Kisame kardforgató volt?

Pontszám: 4,9/5 ( 28 szavazat )

Különlegessége, hogy Kisame nagyon erős kardforgató volt, és előnyben részesítette a nyers erő és a közelharc használatát a csatában. Eredetileg Kisame egy normál katanát használt, amivel elég jártas volt ahhoz, hogy megölje az összes társát egy küldetés során.

Kisame 7 kardforgató?

Néhány jelentősebb tagja volt Jūzō Biwa és Kisame Hōshigaki, akik elhagyták a kardforgatókat, hogy csatlakozzanak Akatsukihoz; Mangetsu Hōzuki, aki egy ponton elsajátította mind a hét kardot; Raiga Kurosuki, "The Burier", egy sorozatgyilkos, aki arról ismert, hogy élve temette el áldozatait; és Zabuza Momochi, a "rejtett köd démona" és ...

Kisame egy jinchuriki?

6 Kisame Hoshigaki A farkatlan farkú szörnyetegként ismert Kisame Hoshigaki Naruto egyik legerősebb karaktere volt. ... Hihetetlen módon, Kisame meg tudta tartani magát Killer Bee ellen, egy tökéletes Jinchūriki ellen .

Kisame Hoshigaki ember?

195 centiméterével Kisame az Akatsuki legmagasabb tagja. A "kisame" démoncápát jelent, míg a "Hoshigaki" szárított datolyaszilva. Kishimoto először az volt a szándéka, hogy az Akatsuki tagjait olyan szörnyetegekké varázsolja, amelyekben szinte nincs emberi jellemvonás . Zetsu, Kisame és Kakuzu kiváló példái ennek.

Ki a legerősebb a Köd 7 kardforgatója közül?

5 Chojuro Mastered A Hiramekarei A Chojuro Kirigakure hatodik mizukageja, és eléggé alulértékelt shinobi. Sok más kirigakurei shinobihoz hasonlóan Chojuro is fiatal kora óta a kardozás művészetében tanult, és elsajátította a Hiramekareit, azt a kardot, amelyről úgy gondolják, hogy a legerősebb a ködben lévő hét közül.

10 dolog, amit valószínűleg nem tudtál Kisame Hoshigakiról! (10 tény) | Naruto/Naruto Shippuden

44 kapcsolódó kérdés található

Miért árulta el Samehada Kisamét?

A Samehada jelentése „cápabőr”, és innen ered a megjelenése. Affinitása van egy személyhez a csakra íze alapján. Amikor Kisame és Killer B harcoltak, Samehada vonzotta a Killer B csakráinak ízét, és ezért elárulta Kisame-t, hogy együtt menjen B-vel.

Ki ölte meg Kisame Narutót?

Kisame felismeri, hogy inkább meghal, hogy megvédje az Akatsukit, ezért megidéz három cápát, és öngyilkos lesz, hagyva, hogy a cápák felfalják. Naruto és Yamato megdöbben, míg Killer B Samehada-n keresztül megerősíti, hogy ez nem trükk, és Kisame valóban meghalt.

Ki a leggyengébb Akatsuki?

Zetsu volt az Akatsuki leggyengébb tagja. Különböző helyekre való beszivárgásra és információgyűjtésre szakosodott. A szervezetben eltöltött ideje alatt soha nem vett részt olyan komoly küzdelemben, amely megmutatta volna harci képességeit.

Kisame erősebb, mint Itachi?

Társa volt Itachi Uchihával, és bár egyesek azt hiszik, hogy egyenlők, Kisame valójában gyengébb volt Itachinál . ... Küzdőképessége fenomenális volt, és míg Kisame fizikailag erősebb volt, Itachi Amaterasuja és Tsukuyomija azt jelentette, hogy nem tart sokáig, hogy leigázza az egykori Kirigakure nindzsát.

Kisame kedvelte Itachit?

Mint ilyen, tökéletesen hűséges volt Itachihoz , mivel csak azután cselekedett, miután parancsot kapott, vagy engedélyt kapott. ... Az animében Kisame szomorúnak tűnt, amikor meghallotta Itachi halálát. Kisame végül jó barátnak tekintette Itachit, még az utolsó pillanataiban is gondolt rá.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Ki a legerősebb farkú vadállat?

Kilencfarkú vadállat – Kurama . Kurama a legerősebb a kilenc farkú vadállat közül. Utoljára a Konohagakure-i Naruto Uzumakiban, azaz a sorozat főszereplőjében pecsételték le.

Kinek van a legerősebb susanoo-ja?

1. Sasuke Uchiha . Sasuke Susanoo-ja az eddigi legerősebb, főleg miután Rikudo Sennintől kapott chakrát. A Susanoo is rugalmas, és használhatja Sasuke jutsuját, mint a Chidori és a Gokakyu no Jutsu.

Haku fiú vagy lány?

Haku egy 15 éves androgün megjelenésű fiú volt, és még Naruto is gyönyörűnek tartotta, és azt mondta, hogy "szebb, mint Sakura", még akkor is, amikor közölte vele, hogy férfi.

Ki a legerősebb Hokage?

1 Naruto Uzumaki Naruto Uzumaki, a Rejtett Leveles Falu hetedik Hokage-je kétségtelenül a legerősebb shinobi, aki birtokolja a címet. Bár nindzsaként eltöltött első évei nem voltak lenyűgözőek, lassan, de biztosan több erőre és ügyességre tett szert a puszta akarat és elszántság révén.

Kinek van az 5 farkú vadállat?

Kokuō (穆王, Kokuō), közismertebb nevén az Ötfarkú (五尾, Góbi), egy farkú vadállat, amely Iwagakuréből származó Han belsejébe került.

Ki volt a legerősebb szannin?

Orochimaru és Jiraiya a legerősebbek. Szerintem egyenrangúak. Véleményem szerint Jiraiya a legerősebb, mert Sage Mode-ja van. ezzel a fájdalom hat útjára lép.

Itachi képes legyőzni Kakashit?

Az animében Itachi minden bizonnyal az egyik legerősebb shinobi. Megfigyelték, hogy Kakashit a Tsukuyomi legyőzte Itachitól . Ez az egyik legerősebb jutsu, amit használhat. De ahogy korábban megjegyeztük, a Sharingan felhasználó nem tudja megvédeni magát a Mangekyo Sharingan által leadott Genjutsutól.

Le tudja győzni Madara Itachit?

Míg Itachi Uchiha önmagában is erős volt, biztosan meg sem közelítette Madara Uchiha szintjét. Ha a Six Paths Powers a rendelkezésére áll, Madara semmiképpen sem veszíthet Itachival szemben , bármi is legyen. ... Itachi erős lehet, de határozottan töredékével sem rendelkezik Madara istenfélő erejének.

Ki ölte meg Madarát?

Madarát Black Zetsu „legyőzte” a Naruto Shippuden 458. epizódjában. Madara teljesen feltámasztja magát azáltal, hogy feláldozza a legyőzött Obitót, és megparancsolja Fekete Zetsunak, hogy vegye át az irányítást Obito teste felett, hogy végrehajtsa a Mennyei Élettechnika Samsarát.

Ki ölte meg Itachit?

2009-ben Itachi meghalt az animében, miután csúcspontot vívott Sasukéval , és átadta Sasuke-nak a Sharingan hatalmát. A bűntudat gyötörte, Itachi mindig is tudta, hogy csak Sasuke keze által érheti el a végét.

Az obito erősebb, mint az Itachi?

Obito Rinnegannel (Jubi nélkül) határozottan legyőzte Itachit. Itachinak csak Armor Susanoo van, de Obito meg tudja idézni Gedo Mazót, Obito gyorsabb, mert Kamui-t, Itachi Amaterasut és Tsukuyomit, Obito fastílust, több Chakrája van. ... a 2. rész minden verziója, az Obito felülmúlja az Itachit.

Ki ölte meg Tsunade-t?

A küzdelem epikus volta ellenére Madarának sikerült könnyedén eltüntetnie ellenfeleit, látszólag mindegyiküket megölte, bár – mint kiderült – Tsunade túlélte. Ez az a két helyzet, amikor Tsunade látszólag meghalt, de mint látjuk, mindkettőt túlélte.

Ki ölte meg Kakashit?

Következtetés. Melyik epizódban hal meg Kakashi?, Kakashi Hatake hal meg a Naruto Shippuden Manga animációs sorozat 8. évadának 159. epizódjában. Bár a fájdalomtól újra életre kel, aki megöli, miután alkut kötött Narutóval. Kakashi Naruto, Hashirama és Sasuke tracherje volt.

Ki ölte meg Nejit?

Neji a negyedik nagy shinobi-háborús ívben halt meg. A több fakioldó lövedéket (például lándzsát) kilőtt tíz farok által meghalt, és a tíz farok Obito és Madara Uchiha irányítása alatt állt.