Nevetséges volt?

Pontszám: 5/5 ( 48 szavazat )

Ha azt mondja, hogy egy személy vagy egy szervezet nevetség tárgyává vált, akkor azt gondolja, hogy fontosak vagy komolyak, de nevetségesnek tűntek. Az igazság soha nem szabadulhat ki. Ha így lenne, nevetségessé válna.

Nevetség tárgya volt?

: olyan személy vagy dolog, amelyet nagyon ostobának vagy nevetségesnek tartanak . Tekintse meg a nevető szó teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. nevetség tárgya. főnév.

Nevetvető vagy nevetséges?

nevetség tárgya; egy vicc vagy hasonló: Alkalmatlansága köztisztviselőként az egész város nevetségessé tette.

Hogyan használj nevetséges anyagot egy mondatban?

gúny vagy csínytevés áldozata.
  1. A program nevetség tárgyává tette az Egyesült Államokat.
  2. Állandó baklövései miatt az egész osztály nevetségessé tette.
  3. Az igazság soha nem szabadulhat ki. ...
  4. Ha egy újság politikai közvélemény-kutatást rendelne meg egyetlen személy véleménye alapján, az azonnal nevetség tárgyává válna.

Ki mondta, hogy nevetséges?

Shakespeare „nevetség tárgya” „Könyörögj, hogy ne legyünk nevetségessé mások humorának: barátságban kívánlak, és így vagy úgy jóváteszem.”

LaughingStock (1991) *Vinyl Rip*

33 kapcsolódó kérdés található

Melyik Shakespeare-darabból származik az idézet?

Vannak, akik azt állítják, hogy William Shakespeare a felelős a „röhögő anyag” kifejezésért, mert megjelent a Windsori víg feleségek című darabjában, amelyet először 1600 és 1601 között mutattak be.

Mit jelent a távoltartás?

: abban a helyzetben, hogy nem tud közelebb mozdulni, miközben megtámad vagy megpróbált megközelíteni valakit – tartással vagy tartással használták A katonák távol tartották a támadókat. — gyakran átvitt értelemben használva. Az orvosok hónapok óta féken tudták tartani a betegségét.

Mit jelent az idióma elhagyása?

(elhagyni valamit) megszabadulni valamitől . Sok behozatali korlátozást megszüntettek. Szinonimák és kapcsolódó szavak. Megszabadulni valamitől vagy valakitől.

Hébe-hóba idióma?

Az idióma jelentése "mindenkor és akkor" Hébe-hóba azt jelenti, hogy néha; néha; időszakosan ; vagy ritkán.

Mikor leszel nevetségessé?

Ha azt mondja, hogy egy személy vagy egy szervezet nevetség tárgyává vált, akkor arra gondol, hogy fontosnak vagy komolynak kell lennie, de nevetségesnek tűntek . Az igazság soha nem szabadulhat ki. Ha így lenne, nevetségessé válna.

Miért válik nevetségessé a költészet?

"A költészet... a gyerekek nevetséges tárgyává vált." A kifejezés kora lehet az oka annak, hogy gyakran összekapcsolják azzal a gyakorlattal, hogy az embereket büntetésből részvényekbe helyezik . A részvények a kifejezés megalkotásának idején használatos büntetés eszközei voltak, amellyel az embereket kínozták vagy kigúnyolták.

Mit jelent a szög a koporsóban?

Szög definíciója a koporsóban : olyasvalami, ami valószínűsíti, hogy valaki vagy valami megbukik, megsemmisül stb . Minden hiba eggyel több szöget jelent profi baseball-pályafutásának koporsójába. Az ügyvédek ma újabb szöget ütöttek a koporsójába.

Mit jelent a Mindörökké és egy nap?

1. Nagyon hosszú ideig, mint például az Ő örökké és egy napja azon a könyvön dolgozik. Ez a hiperbolikus kifejezés valószínűleg a mára örökké elavult korrupciójából származik. Shakespeare ezt használta A cickány megszelídítése című művében (4:4): „Búcsú örökre és egy napra”.

Mit jelent a savanyúságban?

De tudod, mit jelent: nehéz helyzetben ragadni . Az angol idiómák vicces dolgok, kikerültek a történelem bőbeszédű zűrzavarából, és az „in a pácban” az egyik homályosabb a csomóban.

Mit jelent az isten szerelmére?

– a meglepetés vagy a bosszúság kifejezésére szolgál, sietsz , az isten szerelmére?

Mit jelent a rossz tojás kifejezés?

informális + kissé régimódi. : valaki, aki rosszat tesz. Becstelen volt, de ő volt az egyetlen rossz tojás a csoportban .

Mit jelent a szem alma idióma?

Jelentése: Valaki, akit mindenkinél jobban becsül . Példa: A legkisebb lányom, Cherie a szemem fénye.

Mit jelent a Most és akkor?

: időnként : néha-néha kimegyünk vidékre.

Mit jelent a lenézni?

Lenézni azt jelenti, hogy valakit vagy valamit kisebbnek vagy alacsonyabb rendűnek tartunk .

Mit jelent övön aluli ütés?

Tekintse meg az öv alatti találat szinonimáit a Thesaurus.com oldalon. Ha olyasmit mondunk, ami gyakran túl személyes, általában lényegtelen és mindig igazságtalan: „ A református alkoholistákat ivási problémájukra emlékeztetni annyi, mint az övön aluli ütés.” A kifejezés a bokszból származik, amelyben tilos az ellenfelet övön alul ütni.

Elhagyni az idiómákat?

Valamit megszüntetni azt jelenti , hogy teljesen eltávolítjuk, vagy véget vetünk neki . Ha az egyik ember végez egy másikkal, az első megöli a másodikat. Ha végzed magad, megölöd magad.

A BAE barátot jelent?

A rövid válasz: Bár ezt a szót az 1500-as években a birkahangokra használták, manapság a bae-t a szeretet kifejezéseként használják , gyakran a barátodra vagy barátnődre utalva. ... A Bae egy tágabb jelentést is kapott: valami általánosan jónak vagy menőnek való címkézésére használják, mint a „Ez a szendvics a bae”-ben.

Honnan származik a távoltartás kifejezés?

A 14. században az ugató vadászkutyákról azt mondták, hogy „tökfélben vannak”. Ha a kutyákat távol tartják, megóvják őket a támadástól . A kifejezéskereső webhely szerint az „at bay” szó első feljegyzett használata egy 1330-as évből származó angol történetben található. Visszatérve a modern időkre, az „at bay” általános kifejezés.

Mit jelent az ellenség távol tartása?

Ha távol tartasz valamit vagy valakit, akkor megakadályozod, hogy elérje, megtámadja vagy befolyásolja Önt .

Melyik Shakespeare-darab az örökkévalóságtól és egy naptól?

A cickány megszelídítése .