Kobe bekerült a Hírességek Csarnokába?

Pontszám: 4,6/5 ( 60 szavazat )

(CNN) Kobe Bryant szombat este hivatalosan is bekerült a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame -be a Class of 2020 keretében. ... "Soha nem lesz olyan, mint Kobe" - mondta Vanessa Bryant.

Ki iktatja be Kobe Bryant a Hírességek Csarnokába?

A Chicago Bulls legendája, Michael Jordan , az NBA-ben szereplő Charlotte Hornets tulajdonosa iktatja be Bryant a csarnokba. Bryant 2020 januárjában egy helikopter-balesetben halt meg. Az ünnepségen özvegye, Vanessa Bryant is felszólal.

Melyik évben kerül be Kobe Bryant a Hírességek Csarnokába?

A Class of 2020 tagjaként bekerül a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame-be. Kobe Bryant ezen a hétvégén a Class of 2020 tagjaként bekerül a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame-be.

Kobe szülei részt vettek a Hírességek Csarnokának beiktatásán?

Kobe Bryant szülei nem vettek részt a Hírességek Csarnokának ünnepségén , mert „nem tisztelték” őket, és nem „személyesen hívták meg” őket a családi barátjuk szerint.

Kobe Bryant szülei örökölték?

Bryant azt mondta, hogy lánya, Natalia (17) otthon maradt anyja; Bianka, 4; Capri, 18 hónapos, és Gianna. ... Vanessa Bryant pénzügyi szakértők szerint Kobe Bryant halála után megörökölte egy 600 millió dollár értékű birtok irányítását .

Kobe Bryant kosárlabda Hírességek Csarnokának beszéde

20 kapcsolódó kérdés található

Hogyan nézhetem meg Kobe Bryant a Hírességek Csarnokában?

Kobe Bryant kosárlabda Hírességek Csarnokába kerülését az ESPN sugározza. Bárki, aki rendelkezik kábeles előfizetéssel, megtekintheti az ESPN-en, vagy streamelheti a WatchESPN-en vagy az ESPN alkalmazáson keresztül. Az eseményt a fuboTV-n keresztül is streamelheti, amely hét napos ingyenes próbaverzióval jár.

Melyik Hall of Famer volt Kobe csapattársa?

Megosztás Minden megosztási lehetőség a következőkhöz: Hogyan példázta Kobe Bryant, hogy a Hall of Famer tagja volt, emlékszik vissza egykori csapattársa, Mark Madsen . Mark Madsen és Kobe Bryant három szezonon át csapattársak voltak a Los Angeles Lakersnél, és a 2000-es évek elején együtt nyertek pár NBA-címet.

LeBron James benne van a Hírességek Csarnokában?

Hivatalosan is bekerült a 2021-es Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class osztályba. A Hírességek Csarnokába bekerült kosarasok új osztálya között volt Paul Pierce, Yolanda Griffith, Chris Webber és Chris Bosh. Bosh a Los Angeles Lakers sztárjának, LeBron Jamesnek a legnagyobb neve.

Kobe beiktatta Jordant?

Michael Jordant abban a megtiszteltetésben részesítette, hogy szombat este beiktatta a néhai Kobe Bryant a Naismith Memorial National Basketball Hall of Fame-be, de szerepe inkább mellékszerep volt.

Michael Jordan beszélt Kobe HOF-én?

Közel egy hónappal a Lakers legenda tavalyi halálos helikopter-balesetét követően beszélt Bryant emlékünnepségén , és világossá tette, hogy Bryant mennyit jelentett neki. "Kobe a kedves barátom volt, olyan volt, mint egy kistestvér" - mondta Jordan. "Amikor Kobe meghalt, meghalt egy kis darab belőlem...

Michael Jordan beszélt Kobe beiktatásán?

Jordan tavaly februárban tette felszínre érzelmeit, amikor a Los Angeles Lakers sztárja halála után kevesebb mint egy hónappal a Staples Centerben tartott megemlékezésen beszélt Bryantről . ... Az ESPN-nek nyilatkozva Jordan elárulta, Bryant személyesen soha nem kérdezte meg tőle, hogy benevezi-e a Hírességek Csarnokába.

Derrick Rose bekerül a Hírességek Csarnokába?

Derrick Rose az első szavazáson a Hall of Fame pályáján szerepelt pályafutása első négy szezonjában, 21,0 PPG, 3,8 RPG és 6,8 APG átlaggal, beleértve három All Star-szereplést és természetesen a 2010–2011-es MVP-díjat. ... Tiszta önéletrajz, az MVP-díjat leszámítva, ő nem a Hall of Famer tagja .

Giannis már a Hall of Famer tagja?

26 évesen Antetokounmpo már felépítette a Hírességek Csarnokának önéletrajzát egymás melletti MVP-kkel, az év védekező játékosa díjjal, most pedig az NBA-döntő MVP-jével.

Ki segítette leginkább Kobe-t?

1. Shaquille O'Neal . Kétségtelen, hogy a Diesel a valaha volt legnagyobb csapattársa Kobe Bryantnek. Kobe és Shaq együtt 3 NBA-címet nyert, míg O'Neal 3 MVP-t szerzett a döntőkben.

Hány szupersztárral játszott Kobe?

Négy korábbi Lakers-csapattárs – Robert Horry, Rick Fox, Brian Shaw és Devean George – osztotta meg gondolatait a Kobe Bryant-tel való játékról. Hét szezont játszott Bryantnél, ebből hármat a Lakers NBA-bajnoki címével zárult.

Kik a 2020-as Hírességek Csarnokának jelöltjei?

A 2020-as osztály a következőket tartalmazza: 18-szoros NBA All-Star és ötszörös NBA-bajnok Kobe Bryant, 15-szörös NBA All-Star és háromszoros NBA-döntő MVP Tim Duncan, 15-szörös NBA All-Star és kilencszeres. Az NBA All-Defensive első csapatának kiválasztása Kevin Garnett, Eddie Sutton négyszeres az év nemzeti edzője, kétszeres NBA-bajnok edző...

Ki jogosult a 2022-es NBA Hírességek Csarnokába?

Kosárlabda Hírességek Csarnokája 2022: Első alkalommal jogosult NBA-játékosok. Ahhoz, hogy jogosultak legyenek a besorolásra, a játékosoknak négy teljes szezonra teljesen visszavonulniuk kell . Ez azt jelenti, hogy azok a játékosok, akik a 2017–2018-as NBA-szezon után fejezték be pályafutásukat, csatlakozhatnak a 2022-es osztályhoz.

Mit ért Kobe Bryant?

#33 Kobe Bryant Nettó vagyona a becslések szerint 600 millió dollár volt a halála idején. Bryant 2016-ban vonult vissza a kosárlabdától, mint az NBA minden idők harmadik gólkirálya, és 20 éves pályafutása során 5 NBA-címet nyert.

Vajon Kobe vett házat az anyósának?

2016-ban Kobe azt mondta egy ESPN-interjúban: „A kapcsolatunk sz***. ... A források akkor azt mondták a TMZ-nek, hogy Pamela úgy érezte, Kobe többet ad az anyósának . Kobe-nak Sofia egy 3,2 millió dolláros házban lakott Newportban. Miután a házat eladták, állítólag egy másik közeli, több millió dolláros kastélyba költözött.

Ki az a Vanessa Bryant anyja?

Vanessa Bryant lezárta az anyja, Sofia Urbieta Laine által ellene indított pert.

Minden MVP bekerül a Hírességek Csarnokába?

Minden játékos, aki elnyerte ezt a díjat, és jogosult a Naismith Memorial Kosárlabda Hírességek Csarnokára, bekerült. Kareem Abdul-Jabbar rekordot jelentő hatszor nyerte el a díjat. Ő az egyetlen játékos, aki megnyerte a díjat annak ellenére, hogy csapata az 1975–1976-os szezonban nem jutott be a rájátszásba.