Agatha harkness csattant?

Pontszám: 4,3/5 ( 3 szavazat )

A boszorkány ezután öt évre eltűnik, és visszakerül a valóságba, ahol a traumája friss, de a világ továbbment. Elhatározza, hogy minden tőle telhetőt megtesz, hogy visszahozza szerelme töredékeit, és egészségessé tegye, még akkor is, ha ehhez erkölcsileg utálatos cselekedeteket kell elkövetnie.

Agatha Harkness túlélte a csattanást?

Agatha egy boszorkány, aki mágikus manipulációs képességekkel rendelkezik, és mint sok szépirodalmi boszorkány, ő is meglehetősen hosszú életű. Valójában a salemi boszorkányper óta él, és úgy gondolják, hogy a vádlottak egyike volt. Annak ellenére, vagy talán azért, mert igazi boszorkány volt, sikerült túlélnie az esetet .

Mi történt Agatha Harkness-szel a WandaVisionban?

A „WandaVision” Wanda /Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) végleg csapdába ejtette Agathát a Westview-ban, mint az utóbbi sitcom alteregója, a kíváncsi szomszéd Ágnes. ... Noha Hahn elégedett Agatha sorsával, ez nem jelenti azt, hogy ezt a sorsot választotta volna a karakternek.

Agatha Harkness irányítja Wandát?

Kiderült, hogy Agatha egy ősi boszorkány , aki azért vonzotta Westview-t, mert Wanda hatalmas erőt mutatott be a hely létrehozásában. A WandaVision előző hét epizódja során végig úgy nézett ki a nézők – és a SWORD – számára, hogy Wanda csak mindenkit irányít, és új ruhákat ad nekik.

Wanda erősebb, mint Agatha Harkness?

A WandaVision 8. epizódjából kiderült, hogy Wanda Maximoff a valaha volt leghatalmasabb boszorkány lesz, de Agatha Harkness még mindig tapasztaltabb .

Marvel: Miért akarta Agatha a Scarlet Witch's Powers-et?

45 kapcsolódó kérdés található

Meg tudja győzni Agatha Thanoszt?

Agatha nem erősebb , mint Wandánál vagy Doktor Strange-nél, de nyitott arra, hogy felfedezzen minden erőt és varázslatot, amelyre szüksége van céljainak eléréséhez. Ez megfelelő esélyt adna neki Thanos ellen még az Infinity Stones-szal is.

Agatha Harkness erősebb, mint a Scarlet Witch?

Agatha tudott segíteni Wandának, hogy megerősödjön , ami még azt is lehetővé tette a Skarlát Boszorkánynak, hogy feltámasztotta Wonder Man-t. Azonban soha nem tanulta meg felelősségteljesen használni a hatalmat.

Miért akarta Agatha Wanda hatalmát?

Nyilvánvaló, hogy Agatha úgy gondolja , hogy ilyen erős varázslatot vesztegetnek Wanda és Vision békés otthonosságára Westview-ban . ... A rajongók elmélete szerint Agatha hasonlóképpen egy gonosz lény szolgálatában állhat, mint például Mephisto vagy Rémálom, így talán megpróbálja elszívni a hatalmat Wandától a gazdája szolgálataként.

Agatha megragadt a Westview-ban?

Úgy hagytuk abba, hogy Agathát egy mentális Westview csapdájába esett – ez kegyetlen, de méltó büntetés a hatalmas boszorkány számára. Ahogy Agatha meg akarta fosztani Wandát az erejétől, Wanda halandóként csapdába esett Agathát.

Agatha a gazember a WandaVisionban?

Wanda Skarlát Boszorkánysá válása felé vezető útja kellős közepén Agatha Harkness, a WandaVision titkos gonosztevője, aki Wanda kíváncsi szomszédjaként, Agnesként rejtőzködött, miközben titokban rángatta a húrokat a Sötétség, a sötét tudás misztikus kötetének erejével. ami most Wanda kezében van...

Agatha Harkness jó vagy rossz WandaVision?

WandaVision Agatha sokkal fiatalabbnak és gonoszabbnak tűnik, mint a képregényes társa, a macskáját lecserélték egy nyúlra, és úgy tűnik, nagyjából annyira érdekli a Skarlát Boszorkány mentorálása, mint Wandát Ultronról vagy a a Westview-n kívüli világ.

Agatha megette az ikreket?

Elmélet: Ágnes megette az ikreket (És Wants To Eat Wandát) Agatha azt állította, hogy Billy és Tommy életesszenciájának forrása a Mephisto nevű démonúr lelkének töredékei voltak. ... Ha mágikus energiából állnak, akkor Agatha Harkness megvendégelheti őket, aki megerősödne elfogyasztásukkal.

Miért fél Agatha a Skarlát Boszorkánytól?

Azonban, ahogy a csata a végéhez közeledett, Agatha felfedte, hogy Wandának fogalma sincs arról, hogy mit csinált, és tovább figyelmeztette a Skarlát Boszorkányt , hogy valami veszélyesnek és szörnyűnek tűnő dolgot szabadított el a jövőre nézve.

Miért fekete Agatha ujjai WandaVision?

A varázslatot Agathára lövi , először nem veszi észre, hogy Agatha magába szívja Wanda erejét, és annyira kimeríti a Skarlát Boszorkányt, hogy az fizikailag is legyengíti. Mivel a keze már ettől elfeketedett, Wanda tudja, hogy nem engedheti meg magának, hogy folyamatosan kimerüljön, különösen, ha a családja élete veszélyben van.

Agatha Harkness rosszfiú?

A gazember típusa Agatha Harkness a WandaVision Disney+ minisorozat fő antagonistája . Az "Ágnes" álnevet viselte, és Scarlet Witch szomszédjaként viselkedett. Mindig ő állt a háttérben a sorozat felbukkanásakor, és bejelentkezett Wandára.

Mi a legerősebb Végtelen kő?

A képregényekben szereplő Infinity Gems közül kétségtelenül a Space Gem a legerősebb. Bármely más drágakővel kombinálva megváltoztathatja a használat módját, mivel lehetővé teszi az őt hordozó lény számára, hogy különféle módon manipulálja a teret.

Hogyan halt meg Agatha Harkness?

Végül a Salem's Seven ismét átvette a New Salem közösség uralmát. Elfogták Agathát, és máglyán elégetve megölték , bár Agatha hamarosan tudatta jelenlétével Wandával, a halál utáni asztrális formában.

Agatha visszaadja a WandaVisiont?

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige szerint a „WandaVision” sorozat gonosz Agatha Harkness a jövőben visszatér majd , aki nemrégiben izgatottan fejezte ki visszatérését.

Wanda kegyetlen volt Agathához?

Wanda varázslatát használja arra, hogy Agathát a "szomszéd" archetípusává változtassa, akit a sitcom valóságában játszott. ... Ez egy kegyetlen sors , mivel Agatha a végső hatalomra vágyott, és ehelyett csak azzal a trükkel találja magát, amiről azt hitte, hogy becsapja Wandát.

Agatha ellopja Wanda erejét?

Amikor Agatha és Wanda lábujjhegyen járnak, Agatha elnyeli minden mágikus ütést, amit Wanda sújt rá . ... De mivel Agatha WandaVisionban bemutatott változata gonoszabb, mint képregényes megfelelője, képességeit úgy módosították, hogy ellopja a varázslatot másoktól, akiket méltatlannak ítélt.

Wanda ellopta Agatha hatalmát?

Wandának egy pillanat alatt sikerül legyőznie Agathát a varázslatával, így Billy és Tommy biztonságba siethet – de a dolog úgy megy, ahogy Agatha szándéka volt. A bíborruhás boszorkány elmondja Wandának, hogy „elveszi a hatalmat a méltatlanoktól”, és éppen úgy, mint a salemi szövetségben, Agatha magába szívja Wanda varázslatát .

Hogyan jutott Agatha hatalomhoz?

Egy igazán jó dolog, amit érdemes kiemelni, az az, hogy Agatha ereje többnyire parazita jellegű. Erejét úgy szerzi meg, hogy ellopja azokat másoktól . Érdekes módon ezt is láthattuk a Doctor Strange-ben.

Scarlet Witch erősebb, mint Doctor Strange?

A nyers erejét tekintve Scarlet Witch erősebb, mint Doctor Strange és szinte bármely más lény az univerzumban. Valódi potenciálját soha nem mutatták be, mivel Wanda nem rendelkezett megfelelő képzettséggel ahhoz, hogy megtanulja, hogyan tudja hatékonyan irányítani és kiaknázni hihetetlen képességeit.

Ki erősebb Wandánál?

Ami az MCU-t illeti, kevesen tudnak ellenállni Wanda Maximoffnak. A Skarlát Boszorkány mágikus képességei egyszerűen páratlanok a többi Bosszúállóhoz képest. A DC legerősebb hőse általában Superman , aki az univerzum bármely gonosztevőjét el tudja fogadni, és tízszer keményebben tudja visszaadni őket.

Wiccan erősebb, mint Scarlet Witch?

Míg a Skarlát Boszorkány a Marvel-univerzum egyik leghatalmasabb lénye, aki magát a valóságot is képes eltorzítani, fia, Wiccan (alias Billy Kaplan) még erősebb, és a Marvel éppen most erősítette meg, hogy hatalma eltörpül még Dormammué, a világ despotikus uralkodójaé is. a Sötét Dimenzió és Doctor Strange ellensége.