A felülmúlhatatlan azt jelenti?

Pontszám: 4,3/5 ( 67 szavazat )

: nem haladja meg semmi más : nem haladja felül a felülmúlhatatlan szépséget.

A felülmúlhatatlan melléknév?

Tehát ha valami (vagy valaki) felülmúlhatatlan, az soha nem sikerült – sőt, ez a legnagyszerűbb. Ez a jelző kiválóan alkalmas olyan teljesítményekre, amelyeket soha nem sikerült felülmúlni, mint például a futballsztár, Pelé felülmúlhatatlan rekordja a legtöbb vb-győzelem terén.

Hogyan használod a felülmúlhatatlan szót egy mondatban?

Példák a „felülmúlhatatlan” kifejezésre egy felülmúlhatatlan mondatban
  1. Lírai áramlását továbbra is felülmúlhatatlan az őt követő rapperek. ...
  2. A városok a művészeti és szellemi élet központjaként felülmúlhatatlanok maradtak. ...
  3. Minden elromlott, kivéve a magazin minőségét, amely felülmúlhatatlan maradt.

Mit jelent a engedékeny?

1: enyhe és toleráns beállítottság vagy hatás : nem szigorú, szigorú vagy szigorú engedékeny törvények engedékeny hozzáállás. 2: nyugtató vagy enyhítő hatás kifejtése: fájdalom vagy stressz enyhítése.

Hogyan használod az engedékeny szót?

A Serene Comfort visszaküldési politikája nagyon engedékeny. Jogi rendszerünk nagyon engedékeny az információszolgáltatással kapcsolatban . Azon töprengett, vajon a Halál engedékenyebb lenne-e, ha otthon maradna vele, és jól játszik, ahelyett, hogy a fél napját a halandó világban töltené. Scroggs azt sejtette , hogy engedékenynek kell lennie .

Mit jelent a felülmúlhatatlan?

20 kapcsolódó kérdés található

Milyen egy keményszívű ember?

: hiányzik az együttérző megértés : érzéketlen, könyörtelen.

A felülmúlhatatlan szó?

Képes felülmúlni ; leküzdhető.

Mit jelent a Lefojthatatlan ?

melléknév. nem lehet elnyomni ; visszafojthatatlan: elfojthatatlan humora.

Mi a jelentése összehasonlíthatatlanul?

: jobb vagy nagyobb, mint bármely más : nincs párja Az énekes hangja összehasonlíthatatlan.

Mit jelent a páratlan szó?

: nem egyenlő : páratlan, páratlan tehetségű művész.

Mit jelent a Immitable ?

: képes vagy érdemes utánozni vagy lemásolni .

Mit jelent páratlannak lenni?

: amelynek nincs párja : páratlan páratlan kilátás a völgyre.

Mi az az unortodox?

melléknév . nem felel meg a szabályoknak, hagyományoknak vagy magatartási módoknak , mint egy tannak, vallásnak vagy filozófiának; nem ortodox: unortodox ideológia.

Mi a visszafojthatatlan szinonimája?

mulandó , törékeny. 2'fojthatatlan személyisége' dübörgő, dús, lendületes, napos, szellős, vidám, könnyed, jókedvű, jókedvű, pezsgő, pezsgő, pezsgő, élénk, élénk, élettel teli, élénk, lendületes, életvidám , vidám, vidám, vidám, vidám.

Mit jelent a visszafojthatatlan egy mondatban?

tele energiával és lelkesedéssel ; lehetetlen megállítani: Még az eső sem csillapította el fékezhetetlen kedélyét. Hasonlítsa össze. ellenőrizhetetlen. SMART szókincs: kapcsolódó szavak és kifejezések.

Mi a ebullient szinonimája?

Ezen az oldalon 28 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel a ragyogó szavakra, mint például: pattogó , pezsgő, lelkes, élénk, extatikus, eleven, bugyborékoló, túláradó, jókedvű, izgatott és tomboló.

Mit jelent a nem bypass?

: megkerülni vagy elkerülni (egy helyet vagy területet) : elkerülni vagy figyelmen kívül hagyni (valakit vagy valamit), különösen azért, hogy valami gyorsabban elkészüljön. Tekintse meg a bypass teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Do Antonym?

Antonímák. vezető nem engedelmeskedik kötelességszegés megsért predate szószerinti spiritualizál. tedd ki gyere folytasd menj kijössz.

Keményszívű ember?

Ha valakit keményszívűnek ír le, akkor helyteleníti azt a tényt, hogy nincs rokonszenve más emberek iránt , és nem törődik azzal, ha valakit megbántanak vagy boldogtalanná tesznek. Elég keményszívűnek kell lenned, hogy ne érezz iránta valamit.

Mit jelent erős szívűnek lenni?

erősszívű (összehasonlítva erősebb szívű, szuperlatívusz legerősebb szívű) Rugalmas , tartós. idézetek ▼ Bátor, bátor.

Mi a szív definíciója?

1 : különösen meghatározott típusú szívvel rendelkezik – általában egy gyengeszívű vezető és könnyed vándor kombinációjában használják. 2: a szívben ülve.

Mit jelent engedékenységet kérni?

Wikiszótár. engedékenység főnév. Az irgalom vagy a megbocsátás minősége , különösen a büntetés kiosztásánál, mint egy bírósági ügyben. Az elítélt bűnöző engedékenységet kért, de mivel a bűncselekmény olyan szörnyű volt, a bíró ezt elutasította, és kiszabta a maximális büntetést.

Mit jelent angolul a companionable?

: a társaságot megjelöli, elősegíti vagy arra utal : társaságkedvelő társas emberek társasági nevetés.

Mit jelent az engedékenység a bíróságon?

törvény. Az elítéltre kiszabott büntetés teljes vagy részleges elengedése . Amikor az egész büntetés elengedését, azt kegyelemnek nevezik; (qv) ha a büntetésnek csak egy részét engedik el, az gyakran feltételes kegyelem; vagy a mondat előtt kegyelemnek vagy kegyelemnek nevezik.