Moro a pusztítás istene volt?

Pontszám: 4,9/5 ( 18 szavazat )

Tízmillió évvel ezelőtt Moro egy rendkívül veszélyes egyén volt, aki háromszázhúsz világon tömeges kihalást okozott, és legalább két másik bolygót elpusztított . ... A csata során mágikus erejét felhasználva elpusztított egy bolygót, felemésztve annak lakóinak életerejét.

Moro erősebb, mint Beerus?

Beerus az Universe 7 pusztításának istene, és könnyen az egyik legerősebb karakter a Dragon Ballban. A pusztítás istene lévén Beerus olyan hatalmas erővel rendelkezik, amelyhez csak a sorozat néhány szereplője fér hozzá. ... A köztük lévő harcban azonban Beerus legyőzheti Morót .

Ki a pusztítás első istene?

Az animében bemutatott első God of Destruction Beerus , aki az Universe 7 Destroyere pozícióját tölti be, ugyanazt a világot, amelyet Goku és a Z-Warriors foglal el.

Ki győzi le Morót?

Miután Gokuval szembesült Tökéletes Ultra Instinct-tel, Morót teljesen utolérte még azután is, hogy maximálisra növelte erejét és megpróbálta a Föld energiáját felhasználni ellene, mivel Goku olyan brutálisan megverte, hogy az életéért könyörgött.

Ki a Pusztítás Istene?

Shiva – A pusztítás istene.

Moro, a pusztítás első istene

40 kapcsolódó kérdés található

Ki a pusztítás leggyengébb Istene?

Íme a Dragon Ball 8 legerősebb (és 8 leggyengébb) istene, rangsorolva.
 • 16 Leggyengébb: Supreme Kai. ...
 • 15 Legerősebb: Fusion Zamasu. ...
 • 14 Leggyengébb: Öreg Kai. ...
 • 13. Legerősebb: Champa. ...
 • 12 Leggyengébb: Grand Kai. ...
 • 11 Legerősebb: Beerus. ...
 • 10 leggyengébb: Kai király. ...
 • 9 Legerősebb: Belmod.

Ki győzheti le Beerust?

Dragon Ball Theory: Goku már képes legyőzni Beerust. Goku terve az, hogy végül egy visszavágón megküzd Beerusszal, de lehet, hogy már elég erős ahhoz, hogy legyőzze a Pusztítás Istenét. Goku egyik célja a Dragon Ball Superben, hogy megelőzze Beerust, de elképzelhető, hogy a Saiyan hős már megtette.

Ki az erősebb Jiren vagy Moro?

A Dragon Ball Super legutóbbi fejezetében Moro szabadjára engedte teljes erejét, és mivel Jiren erősebbnek tűnik, mint az Ultra Instinct Sign-ban szereplő Goku, elég magabiztosan kijelenthetjük, hogy a 11-es univerzum harcosa több mint elég ahhoz, hogy lebuktassa az ősi varázslót.

Moro erősebb Brolynál?

Tehát annak ellenére, hogy Brolynak megvan az ereje, hogy legyőzze Morót , nem feltétlenül rendelkezik olyan harci tapasztalattal, mint a gazemberrel. És ebben az értelemben Broly végül ugyanazért az indoklásért veszítene Moróval szemben, mint Gokuval szemben.

Moro isten?

Se nem hősies, se nem gonosz – egyszerűen a kozmosz egyik ereje. Számos nagy nyom van arra nézve, hogy Moro valaha a pusztítás istene lehetett: gyakorlatilag minden lényt lenéz, sőt még az olyan harcosokat is, mint Goku és Vegeta, akik messze alatta vannak.

Ki a legerősebb Saiyan?

Dragon Ball: A 15 legerősebb Saiyan, erő szerint rangsorolva
 1. 1 Goku. Goku mindig is élen járt az új átalakulások elsajátításában, és ez továbbra is így van a modern korban.
 2. 2 Broly. ...
 3. 3 uborka. ...
 4. 4 Vegeta. ...
 5. 5 kelkáposzta. ...
 6. 6 Goku Black. ...
 7. 7 Gohan. ...
 8. 8 Future Trunks. ...

Gogeta legyőzheti Morót?

A 6 Can Beat : Gogeta a két legerősebb Saiyan legjobb tulajdonságaival rendelkezik. ... A Vegetával való egyesülés és az Ultra Instinct Sign technika alkalmazása azt jelentené, hogy Moro határozottan összeomlana Gogeta együttes ereje alatt.

Beerus el tudja törölni Zénót?

Harcosként Zeno nagyon gyenge, és bármilyen erős technikával megölhető. Még Beerus is kijelentette, hogy Zénó NEM HARCOS, csak arról van szó, hogy bárkit egy szempillantás alatt ki tud törölni .

Broly képes legyőzni Jirent?

Azonban az egész életen át tartó, szigorú kiképzéssel és szinte megrendíthetetlen harci fegyelemmel Jirennek határozott előnye van a nyersebb, kontrollálhatatlan Brolyval szemben . ... Egy ilyen vad harcossal szemben, mint Broly, egy pillanatra is megingatni, még Jiren szintjén is, megsemmisítő vereséget jelenthet.

Buu erősebb Brolynál?

Kid Buu minden szempontból messze felülmúlja Brolyt . Broly valamivel gyengébb, mint egy felemelkedett szupersaiyan (jelen esetben goku), vagy körülbelül olyan erős, mint Vegeta, amikor először harcolt tökéletes Cell-lel.

Hány éves Moro?

A 43. fejezet megerősíti, hogy Moro legalább 10 millió éves . A karakter a Daikaioh és a South Supreme Kai ellen néz szembe, de a párnak vannak gondjai.

Moro gyengébb, mint Jiren?

Jirenről azt állították, hogy felülmúlta Belmodot, majd áttörte a határait. Belmod viszont képes volt karcolás nélkül leküzdeni a feldühödött ital támadását.

Vegeta erősebb, mint Moro?

Vegeta sokkal erősebb kapcsolatban áll Moróval, mint Gokuval , Namek súlyát a hátán hordja. A történet arra is törekedett, hogy Vegeta képzését körülbelül annyira kiemelje, mint Gokuét, miközben soha nem felejtette el azt a tényt, hogy Moro személyessé tette a dolgokat Vegeta számára. Bár kis léptékben.

Hány éves a Goku 2020?

A most 43 éves Goku élete egyik legnagyobb kihívásával néz szembe, amikor hét tízfős csapattal mérkőzik meg a többi univerzumból.

Meg tudja győzni Goku a pusztítás istenét?

Ennek ellenére nincs ok arra, hogy Goku ne tudna harcolni és legyőzni egyet a sok másik pusztítás istene közül . Úgy tűnt, hogy az Univerzum túlélési íve egy gonosz Vermoud magvait veti el, de soha semmi nem lett belőle.

Goku legyőzheti Thanoszt?

Goku valóban hatalmas lény, sokszor erősebb, mint több isten a saját univerzumában. ... Thanos időben lefagyaszthatja Gokut , teljesen összetörheti a valóságát, vagy egyenesen egy fekete lyukba szállíthatja. A többi kövek tényleges erejétől függően Thanos akár Goku lelkét vagy elméjét is átveheti.

Goku most meg tudja győzni Beerust?

A forma nagy kihívás elé állította Beerust, és a harcuk azzal végződött, hogy a Pusztítás Istene alig győzött, mielőtt elájult. ... Beerus állítólag egy ilyen isten, de Goku egy halandó, aki most képes használni az ilyen hatalmat. Lehet, hogy nem tudja használni a Hakai- t, de ez nem jelenti azt, hogy manapság nem tudja legyőzni Beerust .