Megöljem a szintiket a bunker hillben?

Pontszám: 4,6/5 ( 30 szavazat )

3. lehetőség: Öld meg a kiszabadult szintiket . Megölésük ellenségessé teszi a Coursert, de megölése azonnal barátságosra váltja a Railroad tagjait, akár előtte, akár utána ölték meg a szintetizátorokat.

Mi történik, ha kiszabadítod a Synths-t a Bunker Hillben?

Miután beszélt apjával, találkozzon egy Courserrel a Bunker Hill szélén. A szövetségesedként indul, de ha úgy döntesz, hogy kiszabadítod a Synths-eket, akkor az ellenséged lesz . A jelenlegi hűséged határozza meg, hogy mennyit fognak kirúgni. Elég szerencsés lehetsz, hogy csak pár toronnyal foglalkozol.

Mi történik, ha elengedem a szintetizátorokat?

Ha azt válaszolod, hogy elengedted a Synths-eket, akkor száműztek az Intézetből, és most már csak a Brotherhood of Steel vagy a Minutemen csapatával tudod befejezni a játékot (a száműzetés különböző módokon az egyetlen módja annak, hogy befejezd a Minutemen-t).

Mit jelent a megszökött szintetizátorokkal foglalkozni?

Foglalkozz az Escaped Synths-szel A Testvériség azt akarja, hogy öld meg őket, míg a Railroad ki akarja szabadítani őket . ... Amint az egyes szintetizátorok immobilizáltak, az X4-18 visszaküldi őket az Intézetnek.

Mi történik, ha elmondja az intézetnek a szintetizátor menedéket?

Amikor megtudja a Synth Refuge-et (Acadia), a karaktered megkapja a lehetőséget, hogy értesítse az Intézetet, a Testvériséget vagy a Vasutat. Tekintettel az Acadia vezetőjének fontosságára a történetben, ez kétségtelenül megváltoztatja a dolgokat, és valószínűleg valami olyasmi, amit szívesebben csinálnál később a DLC-ben vagy egy második átjátszás során.

Fallout 4 Mi történik, ha megölöd a Bunker Hill Synths-t?

42 kapcsolódó kérdés található

Az egyetlen túlélő szintetizátor?

Az a tény, hogy a Sole Survivor egy szintetizátor, sokkal értelmesebbé tette volna az előíró háttértörténetet – ahogy a játékosra kényszerítik, úgy a játékos karakterére is rákényszerítették a hamis emlékek révén. A leleplezés a játékos karakterét is megszabadítaná attól a háttértörténettől, amikor felfedezik a világot.

Mi történik, ha elmondod DiMA-nak, hogy az intézetben vagy?

Megmondhatja a DiMA-nak, hogy az Intézetből, a Testvériségből vagy a Vasútból származik. Mindegyikhez érdekes párbeszédet folytat, és nem fog vele bajba kerülni, még akkor sem, ha fenyeget. A DiMA küldetéseket ad, hogy segítsen Acadia polgárainak , bár folytathatja a fő küldetést.

Hogyan kezeljem az elszabadult szintiket?

1. lehetőség: Kísérd a kurzusost a kiszabadult szintetizátorokhoz, és engedd, hogy visszavigye őket az Intézetbe . Ennek az opciónak a befejezéséhez folytasd a harcot oda, ahol a szintetizátorok rejtőznek, aktiváld a visszahívási kódjaikat úgy, hogy külön beszélsz velük, és engedd, hogy az X4-18 visszavegye őket.

Mi történik, ha a vasút oldalára állok?

A Vasút oldala végül segít megmenteni a Synths-t a szolgaságtól . Az Intézet épületéből kilépve lehetőség nyílik megmenteni egy Synth fiút, aki azt hiszi, hogy a szülője vagy.

Hogyan szerezhetsz szövetségeseket a Bunker Hillrel?

A konzol kinyitásával és a kapu kiválasztásával lehetséges a nyitás a setopenstate 2 paranccsal . Kessler a küldetés befejezése után távozhat, megszakítva a beszélgetést, és megakadályozva, hogy a játékos kérje Bunker Hill szövetségesét.

Hagyjam, hogy Wolfe maradjon pusztaságban 3?

Az elfogadás több szintivadász jutalomhoz ad hozzáférést. Ha elengeded a szintetizátort , Wolfe megőrül és elmegy – még akkor is, ha hazudsz, és azt mondod, hogy magától megszökött. Cinikusan, ha megölöd a szintetizátort, XP-t, pénzt és új jutalmakat kapsz jutalmul. Ha elengeded, megkapod az XP-t.

Gonosz az intézet?

Az Intézet nem gonosz , bár nem lehet vitatkozni azzal, hogy néhányan közülük elég árnyak ahhoz, hogy átvegyék a címkét. Úgy tűnik, az emberek elfelejtik, hogy az Intézet nem olyan, mint a Railroad, a BoS vagy még csak a Minutemen; ők nem milícia, hanem létesítmény.

Mi értelme a visszaútnak a Fallout 4-ben?

A Testvériség és a Vasút között nincs visszaút a vakárulás után, amikor a taktikai gondolkodás elkezdődik . Az Intézet és a Testvériség számára ez a Mass Fusion/Spoils of War, ha az egyiket megbuktatja a másik, és ellenséges lesz az adott frakcióval szemben.

Shaun tényleg apa?

Shaun, akit apának is neveznek, az Egyedüli Túlélő fia, és 2287-ben az Intézet vezetője. Ő a Fallout 4 elsődleges antagonistája, hacsak a játékos karakter nem úgy dönt, hogy mellette áll.

A Paladin Danse szintetizátor?

Elder Maxson szerint a Paladin Danse valójában egy álcázott Institute Synth, és ki kell végezni. Sajnos Danse eltűnt, de Proctor Quinlan lehet, hogy megtalálja a nyomát. ... Paladin Danse meghalt.

A szintetizátorok elviselik a sugárkárosodást?

A játékstatisztikában a Fallout 4-től eltérve csak a Gen 1 szintetizátorok (a csontvázak) érzékenyek a sugárzási károsodásra , minden magasabb változat immunis.

Mama Murphy szintetizátor?

A Fallout Shelter szerint Murphy mama egy médium.

Piper szintetizátor?

Leállíthatja a műveletet (a küldetés sikertelensége esetén), vagy megkérheti őt egy hagyományos helyettesítő művelet végrehajtására. Ha így tesz, meg fogja találni Pipert, amint átvizsgálja Hamis Piper holttestét, és megerősíti, hogy ő a DC embereinek szintetizátora .

Mi történik, ha elmondod a Testvériségnek Acadiáról?

Miután tájékoztatták az Acél Testvériséget Acadia létezéséről, egy Vertibird-et küldtek a szigetre, hogy kezelje a helyzetet . ... A szigetre küldött Acéltestvériség katonái tönkretették az összes szintetizátort Acadiában.

Hogyan győzöd le az underground undercover-t?

A feladat elvégzéséhez két Intézet küldetést kell teljesítened, az Emberiség újradefiniált és a Mass Fusion . Miután befejezted ezeket a küldetéseket, egy különálló Synth messenger felszólít, hogy térj vissza a szobádba. A Z1-14 ott várja Önt. Véletlenül érte a Testvériség támadása a Vasút főhadiszállásán.

Hogyan leszel az intézet ellensége?

Ez egy küldetés, hogy az Intézet ellenségévé váljunk. Ha úgy döntesz, hogy nem ölöd meg apát az Institutionalized Institute küldetés során, akkor meg kell ölnöd Apát vagy bármely intézet tagot a Synth Retention vagy bármely más Institute Quest során, ezzel elindul a küldetés. Ezután meg kell szöknie az intézetből.

DiMA Nick testvére?

A DiMA összebarátkozott a vezetőjükkel, Confessor Martinnal, és végül a bázist adta nekik otthonául. ... Ha azonban az Egyedüli Túlélő arra biztatja Nicket, hogy fogadja el DiMA-t testvérének, miután megtalálta a harc holotapéjét, Nick bocsánatot fog kérni DiMA-tól, és időnként üdvözölni fogják egymást, vagy beszélgetnek, amikor belépnek Acadiába.

Kasumi Nakano tényleg szintetizátor?

Megjegyzések. Semmi sem támasztja alá Kasumi azon hitét, hogy ő szintetizátor , a saját érzésein túl. Ha a vasútra vagy az intézetbe megy, a játékos beszélgetést folytathat Boxerrel vagy Dr. ... Ha Acadia elpusztul és Kasumi meghal, nem dob le szintetizátort.

Mi történik, ha elpusztítom a sejtmagot?

Destroy the Nucleus: Ha nem vagy a Children of Atom rajongója, ez az opció eltünteti őket. ... Vedd le a Far Harbor védelmét: Ez az opció eltünteti a Far Harbort, aminek a Crusader of Atom jutalom megszerzésén túl nem sok előnye van. Ezzel bónusz fegyversebzést kapsz attól függően, hogy hány Radod van.