen.

A Wallander jó sorozat?

2008. november 30. | Értékelés: 2/4 | Teljes áttekintés… A sorozatnak nagyszerű hipnotikus vonzereje van, mivel a gyilkosságok és halálesetek Wallandert még jobban magába hajtják. Kenneth Branagh tökéletes az egyik összeomlott embere. A megtett út teszi Wallandert több mint méltóvá Masterpiece imprimaturjához.

Mi az első Wallander-könyv?

A piramis Amikor Wallander először feltűnt az Arctalan gyilkosok című filmben, magas rangú rendőrtiszt volt, éppen betöltötte a negyvenet, és az élete összeomlott.

Hol nézhetjük meg Wallandert?

Wallander a MASTERPIECE-n a PBS-en .

Hol láthatom Wallandert?

Nézze meg Wallander - TV-műsorok közvetítését | HBO Max .

Van egy öreg Wallander?

A Wallander két korábbi verziója készült Svédországban .

Mi lesz a végén Wallanderrel?

Wallander, látod, élete vége előtt áll, és lassan demenciába süllyed . ... A Branagh Wallander számára nincs több drámát adaptálni az alkotó Henning Mankell forráskönyveiből, és a karakter állapota miatt visszavonult az ystadi rendőrségtől.

Kenneth Branaghnak vannak gyerekei?

Sir Kenneth Branagh azt mondta, hogy "nincs rejtély", hogy neki és feleségének miért nincsenek gyerekei . A belfasti születésű színpad és filmsztár a Wallander új sorozata előtt beszélt, amely állítása szerint karrierje legnehezebb jeleneteit tartalmazza.

Alszik valaha Wallander ágyban?

Az első epizódban, a Sidetrackedben számos dolgot megtudhatunk Kurt Wallanderről: nincs borotvája (mindig borostás – meg kell mondjam, meglehetősen szexis); nincs ágya (egyszerűen elalszik a karosszékében); és nem tudja, hogyan használja a kéziféket vagy a gyújtást az autójában (megérkezik ...

Wallander depressziós?

Wallandert, a Henning Mankell által írt krimik felügyelő hősét "mint egy nyílt seb" jellemezte, Branagh elismerte, hogy egyetlen szerep nyomta le igazán : a végső megoldás náci építészének, Reinhard Heydrichnek a szerepe az Összeesküvés című tévében. film.

Mire figyeljek Wallander után?

5 olyan műsor, mint a Young Wallander, amelyeket most megtekinthet a Netflixen
  • Marcella. Marcella sötét, érzelmes, és minden bizonnyal érdemes a falásokhoz. ...
  • Csapdába esett. Ebben az izlandi krimiben senki sincs biztonságban, és úgy tűnik, nincs menekvés. ...
  • Broadchurch. ...
  • Bátorság. ...
  • Amerikai bűnözés.