Gloria Gaynor volt a 70-es évek műsorában?

Pontszám: 4,9/5 ( 71 szavazat )

Gloria Gaynor vendégszereplő Mrs. Clark . Elénekli az I Will Survive című népszerű dalát Feznek. Pam Macy (Jennifer Lyons) első megjelenése.

Kinek kellett volna Jackie-t játszania a 70-es évek műsorában?

Amikor Mila Kunisnak felajánlották Jackie Burkhart szerepét, a politika kimondta, hogy a színészeknek 18 évesnek kell lenniük. Mila azonban nem volt 18 éves. Jay Leno műsorában a színésznő elárulta, hogy valójában 14 éves, és hazudott arról, hogy valójában hány éves, hogy biztos legyen benne, hogy megkapja a szerepet.

Roger Daltrey volt a 70-es évek műsorában?

Roger Daltrey (1944. március 1. –) angol zenész. Ő a The Who alapítója és énekese. Az iskola igazgatóját, Mr. Wilkinsont alakítja a That '70s Show-ban.

Valóban előkelő helyen szerepeltek a 70-es évek műsorában?

A Kör egy módja annak, hogy az alkotók bemutassák a '70-es évek létfontosságú összetevőjét – a füvesítést. A műsor készítői szerint a tompa vagy ízület a kamerába beszélő személy elé kerül, így soha nem mutatják meg. ... Hyde egy időre abbahagyta a dohányzást , mert túl magasra került .

Miért törölték azt a 70-es évekbeli műsort?

Miért törölték azt a 70-es évek műsorát? A 8. évad elején a That '70s Show elveszítette két főszereplőjét: Grace-t és Kutchert, akik mindketten filmes karriert akartak folytatni. ... Távozásukkal a That ' 70s Show elveszítette főszereplőjét és elsődleges komikus megkönnyebbülését, ami nyilvánvaló hézagot hagyott maga után.

I Will Survive – A 70-es évek műsora

26 kapcsolódó kérdés található

Tényleg a csók volt a 70-es évek műsorában?

Gordon-Levitt és Grace csókja a That '70s Show-ban volt az első csók két férfi között az észak-amerikai főműsoridőben . ... Annak ellenére, hogy a 90-es évek vége volt, ez még mindig nagy pillanat volt a tévé számára, és a szereplők és a stáb büszkén szerepelt.

Ted Nugent szerepelt azon a 70-es évek műsorán?

2001-ben Nugent önmagaként tűnt fel a That '70s Show harmadik évadának "Backstage Pass" című epizódjában . Donna Pinciotti (Laura Prepon), aki a WFPP rádiónál dolgozik, jegyeket szerez a közelgő Ted Nugent koncertre az egész banda számára.

Ki játssza Fez zenetanárát?

Mr. Wilkinson Fez ének-zene tanára, aki feltűnt a 4. évados „That '70s Musical” epizódban. Roger Daltrey alakította a The Who-ban.

Tényleg terhes Jackie a 70-es évek műsorában?

Jackie elárulja, hogy ő terhes . Nem tud ilyen nagy titkot megtartani, ezért elmondja Donnának, miközben a Vista Cruiserben tartózkodik. ... Bob rájön, hogy Donna fogamzásgátlót szed, Eric pedig bajba kerül, amikor a szülei megtudják. Jackie rájön, hogy nem terhes, és szakít Kelsóval.

Eric Forman meghalt?

Ami a sorozat szereplőit illeti, Eric Forman egyfajta vizes takaró volt. Topher Grace a 7. évad után elhagyta a műsort, és az írók úgy írták le, hogy Afrikába megy. Azt állítják, hogy Eric Forman valójában kómában volt a 4. évad közepén, és hivatalosan meghalt a fináléban.

Eric és Donna összeházasodnak?

Donna és Eric a lemondott esküvő után is együtt maradnak . A 7. évad végén Eric Afrikába költözik, hogy gyerekeket tanítson, hogy megvalósíthassa álmát, hogy segítsen az embereken.

Eric megcsalta Donnát?

Megteszi, az érzelmei iránti tiszteletből titkolja Donna előtt. Amikor megtudja, nem csak azon idegesíti, hogy Eric mással járt, amikor szakítottak, hanem cselekszik, és felhívja Ericot, amiért megcsalta őt , pedig mindketten randiztak és szakítottak.

Donna lefeküdt Casey Kelsóval?

Azok a 70-es évek képregényei – Gondolod, hogy Donna lefeküdt Casey-vel? Soha nem volt ...

Miért nem végzett Hyde Jackie-vel?

Végül Hyde bizalmatlansága úrrá lesz rajta , és úgy véli, Jackie megcsalja őt Kelsóval ("You Shook Me (1)"). ... Hyde azonnal bevallja Jackie-nek, hogy mit csinált a nővérrel, és a nő szakít vele.

Melyik országból származott Fez?

Nos, a That '70s Show rajongói, összeszedtem a nyomokat, és rájöttem: Fez a holland Virgin-szigetekről származik. hollandul: Nederlandse Maagdeneilanden. Ma már Brit Virgin-szigeteknek (BVI) vagy csak Virgin-szigeteknek hívják.

Milyen koncerten mentek el abban a 70-es évek műsorában?

Míg Jackie el van terelve, Kelso arról beszél, hogy elviszi a Vista Cruisert a Milwaukee-i Todd Rundgren koncertre . Jackie-nek nem kellett volna tudnia a koncertről, mert a banda idegesítőnek és nyájasnak találja. Jackie mérges Kelsóra, amiért nem szólt neki erről, de nem sokkal később Kelso meghívja.

Melyik epizódban van Kitty menopauza?

A dombokon túl és messze .

Hány éves volt Mila Kunis és Ashton Kutcher, amikor csókolóztak?

Mila Kunis szerint Ashton Kutcher volt az első igazi csókja. A sorozat szereplőinek 18 éven felülieknek kellett lenniük, hogy a műsorvezetőknek ne kelljen aggódniuk a szerepeik korhatára miatt.

Ashton Kutcher és Mila randevúztak a 70-es évek műsorában?

Ashton Kutcher és Mila Kunis a "That '70s Show" című műsorban ismerkedtek meg, de csak évekkel később kezdtek el randevúzni . Mindkét színész komoly kapcsolatban állt másokkal, mielőtt 2012-ben újra fellángoltak. Kutcher és Kunis 2015-ben összeházasodtak, és két közös gyermekük van.

A Kiss együttesnek volt tévéműsora?

A Kiss Meets the Phantom of the Park (Európa Attack of the Phantom és Olaszországban Kiss Phantom néven is ismert) egy 1978-ban készült amerikai televíziós film, amelynek főszereplője a Kiss amerikai hard rock banda, és a Hanna-Barbera Productions animációs stúdiója készítette.

Fez szerelmes Kelsóba?

Fez és Kelso különleges barátságot ápol. Ők állnak a legközelebb egymáshoz a csoportban. Úgy tűnik azonban, hogy Fez szerelmes Kelsóba . Gyakran megjegyzi Kelso jó megjelenését és varázsát.

Kivel köt ki Eric?

Eric és Adam hivatalosan is összejöttek a szexuális oktatás 2. évadának végén, amikor Eric szakított Rahimmal, hogy Adammel lehessen.