Megöljem a Doppler witcher 3-at?

Pontszám: 4,7/5 ( 58 szavazat )

Ebben a küldetésben a legjobb választás a Doppler megölése . Még ha több koronát is kap, ha megkíméli a dopplert, ez az egyetlen módja annak, hogy megszerezze a doppler-mutagént és a doppler-trófeát.

Jók a dopplerek a The Witcherben?

A dopplerek általában kivételesen kedves és gyengéd lények , akik számára a metamorfózis képessége kompenzálja az agresszió, az agyarak és a karmok hiányát.

Meg kéne ölni a succubus Witcher 3-at?

Bár nem fog örülni, ha azt mondod neki, hogy mennie kell, ennek ellenére odaadja neked a Succubus trófeát, hogy mutasd meg bizonyítékul és Maugrim-et. Az ajtó is automatikusan kinyílik az Ön számára. Ha ehelyett úgy döntesz, hogy megölöd, kifoszthatod a testet a trófeáért és egy Succubus mutagénért , de kardot nem.

Mit csinál a Doppler-főzet?

Növeli a kritikus találati sebzést hátulról történő támadáskor .

Hogyan szerezhetsz Doppler-mutagént a Witcher 3-ban?

Megjegyzések. A játékosnak egyetlen esélye van, hogy megkapja ezt a mutagént: az An Elusive Thief küldetés során. Ha azonban a játékos irgalmasságra törekszik, elszalaszthatja ezt a lehetőséget, és vagy le kell mondania a főzet készítéséről, vagy egy átjátszást kell végrehajtania a doppler megölésére , vagy konzolparancsokkal kell megszereznie a mutagént.

Witcher 3: Killing the Doppler - Elusive Thief Contract

21 kapcsolódó kérdés található

Kímélnie kell a Dopplert?

Ebben a küldetésben a legjobb választás a Doppler megölése . Még ha több koronát is kap, ha megkíméli a dopplert, ez az egyetlen módja annak, hogy megszerezze a doppler-mutagént és a doppler-trófeát.

Hol lehet troll mutagént tenyészteni?

A legjobb módja annak, hogy egyet az An Skellige őrjöngő rocktrolljától szerezzen be . Az Urialla kikötőtől északkeletre fekvő Yngvar's Fang-hoz vezető gyors utazási pont mellett ívik. Újra megszületik, 5 ölés után megkaptam a mutagént.

Mi az a Doppler a Witcherben?

A Dopplerek, más néven vexlingek vagy változók, olyan lények, amelyek tetszőleges humanoid vagy állat alakját képesek felvenni . Ez az átalakulás nem pusztán egy egyszerű varázslattal szétzúzható illúzió, hanem hiteles és teljes metamorfózis.

Működik-e a vízhús főzet?

A hatás nagyon jól működik az Invigoration esetében, mivel mindkettő megköveteli Geralt teljes egészségének megőrzését. A hatás nem indul el, ha Geralt toxicitás miatti károsodást szenved, még akkor sem, ha elegendő regenerációt alkalmaz a gyógyuláshoz.

Hogyan szerezhetsz succubus mutagént?

Két területen lehet megszerezni ezt a mutagént. Öld meg a Succubust a Contract: Deadly Delight küldetésben, vagy öld meg az egyiket a Skellige-i Advanced Alchemy gyakorlatában. Ha mindkettőt megkímélte, nem szerezheti be a mutagént. A Ladies in the Woods fő küldetés vagy az In Wolf's Clothing mellékküldetés részeként.

Mi történik, ha megkíméli a succubust?

Kíméld meg őt. Ha úgy döntesz, hogy megkíméled, akkor is odaadja neked a Succubus trófeát, és a Novigradi gárda továbbra is jutalmat kap .

Mi történik, ha megölöd a succubus Witcher 3-at?

Miután szembesült azzal, hogy a succubus az, dönthet úgy, hogy megöli vagy életben hagyja, de el kell hagynia a várost, és adnia kell valamit, ami bizonyítékul szolgálhat a halálára. Ha megölöd, esélyed van megszerezni a Succubus Mutagént (a Succubus főzethez szükséges).

Mit lehet csinálni a Fisstech-el?

A Fisstech megjelenésében és hatásában az amfetaminhoz vagy a kokainhoz hasonló kábítószer. Ez egy por, amelyet jellemzően az ínyre vagy a fitymára dörzsölnek, de az ópiátokhoz és más kábítószerekhez hasonlóan a társadalmunkban, az orvostudományban is használható érzéstelenítőként . A Rats fisstech-et használt.

Mi ölte meg Egérzsákot?

Ahogy a sorozatban láthatjuk, Egérzsák rossz sorsra jut az 1. évadban. Kíméletlenül meggyilkolták, így egy alakváltó felveheti a személyazonosságát, és elfoghatja Cirit a nilfgaardi birodalom számára. A karakternek ez a ragadós vége az egyik legnagyobb kanonikus eltérés, amelyet a Netflix sorozat tesz az eredeti könyvkánontól.

Miért akar gyereket Yennefer?

Aretuza meggyőzi Yennefert, hogy egy eljáráson kell átesnie, hogy feladja gyermeknemzési képességét, hogy hatalma legyen és szépséget szerezzen a deformitásai felett. ... Bár később a sorozatból megtudjuk, hogy Geralt (Henry Cavill) édesanyja is erős varázslónő, mégis tudott gyereket szülni.

A Doppler megkapja Cirit?

Cirit elfogta egy nilfgaardi katona. A Doppler Ciri formáját öltötte, és megtévesztette Cahirt. Ciri valahol az erdőben egy fához van kötve.

A Forktail főzet jó?

Ez egy nagyon jó főzet , amely arra ösztönzi a támadásokat, ahelyett, hogy pusztán kerülgetné magát, és folyamatosan növeli a sebzést, miután megszokta. Egy jó kombó egy 1v1 szituációban az azonnali ellentámadás, gyors ütés és Axii.

Hogyan szerezhető be víz-hag mutagén?

Garantált forrás a Contract: Muire D'yaeblen küldetés Skellige-ben . Egy másik lehetséges forrás a Yantrától délnyugatra található őrzött kincs. A kincset egy fenékhal őrzi, aminek esélye van elejteni a mutagént.

Hogyan küzdesz a vízi sör ellen?

Stratégiák Water Hag legyőzésére
  1. Az ellenük való küzdelem kulcsfontosságú stratégiája az, hogy nagyon mozgékonyak legyünk, és elkerüljük a támadásaikat, és közvetlenül visszatámadjuk őket.
  2. Az északi szél bombája lefagyasztja a vízi csapadékot, ez valóban a leghatékonyabb módszer a könnyű megölésére.

Ciri Geralt lánya?

Ciri nem Geralt lánya , sorsközösségük ellenére. Geralt egy Witcher, és azt állítja, hogy a Witcherek sterilek a Netflix adaptációjában. ... Duny, az erlenwaldi Urcheon és a cintrai Pavetta Ciri ősei.

Ciri szerelmes Geraltba?

Cirilla Fiona Elen Riannon (röviden Ciri) Cintra hercegnője, akit végül Geralt és Yennefer örökbe fogadott, és az utóbbi pár vitathatatlanul igazi lélektársnak nevezhető. A Netflix sorozat 1. évadában Geralt és Yennefer útjai keresztezik egymást, és egymásba szeretnek.

Geralt Ciri apja?

Míg a pár köti a sors, Ciri nem Geralt lánya. Geralt egy Witcher, és a Netflix adaptációjában Geralt arról beszél, hogy a Witchers steril. ... Ciri szülei Duny, az erlenwaldi Urcheon (Bart Edwards) és a cintrai Pavetta (Gaia Mondadori) .

Hol tenyészthetek barlangi troll májat?

Az A Deadly Plot és a Farting Trolls küldetések egy-egy barlangi troll májat dobnak el. A véletlenszerűen ívó trollok (akár odúkban, akár meghatározott helyeken Ard Skellig, Border Post, stb. közelében ) meditálással újraszülethetnek, így kedved szerint gazdálkodhatsz velük.

Hogyan szerezhetem be a Noonwraith mutagént?

A mutagén egy garantált csepp, így bármelyik déli lidérctől beszerezhető . Azon kevés mutagén egyike, amely a White Orchardban beszerezhető, és amely több szerződéssel is beszerezhető. A legkorábbi forrás a Contract: Devil by the Well című könyv kitöltése.

Respawnnak a barlangi trollok?

A trollok nem születnek újra a barlangban ; ezek egy egyszer használatos spawn point. A trollok nem léphetnek be és nem hagyhatják el, és a játékoson kívül semmi más nem léphet be a barlangba, így egy üres troll-barlang teljesen biztonságos menedék. Egy üres troll-barlang életmentő lehet, ha messze van a bázistól, és közeleg az éjszaka.