Lemondták a titkos ügyeket?

Pontszám: 4,2/5 ( 66 szavazat )

A hír, hogy a Covert Affairs lemondták, láthatóan meglepetésként érte a sorozat alkotóit és szereplőit, akik az ötödik évadot egy cliffhanger-rel zárták, Perabo karaktere eldöntötte, hogy megházasodik-e, és új állást vállal-e a CIA-n belül.

Miért mondták le a titkos ügyeket?

A THR forrásai szerint a megújítás üzleti döntésen alapult , és a show élőben és ugyanazon a napon történő nézettsége végül a döntő tényező. ... Az Egyesült Államok úgy döntött, hogy lemond a Covert Affairs című filmről, mivel a kábeles az utóbbi időben a legizgalmasabb áraira összpontosított, beleértve a nemrég megrendelt (és időszerű) hacker-drámasorozatot, a Mr.

Lesz-e a Covert Affairs 6. évada?

A USA Network öt évad után lemondta a sorozatot, így a rajongóknak rengeteg kérdésük maradt, és nincs hatodik évad . A titkos ügyekben Annie Walker (Piper Perabo) és Auggie Anderson (Chris Gorham) ügynökök együtt dolgoznak a CIA Házvédelmi Osztályán (DPD).

Mi a baj Annie-val a titkos ügyekben?

Simont halálosan meglőtték, Annie-t pedig szíven lőtték , és a lőtt sebből származó hegszövet okozza a mostani szívbetegséget.

Mi történik a titkos ügyek végén?

A finálé azzal ért véget, hogy Auggie azt mondta Annie-nek, hogy csukja be a szemét, és bízzon az ösztönében, hogy mit tegyen . Utolsó szavai: „Megvan”, azt jelenti, hogy tudja a választ. Cormannak és Ordnak is megvan, és remélik, lesz alkalmuk megírni.

Titkos ügyek törölve

45 kapcsolódó kérdés található

Tényleg terhes volt Joan a Covert Affairsben?

Joan terhessége: készülőben volt, vagy válasz Kari Matchett színésznő valós terhességére? Ord: Mindkettő volt .

Auggie a titkos ügyekben tényleg vak?

Christopher Gorham a Covert Affairs című amerikai sorozatban Auggie Anderson CIA-ügynököt alakítja, aki vak. Gorham maga nem látássérült , és a Pittsburgh Post-Gzette-nek beszélt arról, hogy milyen kihívásokkal jár, ha vak karaktert alakít a műsorban.

Kivel köt ki Annie Walker?

A negyedik évadban Annie végre összejött felvezetőjével és barátjával, Auggie -vel (Christopher Gorham). Sajnos a románcuk rövid életű volt, mivel úgy döntött, hogy meghamisítja saját halálát, hogy Henryt letérítse a nyomáról. A rajongók csalódottak voltak, de az Annie-McQuaid történetnek köszönhetően gyorsan magukhoz tértek.

Mi történt Ben Mercerrel a titkos ügyekben?

A 2. évad premierjéből kiderül, hogy Ben túlélte a lövést . Kórházba szállították, ahol észrevette, hogy a nővér eltűnt. ... Arthur Cambell vitte ki a kórházból, amikor készen állt, mielőtt Annie megvizsgálta volna. Gyorsan visszahelyezték a pályára, mint visszahelyezett CIA-ügynök.

Annie Walker randizik Auggie-val?

A 4. évad „Vamos” első epizódjában Annie és Auggie Auggie lakásában vannak, ahol csókolóznak, és nyilvánvalóan romantikus kapcsolatban vannak.

Mi történik Parkerrel a titkos ügyekben?

Ennek ellenére fogalma sem volt róla, hogy CIA, amíg később túszul nem ejtették. Ahelyett, hogy kitartott volna, később elment, így Auggie szíve összetört . A szezon későbbi részében visszatér, és Auggie segítségére van szüksége, hogy pénzt szerezzen a szüleinek bátyja birtokából.

Annie és Ben újra összejönnek?

Annie-t Arthur bízta meg Ben Annie iránti érzelmei miatt, mert azt hiszik, hogy így hasznot húznának, aminek eredményeként megjavult a megromlott kapcsolatuk, és egy rövid időre boldogan újra találkozhatnak.

Mire figyeljek a titkos ügyek után?

A Covert Affairs rajongóinak ajánlott további jó tévéműsorok és filmek közé tartozik a White Collar, a Burn Notice és a The Blacklist... Mit nézzen, ha szereti a „Cvert Affairs” című filmet.
  • Fehérgalléros. Fotó: USA Network. ...
  • Égési figyelmeztetés. ...
  • Nikita. ...
  • Tőkeáttétel. ...
  • Érdeklődő személy. ...
  • Rizzoli & Isles. ...
  • Az újonc. ...
  • Királyi fájdalmak.

Milyen streaming szolgáltatást használ a Covert Affairs?

Köszönj Peacock -ot! A vadul szórakoztató új streaming szolgáltatás a Covert Affairs nézéséhez.

Annie Walker kap valaha fegyvert?

Annie Walker (Piper Perabo) egy krómozott Chiappa Rhino 20DS -t használ, amelyet fő oldalfegyvereként használtak a harmadik évadtól.

Annie nővére rájön, hogy ő a CIA?

Eközben Joan áthelyezi Jait egy új arizonai részlegre, és két év után Annie végre elárulja Danielle-nek a CIA titkát , aminek következtében nővére nem bízik benne, és megkéri Annie-t, hogy költözzön el.

A Covert Affairs jó műsor?

Megjósolható és talán egy kicsit elévült, a Covert Affairs mindazonáltal egy sima, szórakoztató kémdráma , amelyben Piper Perabo a főszerep.

Annie beleszeret Simonba?

Annie, aki beleszeretett Simonba , felajánlja, hogy magával hozza, hogy megvédje, de elengedi, miután valaki meg akarja ölni Simont a találkozásuk során. A lövöldözőről kiderül, hogy ugyanaz a személy, aki megölte Jait (Sendhil Ramamurthy).

Milyen zöld lámpát használ Auggie a titkos ügyekben?

Gorham megemlítette a szórakoztató helyszíni légkört és az általa használt menő kémkütyüket is. „Feltaláltunk egy lézerbotot Auggie számára, ami valójában nem is létezik, de ez nincs túl messze az igazságtól” – mondta Gorham. A lézerbot, amely egy zöld lézerrácsot lő, egyike a műsorban készült sok kémkütyünek.

Mi Auggie titka a titkos ügyekben?

Végül bevallotta nagy titkát Annie -nak (Piper Perabo): 2006-ban hat hónapig volt a MIA, hogy kiképezze Teót (Manolo Cardona), amely során beleszeretett Helen kémtársába, és feleségül vette, miután rossz hírt kaptak tőle. Teo.

Joan megcsalja Arthurt?

Arthur Campbell Arthur Joan férje és a főnöke is. ... Később ugyanabban az évadban rájönnek, hogy Joan terhes Arthur babájával, ami a kapcsolatuk fennmaradásának egyik fő oka. Joan azt is megtudja, hogy Arthur soha nem csalt.