Egy mondat az igazságról?

Pontszám: 4,6/5 ( 12 szavazat )

Működtetett egy atomreaktort, őszinte intellektuális kíváncsiságról tett tanúbizonyságot, és egyszer 165-öt regisztrált egy IQ-teszten. Ezért az ember igazabb, ha szókratész , beleértve saját tudatlanságának felismerését és annak tudatát, hogy bebizonyosodik, hogy téved.

Hogyan használhatom a hiteles szót egy mondatban?

Igazi mondatpéldák
 • Csak addig lesz igaz, amíg a következmények nem súlyosak.
 • Ami elénk kerül, akár érzékszervek, akár mások kijelentései által, azt ösztönösen hiteles jelentésnek fogadjuk el, amíg a tapasztalat be nem bizonyítja a P oss PPP megtévesztés képességét.

Mit jelent a veracious egy mondatban?

A Veracious meghatározása. becsületes; mindig igazat . Példák Veracious kifejezésre egy mondatban. 1. „Őszinte” Abraham Lincoln becsületes elnökként ismert, aki kiállt az igazság mellett.

Mi az igaz kijelentés?

az igazat szokás mondani; igaz; őszinte: igaz tanú. az igazmondás jellemzi; igaz, pontos vagy tartalmilag őszinte: igaz állítás; hiteles számla.

Hogyan emlékszem őszintén?

Mnemonika (Memory Aids) a hiteles ve =mi + racious=race számára, tehát mi, nigro fajok, mindig őszinték és őszinték vagyunk. a 'VER' gyök szó az igazra utal.. ezért olyan szavakat foglalhatunk össze, mint: igaz - igaz és hiteles - az igazság látszata. A hamis az igaz ellentéte.

Tanuljon angol szókincset - Új szó: Veracious

39 kapcsolódó kérdés található

Ki az igaz ember?

falánk, falánk, falánk, ragadozó azt jelenti, hogy túlzottan mohó . A falánk különösen az étellel vagy itallal való szokásos zabálásra vonatkozik. a tinédzserek gyakran falánk evők. A falánk azokra vonatkozik, akik szívesen esznek vagy szereznek dolgokat, különösen a szükség vagy a jóllakottság határán túl.

Hogy hívják azt, aki mindig igazat mond?

Valaki, aki őszinte, igazat mond – például a te brutálisan őszinte barátod, aki mindig tudatja veled, hogy mit gondol a ruháidról, a frizurádról, a lasagne receptedről és a filmes ízlésedről.

Mi az a szó, hogy túl őszinte?

rossz, korrupt, hamis, ferde, álnok , álcázott, becstelen, hamis, csaló, bűnös, törvénytelen, erkölcstelen, őszintétlen, titkos, áruló, etikátlan, tisztességtelen, hűtlen, törvénytelen, elvtelen, megbízhatatlan, hamis, hamis, hamis, megbízhatatlan, hamis

Hogy hívják azt, aki nagyon őszinte?

erényes , valódi, egyenes, tisztességes, pártatlan, tisztességes, őszinte, megbízható, hiteles, méltányos, lelkiismeretes, megfelelő, becsületes, megbízható, őszinte, igaz, jóhiszemű, közvetlen, etikus, tisztességes és négyszögletes.

Mit jelent a Insidious ?

1a : fokozatos és halmozott hatású : a modern élet alattomos nyomásainak finom kitartása. b betegség: olyan fokozatosan fejlődik ki, hogy jól megalapozott legyen, mielőtt nyilvánvalóvá válik. 2a : csapdába ejtési lehetőségre vár : áruló. b : ártalmas, de csábító : csábító alattomos drogok.

Mit jelent az, hogy őszintén?

melléknév. őszinte; szókimondó; nyitott és őszinte : őszinte kritikus. mentes a fenntartástól, az álcázástól vagy a rejtvényektől; egyenes: őszinte vélemény. informális; kitárt egy őszinte fotót. becsületes; pártatlan: őszinte elme.

Mit jelent a lakkozatlan?

1a : nem díszített vagy fényes : sima, egyenesen elmondta a kendőzetlen igazságot. b : művészettelen, őszinte az idősek és gyerekek kendőzetlen őszintesége – Janet Flanner. 2: nincs bevonva, vagy mintha lakkozna: nyers, befejezetlen.

Mit jelent a Unnering ?

: nem követ el hibát : hibátlan, hibátlan, hibátlan pontosság.

Mi a hamisító mondat?

1a: hamis benyomást kelteni szelídségéről, megcáfolja az erejét . b : olyan megjelenést mutatni, amely nem egyezik az Ő modorával és megjelenése meghazudtolja korát. 2a : hamisnak vagy tévesnek mutatni (valamit) A bizonyítékok megcáfolják az ártatlanságra vonatkozó állításaikat.

Mit jelent a placate?

: megnyugtatni vagy megnyugtatni különösen engedményekkel : megnyugtatni.

Az igazmondás egy szó?

Megfelelés ténnyel vagy igazsággal : pontosság, helyesség, pontosság, pontosság, hűség, igazság, igazság, hitelesség, valóság. Kártyák és könyvjelzők?

Hogyan jellemez egy jószívű embert?

Ha valakit jószívűnek ír le, akkor arra gondol , hogy kedves, gondoskodó és nagylelkű . Meleg, nagylelkű és jószívű ember volt.

Hogyan jellemez egy jó embert egy szóval?

Kedves – Könnyű beszélgetni vele. Elfogadható – élvezetes vele beszélgetni. Kedves – Barátságos és kedves. Bájos – „varázslatos” hatása van, ami miatt az emberek megkedvelik.

Hogyan jellemez egy igazi embert?

Ha egy személyt valódinak ír le, akkor helyesli, mert őszinte, őszinte és őszinte életvitelében és más emberekkel való kapcsolatában. Nagyon gondoskodó és nagyon őszinte.

Hogyan mondod, hogy valaki jó ember?

jószívű
 1. jótékony,
 2. jóindulatú,
 3. jóindulatú,
 4. könyörületes,
 5. humánus,
 6. kedves,
 7. jószívű,
 8. kedvesen,

Hogyan írja le az őszinteséget?

Ha valakit őszintének ír le, arra gondol, hogy mindig igazat mond , és nem próbálja meg becsapni az embereket vagy megszegi a törvényt. Tudom, hogy őszinte és megbízható. ... Ha őszinte vagy egy adott helyzetben, akkor teljes igazat mondasz, vagy őszinte véleményt mondasz, még akkor is, ha ez nem túl kellemes.

Mi az őszinte szó két szinonimája?

az őszinte szinonimák
 • megfelelő.
 • becsületes.
 • őszinte.
 • pártatlan.
 • őszinte.
 • egyértelmű.
 • megbízható.
 • erényes.

Hogy hívják azt, aki nem hajlandó elfogadni az igazságot?

olyan személy, aki nem hajlandó elfogadni valaminek a létezését, igazságát vagy érvényességét a bizonyítékok vagy az általános támogatás ellenére: Az író holokauszttagadó ; a klímaváltozás tagadója.

Hogy hívják azt, aki soha nem hazudik?

Tehát a válasz őszinte .

Hogy hívják azt, aki soha nem hazudik?

A hazug az, aki nem mond igazat.