Használjak jelet?

Pontszám: 4,6/5 ( 42 szavazat )

A Signal végpontok közötti titkosítást kínál mind az üzenetek, mind a hanghívások számára , így minden felhasználó számára biztonságos választás. A WhatsApp és a Telegram is rendelkezik titkosítással, de mindegyiknek vannak más biztonsági aggályai, amelyek kissé kevésbé vonzóvá teszik őket a biztonságtudatosak számára.

Valóban biztonságos a Signal alkalmazás?

Jel és végpontok közötti titkosítás „A Signal egy titkosított üzenetküldő alkalmazás, és sokak számára biztonságos módja a barátokkal és családtagokkal való kommunikációnak a végpontok közötti titkosításnak köszönhetően” – mondta Raj Samani, a McAfee vezető kutatója a Trustednek. Vélemények.

Miért érdemes Signalt használni?

10 ok, amiért érdemes jelet használni
 • A jel 100%-ban ingyenes. ...
 • A nyílt forráskód átláthatósága. ...
 • A jel teljes titkosítást kínál. ...
 • Biztosítsa telefonszámát jellel. ...
 • A jel biometrikus biztonsági lehetőségeket kínál. ...
 • Helyi tárolás biztonsági intézkedésként. ...
 • Védje IP-címét jellel. ...
 • A Signal adatvédelmi képernyő funkciója.

Miért ne használja a Signalt?

A jel végponttól végpontig titkosított . ... Ez azt jelenti, hogy szüksége lesz erre a PIN-kódra, hogy telepítse Signal-fiókját egy új telefonra, és megakadályozza, hogy bárki eltérítse fiókját. Ha valaki feltöri a fiókját, nem fér hozzá az üzenetek előzményeihez – csak azokhoz az üzenetekhez, amelyeket addig küldenek, amíg hozzáfér.

A Signal biztonságosabb, mint a WhatsApp?

Nem . Ezeket végpontok közötti titkosítás védi, az eszközön tárolt titkosítási kulccsal. Az elmúlt napokban örvénylő félretájékoztatás ellenére a WhatsApp-üzeneteit csak Ön és levelezői olvashatják, amíg senki nem hackeli fel telefonjait.

Miért érdemes (nem?) használnia a Signal-t?

38 kapcsolódó kérdés található

Feltörhető a Signal?

Az üzenetküldő cég közzétett egy blogbejegyzést, amely számos állítólagos sebezhetőségről számolt be a Cellebrite szoftverben, amely fizikai hozzáférést használ egy okostelefonhoz, hogy megsértse annak tartalmát. A Signal képes volt kihasználni a Cellebrite kódjában lévő lyukakat, hogy saját szoftverét futtathassa a Cellebrite által használt Windows számítógépeken.

Láthatja a kormány a jelzőüzeneteket?

A „végpontok közötti titkosítás” nevű folyamat miatt a jel biztonságosabb és biztonságosabb, mint a legtöbb üzenetküldő. Ez úgy működik, hogy a küldő üzenetét úgy kódolja, hogy csak a fogadó eszköze tudja feloldani a zárolást. Sem a Signal, sem a telefontársaság , sem a kormány nem tudja elolvasni az üzeneteit.

Biztonságos a Signal videohívásokhoz?

Mint minden Signal üzenet, a hang- és videohívások is privátak. ... A jelhívások, mind a hang-, mind a videóhívások végponttól végpontig titkosítva vannak . A hang és a videó minden Signal platformon elérhető – Androidon, iOS-en és asztali számítógépen.

Melyik üzenetküldő alkalmazás a legbiztonságosabb?

A Signal egy többplatformos titkosított üzenetküldő szolgáltatás, amely végpontok közötti titkosított hanghívásokhoz és titkosított szöveges üzenetekhez készült. Általában az egyik legbiztonságosabb üzenetküldő alkalmazásnak tartják a piacon. A Signal üzenetküldő alkalmazás ingyenesen használható, és Android és iOS operációs rendszeren is elérhető.

Melyik a jobb Signal vagy WhatsApp?

Azon felhasználók számára, akik mindenekelőtt az adatvédelmet értékelik, a Signal a legjobb választás a kettő közül. Az üzenetek alapértelmezés szerint végponttól végpontig titkosítva vannak (ahogy a WhatsApp is), így biztosítva, hogy senki – még a Signal sem – ne férhessen hozzá az üzenetekhez, csak a beszélgetésben részt vevő személyek.

Mi értelme van a jelnek?

Mi az a Signal? A Signal egy kommunikációs alkalmazás, amely támogatja az üzenetküldést, a hang- és videohívásokat stb . Teljesen platformközi, ingyenes, nyílt forráskódú, és végpontok közötti titkosítást kínál. Emiatt népszerű választás a fokozott adatvédelemre és biztonságra vágyó felhasználók számára.

Lehallgathatók a Signal hívások?

Bár a Signal felhasználói között küldött üzenetek lehallgatása nem lehetséges, külön kockázata van annak, hogy az üzenetek láthatók lesznek, ha az egyik felhasználó telefonját harmadik fél veszi el.

A Signal jó üzenetküldő alkalmazás?

A biztonsági közösségben sokan úgy vélik, hogy a Signal a legbiztonságosabb végpontok közötti (E2E) titkosítási rendszer, amely elérhető hang-, videó- ​​és azonnali üzenetküldő beszélgetésekhez. Ezt a nyílt forráskódot erősen auditálták, és annyira jó, hogy a WhatsApp, a Skype és a Facebook Messenger E2E-titkosított üzenetekhez használja.

Milyen alkalmazást használnak a csalók?

Milyen alkalmazásokat használnak a csalók? Az Ashley Madison, a Date Mate, a Tinder, a Vaulty Stocks és a Snapchat a csalók által használt sok alkalmazás közé tartozik. Szintén gyakran használják a privát üzenetküldő alkalmazásokat, mint például a Messenger, a Viber, a Kik és a WhatsApp.

A Signal a Facebook tulajdona?

Ezenkívül a Signal egy non-profit alapítvány tulajdonosa és üzemeltetője , nem pedig egy multinacionális vállalat. A Whatsapp viszont tárolja a felhasználói adatokat, hogy megosszák a Facebookkal, még akkor is, ha maguk az üzenetek védettek. Edward Snowden, az NSA bejelentője és adatvédelmi aktivista hétfőn a Twitteren üzente, hogy támogatja a Signalt.

A jelüzenetek megjelennek a telefonszámlán?

A Signal alkalmazás megjelenik a telefonszámlán? A Signal alkalmazás nem jelenik meg a telefonszámlán . Ez a biztonságos üzenetküldő végpontokig titkosított, elrejti hívásait és szöveges üzeneteit.

Melyik a legbiztonságosabb videohívási alkalmazás?

A Google Duo egy nagyon híres videohívási alkalmazás. Valójában néhány Android-eszközön előre telepítve van... Google Duo
 • HD hívás.
 • Google integráció.
 • Intuitív felhasználói felület.
 • Kopogás funkció (lehetővé teszi a hívó videójának megtekintését anélkül, hogy felvenné a hívást)

Biztonságosabbak a szöveges üzenetek, mint az e-mailek?

Ez sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos e-mailek használata, mivel az üzenet titkosítva van a számítógép és a szerver között, miközben az interneten halad. ... Ha valaha is kap egy mobil szöveges üzenetet, amelyben arra kérik, hogy kattintson egy linkre, és adja meg fiókja adatait, azonnal törölje.

Mennyi adatot használ fel egy jelű videohívás?

A Signal nagyon nagy mennyiségű mobil adatot használ fel. 500 MB -ot figyeltem meg 8 nap alatt a csekély használat ellenére. Nyilvánvaló dolgok, például fényképek küldése vagy hosszú videocsevegés, nem történnek.

Ingyenes a jel a nemzetközi hívásokhoz?

A Signal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy-egy és csoportos hang- és videohívást kezdeményezzenek akár 8 személlyel iOS, Android és asztali számítógépeken. Minden hívás Wi-Fi- vagy adatkapcsolaton keresztül történik, és (az adatdíjak kivételével) ingyenes , beleértve a távolsági és nemzetközi hívásokat is.

El tudja olvasni az FBI a Signal üzeneteket?

A közelmúltban New York-i fegyvercsempészettel kapcsolatos bírósági dokumentumok és a Forbes birtokába jutottak arról, hogy az FBI-nak lehet olyan eszköze, amellyel hozzáférhet a Signal privát üzeneteihez . A dokumentumokból kiderült, hogy a titkosított üzenetek elfoghatók az iPhone készülékekről, ha azok „részleges AFU (az első feloldás után)” módban vannak.

Visszaállíthatja a rendőrség a törölt jelüzeneteket?

Adatai biztonságának megőrzése Tehát a rendőrség vissza tudja állítani a törölt képeket, szövegeket és fájlokat a telefonról? A válasz igen – speciális eszközökkel olyan adatokat találhatnak, amelyeket még nem írtak felül. A titkosítási módszerek használatával azonban gondoskodhat arról, hogy adatai a törlés után is titkosak maradjanak.

Használhatók-e a Signal üzenetek a bíróságon?

A Signal – a privát, végpontok közötti titkosított üzenetküldő alkalmazás, amely az elmúlt hónapokban egyre népszerűbb lett – ismét emlékeztette a nyomozókat, hogy nem tud maradéktalanul eleget tenni a felhasználói nyilvántartásokra és kommunikációkra vonatkozó jogi kéréseknek, mert egyszerűnek állítja, változatlan tény: A rekordok nem léteznek ...

A Signal 100%-ban biztonságos?

A Signal elsősorban egy biztonságos és nyílt forráskódú üzenetküldő alkalmazás, amely felváltja Android telefonja vagy iPhone rendszeres SMS-alkalmazását. A többi Signal-felhasználónak küldött és érkezett üzeneteket az interneten keresztül küldik, és nagyon erős végpontok közötti titkosítás védi.

A Signal feltörték?

A Signal alkalmazást feltörték – a végpontok közötti titkosítás megszakadt . Legalábbis ez az ostoba állítás a hírhedt kriminalisztikai szerszám-kereskedő, Cellebrite részéről.