Mentsem meg a vigit?

Pontszám: 4,7/5 ( 10 szavazat )

Nem mentheti meg, ha nem engedi el . A csata azzal ér véget, hogy a túlélők megnézik az elpusztult ketrecet, és (nagyon röviden) elsiratják Vigi halálát.

Megmenthető a VIGI?

Ha megmented Vigi the Loont, később fontos eseményekben vesz részt a játékban. Nem nehéz feladat, még csak nem is nehéz kitalálni, de kicsit trükkös, hogy a játék csak bizonyos pillanatokban kéri meg, hogy legyünk alattomos, és ez nem játéklehetőség a teljes élmény alatt.

Hogyan halt meg VIGI, a loon?

Vigi válaszolt Geralt hívására, és Hjalmarral Kaer Morhenhez ment, hogy megküzdjön a Vadvadászattal. Bár ismét ügyesen és bátran küzdött, ezúttal a csatában esett el . Hősi halálának híre eljutott Skellige-hez, ahol balladákban kiérdemelte azt a címet, amely elkerülte őt az életben: Vigi, a rettenthetetlen.

A VIGI túlélheti a Kaer Morhent?

Nem Cerys és Hjalmar az egyetlen Skellige hőse, aki meghalhat, ha Geralt nem elég körültekintő, és nem hoz megfelelő döntéseket. Vigi és Folan is – akiknek a halála valójában gyakoribb. ... Ha Geralt nem szabadítja ki őket, mindketten meghalnak, és nem tudnak később Kaer Morhenhez jönni, hogy segítsenek Geraltnak a harcban.

Hogyan lehet felszabadítani a VIGI-t anélkül, hogy felébresztené az óriást?

Ha ingyenes Vigit akarsz csinálni, akkor a kulcsot a délkeleti falon lévő ládából kell megszerezned. Ahhoz, hogy az óriás felébresztése nélkül eljusson a kulcshoz, ne lépjen hóra – ragaszkodjon a padló sötétebb területeihez. Ha még mindig aktív a Cat, akkor nehéz lehet látni; használja a Golden Oriole-t, hogy kiürítse a rendszerből, vagy csak várjon.

[Witcher 3] Hogyan mentsük meg Vigi the Loont

45 kapcsolódó kérdés található

Hol van Hjalmar, miután megölte az óriást?

Később találkozhatsz Hjalmarral a Marlin Coastban , ha beszélsz vele, beszélni fog arról, hogy visszatér Ard Skelligbe, és megkérdezi a nővérét, ha a birtoklás még nem fejeződött be, akkor megkérdezi Geraltot, hogy szándékozik-e hozzá menni, ha igennel válaszol. örülni fog, de ettől függetlenül a te döntésed, hogy segítesz-e neki vagy sem.

Mi történik, ha kiengeded a VIGI-t a ketrecből?

Hjalmar azt javasolja, hogy hagyd a ketrecben. Ha ezt megteszed, Vigi meghal a következő csatában . Nem mentheti meg, ha nem engedi el. A csata azzal ér véget, hogy a túlélők megnézik az elpusztult ketrecet, és (nagyon röviden) elsiratják Vigi halálát.

Ki a legerősebb Witcher?

A 12 legerősebb boszorkány, rangsorolt
  • 8 Kagen György.
  • 7 Larvik Erland.
  • 6 Letho.
  • 5 Eskel.
  • 4 Lambert.
  • 3 Vesemir.
  • 2 Geralt.
  • 1 Ciri.

El tudod kerülni Vesemir halálát?

Nem, nem mentheti meg Vasemirt , alapértelmezés szerint meghal.

Vesemir meghalt?

Vesemir volt a Farkas Iskola legidősebb élő tagja, és valószínűleg a kontinens iskolái közül a legidősebb boszorkány volt. ... Vesemir mindent beleadott, hogy megvédje egykori védőnőjét, akit mindig is örökbefogadott unokájaként kezelt, és hősi halált halt Imlerith , a vadászat kegyetlen tábornoka által.

Lambert boszorkány?

Lambert a Farkas Iskola boszorkánya volt, a 13. században tevékenykedett. Vesemir nevelte, harapós nyelvéről volt ismert, és gyakran udvariatlan volt a beszélgetésekben, különösen Triss Merigolddal szemben, és csak a vezetéknevén szólította meg, ami nagyon irritálta a varázslónőt.

Cirinek látnia kell az apját a Witcher 3-ban?

Ha engem kérdezel, a The Witcher 3 legjobb befejezése az, ahol Ciri él (nyilvánvalóan), és úgy dönt, hogy Witcher akar lenni. A játékosoknak azonban nem szabad Cirit elvinniük, hogy lássák a császárt , hanem a Kopasz-hegyre kell vinniük. ... Ha Ciri meglátja a császárt, nem lesz belőle Witcher.

Lambert Keira nélkül meghal?

Lambert meghalhat. Ha Keira Metz-et nem veszik fel, akkor egy további csata következik, ahol Geraltnak segítenie kell Lambertet a Vadvadászat elleni küzdelemben Kaer Morhenen belül. Ha túl lassú vagy, akkor ez függöny neki.

Hagyjam, hogy Hjalmar átvegye a dicsőséget?

Felvállalja az óriás meggyilkolását, vagy hagyja, hogy Hjalmar megszerezze a dicsőséget? Ennek a választásnak nincs nagy hatása, ezért válasszon bármit, amit szeretne . Csak győződjön meg arról, hogy nem megy Hjalmarral, és nézzen körül, különben elszalasztja a lehetőséget, hogy kifosztja az óriás testét és más kincseket.

Segítene Cerysnek vagy Hjalmarnak?

A legjobb választás Cerys oldalára állni . Ha segítesz Hjalmarnak, és elkerülöd a több berserker elleni harcot, hozzáférhetsz egy olyan hatalomhoz, amely elérhetetlen lesz. Arról is többet megtudhat, hogy ki és miért okozta a mészárlást. Cerys lesz a királynő is, ami a „kánonosabb” eredménynek tekinthető.

Ki uralja Skellige-et?

Cerys a legjobb vonalzó Skellige számára Cerys lenne a legjobb vonalzó Skellige számára.

Hagyjam, hogy Ciri megnyerje a hógolyót?

Ezután egy rövid hólabdaharc következik – hagyhatod, hogy Ciri nyerjen, ha hagyja, hogy nyolcszor üsse meg, vagy nyerhet, ha megüti ugyanannyiszor. A hógolyókhoz a hó a többi felett lévő hókupacokból gyűjthető össze. Ennek a „párbajnak” az eredménye nem számít.

Hány éves a geralt emberévekben?

Geralt már sokat utazott, mire csatlakozunk hozzá a The Witcher 3-ban, és bár vizuálisan 40 év körülinek tűnik, a Witcherek nem öregszenek olyan ütemben, mint mi, hétköznapi emberek.

Lesz Witcher 4?

Bár a fejlesztői CD Projekt Red nem erősítette meg egyenesen, hogy valaha is lesz Witcher 4 , ez természetesen nem zárult ki teljesen. ... Egy 2016 májusában adott interjúban az Eurogamerrel a CD Projekt Red társalapítója, Marcin Iwinski azt mondta, hogy a csapatnak „nem volt semmi terve”, amikor a következő Witcher -játékról volt szó.

Vesemir Geralt apja?

Vesemir a Witcher franchise mellékszereplője. Idős, nagy tapasztalattal rendelkező Witcher, Riviai Geralt mentor- és apafigurája.

Miért fehér Geralt haja?

Mivel képes volt ellenállni a füvek próbájának , további vizsgálatoknak vetették alá, aminek következtében több képességre tett szert, miközben a bőre és a haja is halvány fehérré vált.

Tényleg látta Geralt az anyját?

Amikor Geralt megbetegedett az S01E08-ban, egy férfi vitte, hogy segítséget keressen. Amíg egy dzsungelben pihentek, Geralt meglátta az anyját . Dühös volt rá, "Visennára", amiért gyerekként elhagyta.

Tudod birtokolni és Undvik Urát is?

Mind a Possession, mind az The Lord of Undvik a legjobb kísérlet a második felvonásban ; ha nem tesz semmit Skellige utódlási csatájával kapcsolatban a harmadik felvonás előtt, akkor az ügy eldől.

Mi történik, ha Hjalmarral mész?

Hjalmar oldala Az ösvényen haladva Hjalmar rámutat egy testre . Ha megvizsgálja, Svalblod oltárát találja, egy tiltott Isten, amely emberáldozatokat követel. Hamarosan Geralt érezni fog egy kis szagot, úgyhogy kövesse a nyomot.

A fa szív gonosz a Witcher 3-ban?

A küldetést meg lehet tenni a „Ladies of the Wood” esemény előtt is, ha véletlenül először fedezi fel a fát. Ez magában foglalja a gonosz szellemet egy fában (amely az Ön nézőpontjától függően talán nem is olyan gonosz). ... A hang forrása hátborzongató faszellemként tárul fel.