Hozzáadták a felügyelőt?

Pontszám: 4,6/5 ( 40 szavazat )

A Warden lesz az első vak maffia, amely hozzáadódik a Minecrafthoz . ... A Mojang fejlesztői azt is kijelentették, hogy ez a maffia nem arra való, hogy megküzdjenek, hanem inkább a játékosok megijesztésére.

Mikor adták hozzá a felügyelőt a Minecrafthoz?

Ez a félelmetes szörnyeteg a Minecraft barlangjaiban rejtőzik, a Minecraft 1.18-as frissítés részeként érkezik még idén . A Warden a barlangok legmélyebb részein járőröz, és ő az egyetlen vak maffia a játékban.

A felügyelőt még mindig hozzáadják a Minecrafthoz?

Az 1.17-es frissítésben a Mojang csak kecskéket, axolotlokat és ragyogó tintahalakat adott hozzá. Ez sok rajongót elgondolkodtatott, hogy mikor érkezik a felügyelő a Minecraftba. A jó hír az, hogy a felügyelő 2021 vége felé érkezik a Minecraft 1.18-as frissítésébe .

Jön a felügyelő a 2. részben?

A Wardent a Minecraft Caves & Cliffs frissítéssel jelentették be, és mindenhol felkeltette a játékosok figyelmét. A Warden nem fog szerepelni a frissítés I. részében, amely holnap érkezik. Inkább a II. részbe kerül bele , amikor hozzáadják azt az életközösséget, amelyben természetesen ívik.

A felügyelő ejt valamit?

Egy több YouTuberral készült interjúban egy fejlesztő kijelentette, hogy a Warden iránti vágyuk inkább természeti katasztrófához hasonlítana, mint egy főnöki maffiához. "Amikor meglátsz egy tornádót, elfutsz, nem odarohansz és kardot csapsz rá..." Ez az oka annak is, hogy a felügyelőnek cseppje sem lesz.

Miért van a Minecraft 1.17-ben 91 blokk, de nincs őr?

34 kapcsolódó kérdés található

Mit ejt le a felügyelő?

Képzeld el, az új Warden kidob egy „Wardens Heart”-t , vagy valami ehhez hasonlót. A tenger szívéhez hasonlóan működik. Használható jeladó szerű szerkezet vagy ilyesmi készítésére. A funkció az lesz, hogy létrehoz egy zónát, ahol nem tud ellenséges csőcselék keletkezni.

Mi az erősebb egy vasgólem vagy egy őr?

Az Iron Golem pár lendítéssel ki tudja venni a játékost, miután mind az esés, mind az ütési sérülést okozta. A Warden azonban két találattal legyőzhet egy teljes netherita páncélban lévő játékost . Ez a Minecraft egyik legerősebb mobjává teszi.

Létezik vadőr ívótojás?

Képes-e az őr a Minecraft 1.17-es verziójában? Sajnos a Minecrafterek nem találják meg ezt a félelmetes új csőcseléket a Minecraft 1.17-es verziójában, és nem is tudják előállítani spawn eggs segítségével .

Hogyan kell megidézni a herobrine-t?

Ezután létre kell hoznod egy Herobrine idéző ​​blokkot , amely egy 3x3-as rácsban készül, Soul Sand 8 csont közepén. Ezt úgy tűnik, hogy a mod hozzáadja a játékhoz. Ha ezt meggyújtod, Herobrine-t megidézik.

Mennyire van egészségi állapota a felügyelőnek?

Ha figyelembe vesszük, hogy a Netherite-et használják a Minecraft legkeményebb páncélkészletének elkészítéséhez, ez teszi a Wardenst a valaha látott legerősebb maffiát, amely több sebzést okoz, mint az Iron Golems. A játékos Warden elleni támadásai alapján azt is kiszámíthatjuk, hogy több mint 85 életerőt tartanak.

Az őr az új pillanatképen?

A felügyelő benne van a Minecraft 1.17-es pillanatképen? Nem, nem szerepel a legújabb pillanatképen .

A felügyelő képes blokkokat törni?

A felügyelő tud ugrani, blokkokat törni és blokkokat dobni.

Miért válnak ketté a barlangok és a sziklák?

K: Miért jelenik meg a Caves & Cliffs frissítés két részben? V: A Caves & Cliffs két részre bontott kiadására vonatkozó döntés az eddigi legambiciózusabb frissítésünk eredménye, miközben csapatunk továbbra is a távmunka kihívásaival foglalkozik .

Mekkora kárt okoz a felügyelő a Minecraftban?

A felügyelők 31 sebzéspontot oszthatnak egy játékosnak egy találattal . Ez a legtöbb más csőcselék a játékban, és egyetlen találattal megölheti a páncél nélküli játékosokat. A mar egy kicsit kisebb; támadásuk "elsorvadja a koponyákat" csak 12 sebzéspontot okoz.

Hol van a mély sötétség a Minecraftban?

A Deep Dark életrajz kifejezetten y=0 alatt található. Itt találhatók a sculk blokkok és a Warden. Lehet, hogy az új szerkezet a Warden's Cabin nevet viseli.

Ki nyerné a felügyelőt vagy az Ender Sárkányt?

Ezen kritériumok alapján az Ender Dragon erősebb, mint a Warden a Minecraftban. Az Ender Dragon megölése is tovább tart, mivel 200 életpontja van, szemben a Warden 84-ével. A játékosok valószínűleg nem akarnak majd szembenézni egyik csőcselékkel sem, mivel mindkettő hihetetlenül veszélyes és nehéz megölni.

Meg tudod szülni a felügyelőt?

Sajnos nem – és ez megmagyarázza, hogy a játékosoknak miért vannak gondjai a Warden megtalálásával és megszületésével. Ehelyett a lelkes játékosoknak meg kell várniuk a Caves and Cliffs frissítés második részének megjelenését, mielőtt megtalálnák a Wardent.

A felügyelő minifőnök?

Egy egyedülálló dolog, amit mondtak, az volt, hogy a Minecraft 1.17-es mobja, a The Warden valójában nem új főnök, a kezdeti látszat ellenére. ...

Van gyémánt gólem a Minecraftban?

A gyémánt gólemek ritkán születnek az NPC falvakban , 4 másik vasgólem mellett. Hasonló mesterséges intelligenciával rendelkeznek, mint egy Iron gólem, de minden ellenséges maffia után mennek. ... Ugyanolyan cseppjeik vannak, mint a vasgólemeknek, de vas helyett 30000-500000 gyémántot ejtenek.

Felrobbannak a Creepers vas gólemekkel?

Az Iron Golems minden maffiát megtámad, kivéve a Creepereket, kétkezes felütéssel, ami 3-10 szívet sebez. ... Nem támadják meg a Creepereket, valószínűleg azért, mert felrobbannak, és károsíthatják a falut, amelyet a Vasgólem véd.

Milyen szinten találod a felügyelőt a Minecraftban?

A Warden megtalálható az új Deep Dark barlangi életrajzokban, amelyeket a Minecraft Caves & Cliffs frissítésében vezettek be. Ezek a biomák az Y-0 szint alatt találhatók, és Deepslate és Tuff blokkokból állnak. A felügyelőknek saját lakótereik is vannak, amelyeket Warden's Cabins-nak neveznek, ahol a játékosok sok ritka anyagot találhatnak.

Mennyi XP-t dob ​​le a felügyelő?

A küldetés teljesítéséhez legalább 200-as szintűnek kell lennie. A Warden ívási ideje 4 perc. Küldetésének teljesítése 6000 bélit és 600 000 exp- et kap. A Logia effektusok nem működnek a Warden-en, mint bármely főnöknél.

Melyik pillanatképen lesz a felügyelő?

Hol lehet megtalálni. A Warden az új Deep Dark életrajzban fog megjelenni, amelyet az 1.18-as frissítéssel együtt adnak hozzá a játékhoz. Ez a bióma a világmagasság szempontjából nagyon alacsony.