8 mérföldön volt a jövő?

Pontszám: 4,7/5 ( 63 szavazat )

A "8 Mile" Eminem félig önéletrajzi filmjében Proof életét lazán ábrázolta Mekhi Phifer karaktere, a Future rapper . ... Miközben a lövöldözés ismét felhívja a figyelmet a hip-hop erőszakra, Eminem megpróbálja lekötni a figyelmet régi barátján.

Mennyire pontos a 8 Mile Eminem életéhez?

Végső soron a 8 mérföld nem éppen életrajzi film, de a valósággal való párhuzamok elég erősek ahhoz, hogy ne tekintsük teljesen kitaláltnak. Eminem szavaiból arra következtethetünk, hogy a film az ő életéből származó eseményeket és elemeket tartalmaz, de ezek különböző mértékben és hatásokkal vannak kitalálva .

Mi történt Papa Doc-val a 8 Mile-ból?

Miután megfagyott a The Shelterben, Doki papa lemondott a Szabad Világ vezetői posztjáról . És többé nem „papa doki” mellett megy. Ő már csak Clarence, és Clarence meggyőzte a szüleit – akik a mai napig nagyon jó házasságban élnek –, hogy fizessék ki a Detroit Mercy Egyetem tandíját.

Valóban megtörtént a rapcsata a 8 Mile-ben?

A rapcsatajelenetek napokig tartottak, és a 300 statiszta kezdett unni. Curtis Hanson rendező improvizatív freestyle rapcsatába kezdett köztük, és a három legjobb rappert Eminemmel fej-fej mellett forgatják. A 134 önkéntes mindegyike tizenöt másodpercet kapott a bírói testület előtt.

Mennyi pénzt keresett Eminem a 8 Mile-on?

Végül egy kis pénzt keresett a színészi szerepeiből. A film, amelynek elkészítése mindössze 41 millió dollárba került, 54,5 millió dollárt hozott a nyitóhétvégén, és hozzájárult a kísérőalbumhoz, a "The Eminem Show"-hoz, hogy történelmet írjon. A "8 Mile" bevétele több mint 240 millió dollár volt .

8 Mile (2002) – Eminem Harc a jövővel

17 kapcsolódó kérdés található

Mennyit ér Eminem 2020-ban?

Eminem (nettó vagyon: 230 millió dollár )

Tényleg megfulladt a papa?

Doki papa fuldoklik . És ahogy visszaadja a mikrofont az alkalmazottnak, a legénység többi tagjával együtt elhagyja a menhelyet. Nyúl nyer és legyőzi az esélyeket.

Kim Mathers benne van a 8 Mile-ban?

Kim már a 8 Mile előtt is jelentős sztár volt az olyan filmekben játszott szerepei miatt, mint az LA Confidential, a Batman stb. A 8 Mile sikerét követően Kim olyan filmekben szerepelt, mint a Cellular, az Őrszem, a Szép srácok, a Fifty Shades Darker stb. Kim 2002-ben vált el második férjétől, Alec Baldwintól.

Papa Doc rappel a 8 Mile-ben?

A 8 Mile-ben Papa Doc először a film elején jelenik meg, "Shorty Mike" ellen rappelve a menhelyen , a The Leaders Of Tha Free World támogatásával.

A 8 mérföld igaz történet?

A 8 Mile egy film, amely lazán Eminem életére épül , és azt mutatja be, milyen feltörekvő művésznek lenni Detroit utcáin. Van néhány kulisszatitkunk a rapfilmről és annak pontosságáról Marshall Mather valós életével kapcsolatban.

Miért hívják Eminem Jimmyt a 8 Mile-ben?

Marshall Mathers rap beceneve meglehetősen egyszerű, kezdőbetűi MM vagy Eminem. A 8 Mile-ban megtudhatod, hogy Em karaktere, Jimmy egy gyerekkori becenévről kapta művésznevét . Az anyja "Nyuszi nyúl"-nak hívta, mert gyerekkorában nagy fülei és bakfogai voltak, és a név ott ragadt.

Miért hívják 8 mérföldnek?

Népszerűbb elnevezése a Detroit körzet mérföldes útrendszeréből származik, amely az egész régióban kelet-nyugati irányú utcákat azonosít . ... Detroit városának északi határaként Nyolc mérföld választja el a város túlnyomórészt afro-amerikai városi magját az északi, fehérebb külvárosoktól.

Lily nyúl lánya a 8 Mile-ban?

Chloe Greenfield , aki Eminem kishúgát, Lilyt alakította a 8 Mile című sikerfilmben, már felnőtt. A 2002-ben kiadott hip-hop életrajzi film Eminem főszereplője volt Jimmy 'B-Rabbit' Smith rapper, egy elszegényedett fiatalember, aki megpróbálja elérni a nagy áttörést a zenében. ... Basinger az anyját játszotta, Greenfield pedig a húga.

Mi történt B nyúllal 8 mérföld után?

Dühtől felgyülemlett, visszamentek a lakókocsi-parkba, és megölték Nyulat .

Mi Eminem igazi neve?

Eminem, Marshall Bruce Mathers III neve (született: 1972. október 17., St.

Miért hívják Eminemet Slim Shadynak?

A híres rapper , Eminem éppen a WC-n volt, amikor kitalálta Slim Shady becenevét. ... Azt mondta: "A WC-n ültem, és sok jó anyag jött ki belőle. Ez a név jutott eszembe. Kicsit sovány voltam, és arra gondoltam, hogy valami karcsúnak kellene lennie.

Ki játszotta Eminem barátnőjét a 8 Mile-ben?

Brittany Murphyre leginkább a mozi egyik legemlékezetesebb átalakításaként lehet emlékezni, aki a „Clueless”-ben Tai Fraiser szerepében pompássá vált, de Eminem mellett a „8 Mile”-ben valami egészen más volt: lehetősége volt eljátszani a film szerelmét. a bolygó egyik legnagyobb sztárja egy filmben, amely bevételt hozott...

Eminem járt Kim Basingerrel?

A Baldwintól való válás után a hírek szerint Basingert romantikus szálak fűzték a 8 Mile társsztárjához, Eminemhez, amit a rapper egy 2002-es interjúban tagadott. 2014-ig nem volt újabb nyilvánosságra hozott romantikus kötődése, amikor is randevúzni kezdett Mitch Stone-nal.

Mit jelent a CH OK E?

a légzés elállítása a légcső összenyomásával vagy elzárásával; megfojtani; elfojtani. megállni vagy mintha fojtogatva vagy fojtogatva: A hirtelen támadt szél fojtotta szavait. töltéssel megállni; akadályozza; dugulás: A zsír eltömte a lefolyót. elnyomni (érzést, érzelmet stb.)

Ki a legszegényebb rapper?

Jerome Kerviel nettó vagyona -6,7 milliárd dollár, mivel továbbra is tartozik a Societe Generale (SocGen) banknak. Jerome Kerviel jelenleg a világ legszegényebb embere.

Ki a gyorsabb logika vagy Eminem?

A logika 69 szót pumpál ki kilenc másodperc alatt – ez gyorsabb, mint Eminem „Rap God” című művének leggyorsabb verse. ...

Mennyi Taylor Swift nettó vagyona?

Swift nettó vagyona a becslések szerint 365 millió dollár , és ő a világ egyik legjobban fizetett híressége.

Mennyi Eminem nettó értéke 2021-ben?

Marshall Bruce Mathers III, szakmai nevén Eminem, amerikai rapper, dalszerző és lemezproducer. Egyedi, pörgős rapstílusának köszönhetően széles körben minden idők egyik legjobb rappereként tartják számon. 2021-ben Eminem nettó vagyona 230 millió dollár .