Dimitri Petrenko igazi volt?

Pontszám: 4,4/5 ( 66 szavazat )

Dimitri Petrenko Reznov

Reznov
Viktor Reznov 1913. április 20-án született az oroszországi Szentpéterváron (1914-ben Petrográdra, majd tíz évvel később Leningrádra keresztelték), és valamikor a második világháború kitörése előtt csatlakozott a Vörös Hadsereghez.
https://callofduty.fandom.com › wiki › Viktor_Reznov

Viktor Reznov | Call of Duty Wiki | Rajongás

. ... Dimitri Petrenko közlegény (oroszul: Дмитрий Петренко; 1923. augusztus 1. – 1945. október 29.) a Call of Duty sorozat kitalált katonai hőse.

Mi történt Dimitrivel a Waw után?

Az orosz hadsereg katonája volt, akit a 150. lövészhadosztályhoz és a 3. lövészhadsereghez osztottak be a második világháború idején, Viktor Reznov barátja és beosztottja volt. A háború után Dimitri Reznovval együtt dolgozott a náci tudós, Friedrich Steiner megtalálásán, és az áruló Nyikita Dragovics ölte meg gázával .

Hogyan halt meg Dimitri Codban?

Halál. Miközben sikerrel jártak, Dragovics és Kravcsenko elárulta Dimitrit azzal, hogy őt és a másik két férfit kísérleti alanyként használták fel a gázra. Dimitri 1945. október 29-én, fiatalon, 22 évesen halt lassú és fájdalmas halált a Nova-6 gáz miatt Reznov szeme láttára.

Dimitri tőkehal hidegháborúban van?

Dimitri Ivanovics Belikov őrnagy (oroszul: Дмитрий Иванович Беликов) a CIA ügynöke, a KGB biztonsági tisztje, vakondja. Játszható karakter és főszereplő a Call of Duty: Black Ops Cold War-ban.

Ki az a Dimitri a hidegháborúban?

Dmitrij Fjodorovics Poljakov (oroszul: Дмитрий Фёдорович Поляков) (1921. július 6. – 1988. március 15.) szovjet vezérőrnagy , a GRU rangú tisztje és kiemelkedő hidegháborús kém, aki felfedte a Központi Hírszerzési Ügynökség és az FBI szovjet titkait.

Call of Duty: Black Ops – Dimitri Petrenko halála

42 kapcsolódó kérdés található

Dimitri egy strigoi?

Dimitri Belikov dhampir , egy bántalmazó moroi apa és Olena Belikova második gyermeke és egyetlen fia. ... Ő az első ismert személy, akit Sztrigojból szellemmágia révén újra dhampirrá változtattak.

Dimitri Belikov harang?

A Call of Duty: Black Ops Cold War kampányának körülbelül kétharmada, a klasszikus Call of Duty divat szerint, a játék perspektívája eltolódik a főszereplőtől, a „Bell” nevű CIA-ügynöktől egy Dimitri Belikov nevű ember felé. , egy amerikai vakond a KGB moszkvai központjában.

Miért árulta el Dragovics Reznovot?

Alex Mason agymosását kudarcnak ítélte, és úgy döntött, hagyja, hogy Mason megrohadjon Vorkutában, de Reznov, aki szintén Vorkuta rabja volt, felhasználta a Masonhoz fűződő barátságát, hogy szabotálja az agymosást új célpontok beültetésével, hogy megölje: Dragovich, Kravchenko és Steiner bosszúból. amiért elárulta és megölte Petrenkót.

Miért árulta el Kravcsenko Reznovot?

Amikor megbízták egy Friedrich Steiner nevű náci tudós elfogásával , Reznovot és jobb kezét, Dimitri Petrenkót parancsnokaik, Nyikita Dragovics és Lev Kravcsenko elárulták. Elveszítette Dimitrit Steiner nova gáza miatt, Reznov bosszút tervez, miközben Vorkuta foglya volt.

A Nova 6 igazi vegyszer?

A Nova 6 egy biokémiai fegyver, amelyet náci, szovjet és Coalescence tudósok fejlesztettek ki a Call of Duty: Black Ops kontinuitásban. ... A Nova 6 a Call of Duty Online-ban is megjelenik, mint valuta. A "Payback"-ben található mikrolap szerint a Nova 6 neodímiumot, réniumot és ként tartalmaz .

Hogyan halt meg Viktor Reznov?

Mason kihallgatása során Hudson felfedte, hogy az igazi Viktor Reznov öt éve halott, akit a Vorkutából való szökésben öltek meg .

Dimitri die Fire Emblem?

Dimitrit végül legyőzi és megöli Edelgard. Ha Dedue vereséget szenved, mielőtt Óriás Démoni Fenevaddá változna, Dimitri békésen hal meg vazallusa karjaiban .

Mikor halt meg Hudson a Black Opsban?

Jason Hudson különleges ügynök (1932. március 26. – 1989. december 20. ) egy CIA-ügynök, aki a Call of Duty: Black Ops háromszereplője és játszható karaktere, valamint a Call of Duty: Black Ops II mellékszereplője.

Miben kell hinni, ha elárulnak a sajátjai?

Miben kell hinni, ha elárulnak a sajátjai? Amikor mindaz, ami vagy, minden, amit tettél, el van temetve a korrupt emberek hazugságai és csalása alá . Meg fogok halni ezen a nyomorult helyen... ...MINDENKINEK meghalni KELL..."

Mi történt Miller közlegényrel?

Millert azonban egy robbanás a földre dönti, és egy japán katona megtámadja, de Sullivan megmenti, és egy csónakba rántják . Évekkel később a Gloucester-foknál harcoltak 1943 végétől 1944 elejéig, ahogy az a Semper Fi utáni jelenetben is látható.

Viktor Reznov rosszfiú?

Viktor Reznov az orosz Vörös Hadsereg sargentja volt a második világháború idején. Soha nem volt rossz fiú , és mindig jó szándékú volt mind a második világháború, mind a hidegháború alatt, ezért került végül egy szovjet fogolytáborba. ... Bár kibírta, de végül 50 évesen, 1963-ban megölték.

Miért mondta dragovich, hogy megpróbálták?

Továbbá a "Redemption" küldetésben, amikor Mason megfojtja Dragovichot, Mason azt mondja: " Megpróbáltál rávenni, hogy megöljem a saját elnökömet", mire Dragovich gúnyosan azt válaszolja: "Megpróbáltad?", ami arra utal, hogy Mason megölte Kennedyt, bár lehetett volna fekvő.

Ki mosta ki Mason agyát?

1963-ban Nyikita Dragovics szovjet tábornok átmosta Mason agyát, hogy megölje John Fitzgerald Kennedy amerikai elnököt.

Dragovics valódi személy?

Kitalált karakterek Lana Dragovich, egy kitalált karakter a Girltrash websorozatból!

Dracovis a hidegháborúban van?

Nyikita Dragovics Novikov (1914. augusztus 10. – 1968. február 26.) a szovjet hadsereg vezérőrnagya volt a hidegháború idején.

Reznov él a Black Ops 2-ben?

Mason azt is elmondta, hogy Reznovot a börtönszünetben ölték meg, bár a halálát soha nem látják . Reznov később szerepelt a Call Of Duty: Black Ops II-ben, amint egy rosszul sikerült küldetés után egy megsebesült Mason előtt jelenik meg. ... A karakter valóban visszatért - mintegy - a Call Of Duty: Black Ops 4-el.

Bell még él a hidegháborúban?

Adler dühösen kivégezte Bellt, és Perseusra hagyta a holttestüket , és a csapat csalódottan hagyta el a létesítményt. Mivel senki sem állította meg, Perseus felrobbantotta a Greenlight arzenálját.

Hogyan kapták el Belikovot?

Sajnos vannak rossz hírek. Belikovot kiderítették és elfogták. Fújja ki a gázt, és tegye fel a maszkot, majd várja meg, amíg elkezd működni . Adler kinyitja az ajtót, úgyhogy rohanjon Belikovhoz, és tegyen rá is egy gázálarcot.

Bell él a hidegháborúban?

Bell soha nem volt háborúban , és valójában Perseus ügynöke volt, mielőtt elárulták.