John Waite volt a babákban?

Pontszám: 4,7/5 ( 72 szavazat )

Előadóként Waite először a mérsékelt listasikert aratott The Babys brit rockbanda énekeseként és basszusgitárosaként hívta fel magára a figyelmet. ... Waite ezt követően indította el szólókarrierjét 1982-es Ignition című debütáló albumával, amely a "Change" című slágert készítette el.

Miért hagyta el John Waite a babákat?

Rossz helyzetben voltunk. Tartoztunk a lemezcégnek egymillió dollárral, és kidolgoztuk a szívünket, és nem kaptunk semmit. Nehéz időszak volt, és nehéz volt ezt elfogadnom, felmondtam, visszamentem Angliába , és megnősültem. De a legjobbakat kívánom nekik.

Kik voltak a babák eredeti tagjai?

A Babys eredeti felállása Michael Corby billentyűs/gitáros alapító tagból , valamint a csoporthoz való csatlakozás sorrendjében John Waite énekes/basszusgitárosból, Tony Brock dobosból és Wally Stocker gitárosból állt. A csapat szerződést írt alá a Chrysalis Records-szal, amely akkoriban a valaha volt legmagasabb új zenei fellépés volt.

Ki a babák énekese?

Szólóművészként és a Babys and Bad English énekeseként John Waite a '70-es és '80-as években az album-orientált rockrádióállomások egyik kedvence volt. Waite tehetsége volt a power balladákhoz és a drive aréna rockhoz, alkalmanként érintve az újhullámos power popot is.

Mikor hagyta el John Waite a The Babys-t?

Miután a The Babys 1981 -ben feloszlott, Waite továbbra is szólósikereket aratott számos kislemezzel, köztük a Change, Missing You (amely Tina Turner What's Love Got To Do With It című művét a Billboard Top 100 első helyéről utasította), Tears és Ha valakinek szíve lenne a Tegnap éjszakáról című filmből...

A BABÁK – Hát nem itt az idő – John Waite

17 kapcsolódó kérdés található

Mi volt a The Babys első számú sikere?

# 1 – Fej az első .

John Waite egy ütős csoda volt?

Öt évvel ezelőtt a brit énekes, John Waite áttört az amerikai slágerlistákon a „Missing You” című nagy balladával, amivel megkapta első számát. A „Missing You” után Waite-ot az a veszély fenyegette, hogy ismertté válik. csak egy slágeres csodaként , mert egyetlen másik szólókiadása sem fogott meg igazán.

Kik voltak a Bad English zenekarban?

Jonathan Cain és Neal Schon gitáros , a Journey sikeres rockegyüttes tagjai Waite-tel megalakították a Bad English-et, miután Journey feloszlott. Hozzájuk csatlakozott Ricky Phillips, aki Waite és Cain társaságában két albumon basszusgitározott a The Babysnél, valamint Deen Castronovo dobos.

Mikor szakított a The Babys?

A The Babys rajongói azóta is reménykednek az újraegyesülésben, hogy a banda 1980 decemberében kilép.

Mi történt a babaegyüttessel?

A kölykök 1982-ben feloszlottak . Richard 1984-ben megalakította a San Diego-i "Shelf Life" nevű bandát, a 2000-es évek elején hangtervezést készített a Berkeley's Last Planet Theatre számára, és továbbra is ír és tesz közzé videókat a YouTube-on. ... Videó a YouTube-on. Nino Del Pesco 2019-ben elhunyt.

John a GBBO-ból házas?

John Whaite házas? Még nem házas (amiről tudunk) , de John eljegyezte hosszú távú partnerét. John és a grafikus vőlegénye, Paul Atkins úgy gondolják, hogy együtt élnek Leedsben. A hírek szerint 2008-ban találkoztak Manchesterben, néhány évvel azelőtt, hogy John csatlakozott a Bake Off-hoz, és beindult a karrierje.

Melyik évtizedben volt a legtöbb csoda?

Az 1980-as években volt a legkevesebb egytalálatos csoda, és még mindig a hatvanas években volt a legtöbb.

A Távol-Kelet Mozgalom egy ütős csoda?

A Távol-Kelet Mozgalom egy rövid időre nyugatra érkezett, amikor felpattantak a G6-ra, és elrepültek egy olyan helyre, ahol csodákat találhatunk. Ők voltak az első ázsiai-amerikai csoport, amely első számú slágert szerzett a Billboard Hot 100-on .

Hány találata van Lil Babynak?

A Turn debütál Lil Babyt 47 Hot 100 slágerre, amióta a „My Dawg” bekerült 2017 utolsó slágerlistájára. Ezalatt az idő alatt csak Drake került még több dal a listára, 50-nel. ugyanannyi Hot 100 sláger, mint többek között Prince és Paul McCartney Beatles utáni szólókarrierje.

Melyik a Lil Baby legrangosabb dala?

Lil Baby „The Bigger Picture” című száma lesz a valaha volt legmagasabb slágerlistán szereplő kislemeze. A szám a 3. helyen debütált a Billboard Hot 100 listáján.