Lucille ball volt a Star Trekben?

Pontszám: 4,8/5 ( 74 szavazat )

Véletlenül a megjelenés Lucille Ball színésznő 109. születésnapjára is esik. A színésznő hosszú múltra tekint vissza a Star Trek franchise-ban, és kulcsfigurája volt a sorozat létrehozásának és korai sikerének.

Mi volt Lucille Ball szerepe a Star Trekben?

Ball karaktere, "Lucy Carter " megemlíti a Star Treket a Here's Lucy című tévésorozat egyik epizódjában (lásd itt.)

Desilu készítette a Star Treket?

A Desilu Productions, más néven Desilu Studios volt az a produkciós cég , amely elindította a Star Trek franchise-t a kezdetben még nem sugárzott, 1965-ös "The Cage" televíziós pilot epizód, valamint a Star Trek: The Original Series televíziós sorozat gyártásával. 1966 szeptemberében kezdték sugározni.

Lucille Ball féltékeny volt Vivian Vance-re?

Ball „Szerelem, Lucy” című önéletrajzában felidézte, hogy ő és Vance szinte azonnal barátoknak érezték magukat. "Ami engem illet, Kismet volt az. Viv és én rendkívül kompatibilisek voltunk.

Miért utálta Vivian Vance Frawleyt?

Bár Frawleyt nagyon érdekelte, Vance visszautasította, főleg azért, mert nem akart személyesen dolgozni Frawley-val, mivel már így sem jöttek ki egymással. Emellett úgy érezte, Mertz karakterei sikertelenek lennének egy műsorban Ricardos nélkül.

NEM lenne Star Trek és Star Wars Lucille Ball nélkül!

41 kapcsolódó kérdés található

Mennyit ér Lucille Ball?

Az „I Love Lucy” ikonikus sztárja, Lucille Ball hasi artéria szakadás következtében halt meg 1989. április 26-án, és 40 millió dolláros vagyont hagyott hátra a Celebrity Net Worth szerint.

A Star Trek könyven alapul?

A Star Trek-franchise ötvenhárom éves történeti kötődésű fikcióval kezdődik, amely James Blish Star Trek 1-jének 1967-es kiadásával kezdődött. 2021 februárjában több mint 850 eredeti regény, novellagyűjtemény, epizód- és filmregény, valamint gyűjteményes kiadások jelentek meg.

Lucille Ball fizetett a Star Trek pilotért?

A második pilotot, amelynek most William Shatner főszereplője lesz , részben maga Ball finanszírozta – még az igazgatótanács kifogására is. A Star Trek 1966 őszén debütált, és meg is nyerte az idősávot. A többi persze már történelem.

Ki fizette a Star Trek pilotját?

Spock az első pilotból, és a mai néven ismert show lett. Ball beleegyezett, hogy finanszírozza ezt az újraforgatást, ismét az igazgatótanács preferenciái alapján. Tehát Ball az, aki hagyta, hogy a Star Trek sokáig éljen és virágozzon. Köszönöm, Lucy.

Melyik a jobb Star Wars vagy Star Trek?

William Shatner azzal érvel, hogy a Star Trek jobb, mint a Star Wars . ... Russ arra a következtetésre jut, hogy mind a sikerük, mind a népszerűségük ellenére a Star Trek a kettő közül a jobb, mivel a mi galaxisunkban játszódik, így az emberek jobban tudnak vele kapcsolódni, míg a Star Wars egy másik galaxisban játszódik. .

Hogy hívják Troi Rikert?

Deanna Troi imzadit kiáltotta, miközben Rikert Armus fogságban tartotta a Vagra II-n. (TNG: "Skin of Evil") Troi felhívta Rikert imzadinak, amikor az idegrendszerét megtámadó mikroorganizmustól szenvedve feküdt. (TNG: "Shades of Gray")

Miért olyan népszerű a Star Trek?

A Star Trek a karakterekben és a szereposztásban jeleskedett . Az eredeti sorozat a karakterek hármasára összpontosított. A középpontban a klasszikus hős, Kirk kapitány állt, egy lendületes és szenvedélyes kalandor, akit a parancsnoki felelősség terhel.

A Star Trek a Disney tulajdona?

A Disney, a gyerekfilmek gyártására szakosodott cég soha nem volt a Star Trek márka tulajdonosa , és valószínűleg nem is lesz, mivel jelenleg a VIACOM-CBS-hez tartozik.

Mennyi pénzt keresett William Shatner a Priceline-on?

"Városi legenda", hogy a Priceline.com bevezetője, William Shatner 600 millió dollárt keresett abból, hogy részvényt kapott a társaságban - mondta Jeffery Boyd, az online utazási weboldal elnök-vezérigazgatója.

A Star Trek lemásolta a Star Warst?

A Star Wars és a Star Trek egyaránt tudományos alapokon nyugszik , és űrutazást és idegeneket foglal magában. A Star Trek televíziós sorozat eredetileg 1966-ban készült, és ez befolyásolta a népszerű Star Wars-filmek 1977-es kezdetét. 1979-ben bemutatták az első Star Trek-filmet.

Mennyit keresett Lucille Ball epizódonként?

A MeTV szerint Ball és Arnaz heti 4000 dollárt (mindegyik 2000 dollárt) keresett minden epizódért. Bár ez meg sem közelíti azt, amit a színészek ma csinálnak, fizetésük együttesen igencsak gazdaggá tette őket a korban. Mivel a fizetésük több mint valószínű, hogy nőtt, ahogy a műsor népszerűbbé vált.

Miért vált el Lucy és Desi?

Ball és Arnaz a Too Many Girls című film forgatásán találkoztak 1940-ben. A Country Living szerint Ball 1944-ben beadta a válókeresetet férje túlzott alkoholfogyasztása és kósza szeme miatt . Ők ketten megbékéltek azzal a megállapodással, hogy olyan szakmai projekteket választanak, amelyekkel több időt töltenek együtt.