A perzselés azt jelenti?

Pontszám: 4,8/5 ( 71 szavazat )

1: éget egy felületet úgy, hogy megváltoztassa annak színét és textúráját . 2a : száradni vagy összezsugorodni intenzív hővel vagy mintha erős hővel : kiszáradni. b : fájdalmasan sanyargatni cáfolással vagy szarkazmussal.

Milyen típusú szó perzselő?

Nagyon forró.

Mit jelent a rekkenő hőség?

: rendkívül meleg perzselő forró nap.

Mit jelent a szlengben a megperzselt?

égni vagy megégetni, hogy befolyásolja a színt, ízt stb., vagy fájdalmat okozzon vagy érezzen. elsorvad, kiszárad, vagy elsorvad a hő hatására. (intr) informal to be very hotit kint perzselő. (tr) informális keményen kritizálni. (intr) A brit szleng nagyon gyorsan vezetni vagy lovagolni.

Mi a perzselő mondat?

Perzselő pillantást vetett Alexre. Az idő perzselő . Így amikor a forró homokviharok fújnak az alsó sztyeppén, a perzselő hő egészen a hegyek lábáig terjed. Öt perccel később visszatért, és kifelé menet felperzselte a torkát.

A perzselés jelentése

40 kapcsolódó kérdés található

Hogyan használd a perzselő hőt egy mondatban?

Mindenki rekkenő hőségre panaszkodott. Éjjel-nappal dolgozik a nap perzselő melegében . A tűző nap alatt az egész légkör úgy ég, mint egy kemence. Erős hidegben és rekkenő hőségben dolgozik a szakterületén.

Hogyan használod a perzselő nap szót egy mondatban?

perzselő nap egy mondatban
  1. Bush egy sarasotai repülőtéri gyűlésen kiabált a tűző napon.
  2. Kint tűző nap sütött le a kavicsos, földes és sziklás tájon.
  3. Száraz szél és tűző napsütés sütötte az államot a hét nagy részében.

Mit jelent megperzselni valakit?

A perzselés azt is jelentheti , hogy gyorsan legyőzünk valamit vagy valakit , például: "Holnap felperzseljük a másik csapatot." A perzselés definíciói. ige. enyhén és felületesen égesse meg, hogy befolyásolja a színt.

Mit jelent a Mulishes ?

: indokolatlanul és rugalmatlanul makacs .

Mit jelent a perzselő ?

rendkívül, különösen érzés vagy hőmérséklet leírására használják: Augusztusban égetően meleg lehet. Borzasztóan nélkülözésnek érezte magát, mintha elhagyták volna. nagyon erőteljes és érzelmes módon: Teljesen égetően nézett a férfi szemébe.

Hogyan melegíted a perzselőt?

A perzselő hő egy varázslat, amelyet az Astral Sorcery adott hozzá. Bármilyen bányászati ​​eszközre alkalmazható, és egyszintű. Bármely blokk, amelyet egy ezzel varázsolt tárgy bányásznak, azonnal megolvad, mintha egy kemence dolgozná fel.

Helyes a perzselő hőség?

A perzselés melléknév és határozószó is . Ha olyan melléknév előtt használja, mint a hot, az azt jelenti, hogy határozószóként használja, ami azt jelenti, hogy nagyon vagy rendkívül. Határozószóként azt jelenti, hogy nagyon forró. Tehát ez nem tekinthető felesleges információnak.

Mik azok a perzselő hőmérsékletek?

A perzselő vagy perzselő meleg időjárás vagy a hőmérséklet valóban nagyon meleg . A versenyt perzselő időben bonyolították le.

A perzselő és a melléknév?

SORCHING ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi a perzselő határozószó?

perzselő. melléknév határozószó. /ˈskɔːr. tʃɪŋ / uk. /ˈskɔː.tʃɪŋ/ (szintén perzselően)

A perzselés emberi tulajdonság?

Háttér. Bár a mutáns lények, állatok és emberek egyaránt „megperzseltek” lehetnek, az Appalachiában talált megperzselt áldozatok többségét az emberek teszik ki.

Mi az a paramour kapcsolat?

: olyan személy, akivel valaki romantikus vagy szexuális kapcsolatban áll , különösen pedig titkos vagy nem megfelelő kapcsolatban.

Mit jelent szkeptikusnak lenni?

A szkepticizmus teljes definíciója 1: kételkedő attitűd vagy hiteltelenségre való hajlam általánosságban vagy egy adott tárgy iránt . 2a: az a doktrína, amely szerint az igazi tudás vagy tudás egy adott területen bizonytalan. b : a szkeptikusokra jellemző felfüggesztett ítélkezés, szisztematikus kételkedés vagy kritika módszere.

Mi az a hamis ember?

: megtévesztés, hazugság vagy az abszolút igazságtól való eltérés jellemezte vagy jellemezte kalandjairól szóló hamis mesék.

Mit jelent a Scothing ?

melléknév. égő; nagyon meleg . maró vagy maró: perzselő feljelentés.

Mit jelent angolul, hogy scalded?

: forró folyadékkal vagy gőzzel elégetni (valakit vagy valamit). : (valamit) forró folyadékba vagy gőzbe tenni rövid időre. : melegítsük (folyadékot), amíg nagyon forró, de nem forr.

Ha valaki kint van a tűző napon, ez mit jelent?

Válasz: Nagyon meleg és száraz . Magyarázat: a webew7 és további 15 felhasználó hasznosnak találta ezt a választ.

Hogyan használod a marást egy mondatban?

Perzselő mondatpélda
  1. Lecserélte a kalapot, hogy megvédje perzselő fejbőrét. ...
  2. Charlie következő lézerlövése lenézett a szikla tetejére, és lyukat vágott rajta. ...
  3. Perzselő fájdalom hasított át a vállán, és rájött, hogy alig van ereje megállítani egy újabb repülést.

Milyen hőmérséklet a túlmelegedés?

Van meleg, aztán van meleg! Az extrém hőség olyan időszak, amikor magas a hőség és a páratartalom, amikor a hőmérséklet legalább két-három napig 90 fok feletti . Szélsőséges hőségben a tested rendkívül keményen dolgozik, hogy fenntartsa a normál hőmérsékletet, ami halálhoz vezethet.