Megöljem Adellát, az apácát?

Pontszám: 4,6/5 ( 9 szavazat )

Ha több mint háromszor elfogadod Arianna vérét, amíg Adella a templomban van, egyszerűen öld meg az apácát, miután a biztonság kedvéért intett, mert hibákat jelentettek ezzel az NPC-vel, többé nem járul hozzá, végül megőrül és megtámadja a vadászt. mert amúgy is "tisztátlan".

Mi történik, ha megölöm Adellát, az apácát?

Amikor felkél a Vérhold (Rom legyőzése után), és csak akkor, ha ő ölte meg Ariannát, Adellát a bal oldalon, a kápolna mellett lehet találni a környéken. Lassan, őrülten botladozva, tőrrel támadja meg a játékost . Ettől kezdve az egyetlen lehetőség a megölése. Ledobja az Oedon Writer rúnát.

Vegyem Adella vérét?

A HP Blood of Adella visszaállítások mennyisége nagyon kicsi, és nem szabad vészhelyzetben használni, azonban a fokozatos HP helyreállítás több mint elég erős ahhoz, hogy hasznos legyen. Az egészség helyreállítására irányuló buff miatt lehetetlen ezt az elemet használni, amíg egy Beast Blood Pellet aktív, és fordítva.

Hol van Adella Cathedral Wardban?

Adellát a Hypogean Gaol pincéjében, Yahar'gul, Láthatatlan falu alrészében találjuk, sírva egy sarokban. Nem lesz hajlandó beszélni veled, amíg fel nem szerelsz egy templomi készletet, amit a felszerelés fülei jelzik, de ha többször beszélsz vele, biztonságos helyet fog kérni.

Mi az Oedon kápolna lakója?

Az Oedon Chapel Dweller egy barátságos NPC, aki a Cathedral Wardban él . Ő vak. Amikor beszélt vele, elmondja a Vadásznak, hogy a Chapel Ward tömjénje távol tartja a vadállatokat, és kényszeríti a Vadászt, hogy tanácsolja mindenkinek, aki biztonságos éjszakát keres, jöjjön el az Oedon kápolnába.

Bloodborne Lore – Apáca vs. Kurva: Rossz vér

40 kapcsolódó kérdés található

Hol van az igazi Iosefka?

Iosefka egy dupla ajtó mögött található, a lépcső tetején, az "1. emeleti betegszoba" lámpa mögött . Csak a hangja hallatszik, de az ajtóréseken keresztül a kamerát elforgatva látható.

Mi történik, ha odaadod a lánynak a piros brosst?

Ha odaadod neki a brosst, többé nem fog veled beszélni. Végül elhagyja otthonát . A csatornában lévő disznó legyőzése Vörös Hírvivő Szalagot kap. ... A nővére megjelenik az ablakban, miután vagy odaadtad a brosst, vagy meséltél neki a kápolnáról, és megölted Romot, a vakpókot.

Mit kapsz az amygdala megöléséért?

Az Amygdala megtalálása és a főnök legyőzése összesen hat betekintést, 21 000 Blood Echoes- t normál játékban (NG) ad, 145 866 NG+-ra, 160 453 NG++-ra, 182 333 NG+3-ra, 213 800 cal és NG+4s-re. a nehézségeken keresztüli további játékról.

Arianna aljasvérű?

Ha a játékos elvesz 3 véres fiolát Ariannától, Adella nővér féltékenységből megöli, nem valami érzelgős okból, hanem azért, mert a játékos egy "tisztátalan" nő vérét részesíti előnyben ( a prostituáltságon túlmenően Aljasvérű leszármazott , így a vérének felhasználása valami olyasmi, ami egykor...

Ki a síró nő a vérben?

Leírás. Yharnam az ősi ptumer civilizáció királynője volt, és a gyermek Mergo anyja. Fehér, vérfoltos ruhát visel, fátyollal, hogy elrejtse az arcát, bár leveszi, amikor a játékos megtalálja őt a Mensis rémálmában.

Elfogadjam Arianna vérét?

Soha ne fogadd el Arianna vérét , amíg Adella a közelben van.

Mit csinál Arianna vére?

Arianna édes vére helyreállítja a HP-t, és átmenetileg felgyorsítja az állóképesség helyreállítását . ... A Blood of Arianna fogyóeszköz a Bloodborne-ban.

Mit csinál az arany medál a Bloodborne-ban?

Amelia vikárius medálja. Használd, hogy Vérgyöngyvé változtasd, ami megerősíti a fegyvereket ."

Hol van a harmadik köldökzsinór?

A harmadik köldökzsinórt úgy kapjuk meg , hogy elmegyünk a Gyógyító Egyházi Műhelybe, és leesünk azon a biten, ahol az alsó szakaszon megszakad az út. Most egy kör alakú szobában kell lennie. Menjen a felső emelvény közepére, majd forduljon meg, amíg szembe nem kerül azzal, ahogyan bejött.

Mik azok az őrült vérvisszhangok?

A Frenzied Coldblood egy fogyóeszköz a Bloodborne-ban , amely nagy mennyiségben azonnali Blood Echoes-t biztosít.

Hol van véres a fekete templom?

A Cathedral Ward körterén található . A Hunter Chief Emblem kaputól menj balra, az ellenség mellett a Flamesprayerrel, és egy sikátorba, ahol több ellenség is megtámad, miközben az NPC-kkel beszélsz az ajtókban. A Készlet egy holttesten van.

Hogyan szerezheti meg a harmadik köldökzsinórt Ariannában?

Arianna baba köldökzsinórja Amikor befejezted a főnökharcot, ébredj a Cathedral Ward lámpájánál. Látni fogja, Arianna nincs a szokásos helyén – forduljon meg, menjen le a lépcsőn, majd le a létrán. Egy széken fog ülni a sarokban, és sír. Öld meg a démon babát , és megkapod a harmadik köldökzsinórt.

Mi a baba a vérben?

A baba a Műhelyen kívül, a Vadász álmában, élettelen porcelán babaként található. Később életre kel, és a Hunter eszközeként szolgál a szintemelkedéshez. Ő kulcsszereplő a játék cselekményében.

Mit csináljak a vérrel terjedő köldökzsinórral?

Harmadik köldökzsinór használat
  • Használható a játék harmadik befejezésének eléréséhez, 3 zsinór elfogyasztásával a Gehrman elleni küzdelem, Az első vadász vagy legalábbis halála előtt, és feloldja a Hold-jelenlét elleni küzdelmet.
  • Elfogyasztáskor 3-mal növeli a betekintést.

Tudsz küzdeni az amygdalával?

Az amygdala elleni küzdelem legjobb módja , ha a karjai közelében marad, de az oldalán . Ebből a tartományból és szögből elkerülheti a legtöbb Amygdala frontális és területi támadást, miközben elég közel marad ahhoz, hogy sebzést okozzon.

Milyen szinten kell lennem az amygdala elleni küzdelemhez?

Javasolt szint: 60 A kulcs az, hogy a farkára és a hátsó lábaira összpontosítson, bár a többi testrészét érdemes megütni, ha elég közel vagy. Az amygdala ugrása nyilvánvaló jele annak, hogy a testtel lecsapjon, ezért egyszerűen görgessen el a jelenlegi helyzetéből.

Mi történt a kislánnyal a vérben?

Nem sokkal azután, hogy az Oedon-kápolnába küldték, a Maneater Boar áldozatává válik, és meghal .

Hívjam Gascoigne atyát?

Megidézheti Gascoigne atyát, hogy segítsen megküzdeni a Cleric Beast főnökkel való találkozásban, mielőtt megküzdene vele Oedon sírjánál . Használd az Old Hunter Bell-t a megidéző ​​helyén, a szökőkút közelében, ahol az első téglatrollt vívják Yharnam központjában. ... A Tiny Music Box használata a harcban elkábíthatja.

Hová menjek Gascoigne atya után?

Gascoigne atya időszerű halálát követően aktiválja a Tomb of Oedon lámpát , sétáljon el a terület jobb szélére, és menjen a lépcsőn.