Be kell fejeznem a vámpírnaplókat az eredetiek előtt?

Pontszám: 4,6/5 ( 11 szavazat )

Kezdje azzal, hogy végignézi a Vámpírnaplók 1. és 4. évadját, majd csak az 5. évad premierjét nézi meg, mielőtt továbblépne a The Originals 1. évadának első két epizódjára.

Be kell fejeznem a Vámpírnaplókat, mielőtt megnézem a The Originals-t?

Nem kell először megnézni , de azért érdekes, mert az abban szereplő események pontosan ugyanabban az időben történnek, mint az első epizódban, és különböző nézőpontokból.

Be kell fejeznem a The Originals-t a hagyatékok előtt?

Nem kell megnézned a Vámpírnaplókat vagy a The Originals-t, hogy élvezd a legújabb CW spinoffot, a Legaciest, a 17 éves Hope Mikaelsonról, aki a természetfeletti gyerekek iskolájába jár, amelyet Caroline Forbes és Alaric Saltzman nyitott meg a TVD fináléjában.

Meg kell néznem a Vámpírnaplókat hagyaték előtt?

A TV Guide néhány meggyőző részletet is megosztott a Legaciesről. ... Ha azonban még soha nem láttad a Vámpírnaplókat vagy a The Originals-t, akkor nem kell a teljes katalógust átverned, mielőtt belevágnál a Legaciesbe , hiszen az önmagában is megállja a helyét.

Ki Damon és Elena lánya?

Stefanie Rose Salvatore a Legacies visszatérő szereplője, valamint a The Originals vendégszereplője. Stefanie Damon Salvatore és Elena Gilbert kiaknázatlan boszorkánylánya; Jenna Salvatore húga; valamint Sarah-Lillian és Grayson Salvatore nővére.

Milyen sorrendben érdemes megnézni a Vámpírnaplókat és az eredetiket?

25 kapcsolódó kérdés található

Lizzie Saltzman ellenfél?

Elizabeth Saltzman nem más, mint a kettő , és nagyon izgatott vagyok, hogy láthassam a közös életük visszaemlékezését. NAGYON izgatott vagyok (de ez talán alábecsülés).

Mi jön előbb a Legacies vagy a The Originals?

A Legacies egy amerikai fantasy-dráma televíziós sorozat, amelyet Julie Plec készített, és 2018. október 25-én mutatták be a The CW-n. A The Originals mellékterméke, és a sorozat és elődje, a Vámpírnaplók szereplői is szerepelnek benne.

Damon és Elena a Hagyatékban van?

A műsornak van egy „nyitott ajtók politikája” örökségei A 3. évad ismét Damonra és Elenára hivatkozott . A 3. évad 9. epizódjában a rajongók megtudták, hogy Josie Saltzman Damonnal és Elenával szállt meg az újjáépített Gilbert-házban, miközben a Mystic Falls High-on járt.

Elena szerepel a The Originalsban?

A Nina Dobrev által alakított Elena három évadon keresztül különleges kapcsolatot létesített vámpír társaival, mígnem kiderült, hogy ő sem ember, hanem doppelganger . ... Most a The Originals-szal Dobrev visszavonulhatta Elenát, miközben visszatért, hogy csatlakozzon a szórakozáshoz.

Mi lesz előbb a Vámpírnaplók vagy az eredetiek?

A The Originals egy amerikai fantasy természetfeletti dráma televíziós sorozat, amelyet 2013. október 3-án kezdtek sugározni a The CW-n. Ez a The Vampire Diaries spin-offja és a franchise első televíziós sorozat-bővítése az anyasorozat alapján.

Damon és Stefan szerepelnek az eredetiben?

A Vámpírnaplók egyik tagja, Stefan Salvatore (Paul Wesley) emlékezetesen keresztbe lépett a sorozat spin-offjában, a The Originalsban. ... A műsorban a Vámpírnaplók több szereplője is szerepelt, köztük Tyler Lockwood, Caroline Forbes és Alaric Saltzman.

Caroline a hagyatékban van?

Noha Caroline nem lépett fel a Legacies -ben, jó eséllyel a rajongók láthatják majd visszatérni a közeljövőben. Az Entertainment Weeklynek adott 2019. októberi interjújában Julie elárulta: "Még nem látjuk [Caroline-t]... Nézze meg a Legacies új epizódjait csütörtökönként 21:00-kor a CW-n.

Kivel találkozik Nina Dobrev 2020-ban?

Nina Dobrev és Shaun White forgatag románca nagyon gyorsan, nagyon komolyra fordult. A Vampire Diaries timsója és a profi snowboardos 2020 februárjában váltott ki randevúzási pletykákat, amikor a rajongók észrevették, hogy hasonló fotókat osztottak meg egy dél-afrikai utazásról.

Damon szerepel valaha a The Originalsban?

Nagyon rövid cameot készített a The Originals 5. évadának 1. epizódjában , "Where You Left Your Heart" címmel. Miután Hope vért adott egy osztálytársának, hogy hibriddé válhasson, Dorian közölte vele, hogy Alaric felfüggeszti, és visszaküldi New Orleansba.

Ki változtatta Elenát vámpírrá?

Biológiai apja, John a saját életét áldozta fel azért, hogy Elena életben és emberré váljon. Klaus azonban megölte Elena nagynénjét, Jennát, miután vámpírrá változtatta, így Jeremy egyetlen vérrokona maradt életben.

Damonnak és Elenának volt gyereke?

Damonnak és Elenának van egy lánya . És a neve Stefanie Salvatore. Ez gyönyörű hír, mert amikor utoljára láttuk Damont és Elenát, boldogok voltak, és a legjobb életüket élték.

Damon Salvatore feltűnik a Legaciesben?

Hagyaték spoilerek következnek. A Legacies harmadik évada örömmel szolgál a Vámpírnaplók minden rajongójának, legújabb epizódjában meglepetésszerű utalással Elena Gilbertre és Damon Salvatore-ra. ... A csütörtöki (április 8.) amerikai epizódban Alaric Saltzman és lánya, Josie együtt sétáltak haza az iskolából.

Bonnie megjelenik a Legaciesben?

A közelmúltban a The Vampire Diaries spinoff, a Legacies bemutatta első zenei epizódját, de meglepő módon Bonnie Bennett nem jelent meg – de megvan ennek az oka. A spinoffot Julie Plec készítette, és a természetfeletti lények új generációját követi nyomon, akik a Mystic Falls-i Salvatore Iskolába járnak.

Megnézheti a hagyatékot anélkül, hogy megnézné az eredeti filmet?

A Legacies a közelmúltban bemutatott egy zenés epizódot, amely a Vámpírnaplók előtt tiszteleg. ... A két műsorban van néhány átívelő epizód, de nem kell az összes A vámpírnaplókat és az Eredetiket megnézni ahhoz, hogy megértsd őket.

Hope Mikaelson vámpír?

Hope Andrea Mikaelson a The Originals egyik főszereplője és a Legacies főszereplője. Hope egy tisztavérű Tribrid (boszorkány, vérfarkas és vámpír), valamint Niklaus Mikaelson és Hayley Marshall egyetlen lánya.

Mire figyeljek a hagyatékok után?

  • „A vámpírnaplók” A cselekmény két szexi vámpírtestvér körül forog, akik beleolvadnak az emberek közé, kedvük szerint játszanak velük, és továbbmennek, mielőtt bárki észrevenné, hogy soha nem öregszenek meg. ...
  • 'természetfeletti'...
  • "A 100"...
  • "Elbűvölve"...
  • "Salem"...
  • "Teen Wolf"...
  • "iZombie"...
  • A 10 legemlékezetesebb barátság a koreai tévédrámában.

Hope idősebb a Saltzman ikreknél?

2 Az ikrek kora és a Hope Ha a nézők követnék a Vámpírnaplókat és az Eredetiket, akkor tudnák, hogy Hope állítólag idősebb, mint az ikrek . Állítólag két évvel idősebb náluk.

Mi a baj Lizzie Saltzmannel?

Láttunk egy kis szeletet érzelmi felfordulással való küzdelméből is. Azok a dossziék, amelyeket korábban említettem, arra utaltak, hogy Lizzie Saltzman bipoláris zavarban szenved , és ha ezt a természetfeletti képességeivel párosítjuk, az egyértelműen egyedülálló lehetőséget kínál a mentális egészség fontosságának bemutatására.

Sebastian tényleg szereti Lizzie-t?

A Legacies, The Vampire Diaries spinoffban Sebastian Lizzie szerelme , de határozottan rossz neki. ... Lizzie szerelme a Legaciesben Sebastian, egy nyájas vámpír egy másik időkből.

Paul Wesley kivel randevúz most 2020-ban?

Eladta Los Angeles-i rezidenciáját, miután 2013 végén elvált DeVittotól. 2019 februárjában Wesley felesége Ines de Ramon .