A lurch jelentéséről?

Pontszám: 5/5 ( 28 szavazat )

: elhagyni (valakit) segítség vagy védelem nélkül, amikor arra szükség van Tanácsadói akkor hagyták szerencsétlenül, amikor a legnagyobb szüksége volt rájuk.

Hogyan használod a lurch szót egy mondatban?

Lurch mondat példa
  1. A talaj megadta magát a lába alatt, és szívének fájdalmas remegésével lefelé zuhant. ...
  2. Nézte, ahogy Pete tégelyes alakja visszabújik a kocsijához. ...
  3. Ez különösen igaz volt akkor, amikor a másodlagos jelzáloghitelek milliói fogytak el, mivel ez több nemzetközi bankot hozott csődbe.

Mit jelent a bajban maradt meghal?

Hagyj el valakit, aki nehéz helyzetben van . Például Jane elég dühös volt ahhoz, hogy felmondás nélkül felmondjon, így a főnöke hoppon maradt. Ez a kifejezés egy 16. századi francia kockajátékra, a lourche-ra utal, ahol a többi játékostól messze lemaradt kudarcot kell elkövetni.

Honnan ered a szerencsétlenül maradt kifejezés?

ez a látszólag szleng modern kifejezés a tizenhatodik századból származik, és úgy gondolják, hogy a lourche nevű francia kockajátékból származik, amely hasonló a backgammonhoz . A kudarc eleinte azt jelentette, hogy messze lemaradunk, és ez a jelentés számos más játékban is fennmaradt, beleértve a cribbage-t is.

Mi az a bukott ember?

kínos, imbolygó vagy tántorgó mozgás vagy járás . egy hirtelen billenés vagy gurulás az egyik oldalra, akár egy hajó vagy egy tántorgó ember.

🔵 Lurch jelentése, Lurch példák, C2 angol szókincs CPE CAE IELTS brit angol

23 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Disention?

: nézeteltérés különösen : pártos és vitás veszekedés, amely nézeteltéréseket okoz a rendõrségen belül, vallási nézeteltérések által fenyegetett kolóniában.

Mit jelent az, hogy nagyon zavarba ejtő?

melléknév. nyugalmát vagy önuralmát zavarja ; felkavaró, elkeserítő. zavarba ejtő, általában valami teljesen váratlan dologgal szemben; zavarba ejtő.

Mi a lurch szinonimája?

tántorog , tántorog, imbolyog, orsog, gurul, sző, tántorog, lepényhal, tántorog, billeg, csúszik, ügyetlenül mozog. lábujjhegyen megy. 2'Scottot áthajították egy válaszfalon, amikor a hajó megbukott.

Mit jelent az, hogy a porban maradt?

A szabadság (valaki) meghatározása a porban USA, informális. : messze megelőzni (valakit) : sokkal fejlettebbnek lenni, mint (valaki) A cég porban hagyta versenytársait.

Mi a magas és száraz idióma?

1 : az áramlattól vagy az árapálytól , vagy a vízen kívül van . 2: tehetetlen vagy elhagyott helyzetben.

Mit jelent a fekete bárány idióma?

Az angol nyelvben a fekete bárány egy olyan idióma, amely egy csoport olyan tagjának leírására szolgál, amely különbözik a többitől, különösen egy családon belül, aki nem illik be .

Mit jelent a balhé a templomban?

Vannak olyan javaslatok, hogy a lurch egy főnév, amely a lich - a holttest óangol szavából - származik. A Lych-kapuk fedett templomkerti bejáratok, amelyek sok régi angol templom mellett állnak, és a koporsók számára kijelölt hely, ahol a temetési szertartás lebonyolítására várakoznak a lelkészre.

Mit jelent a sötétben hagyni?

Tájékozatlannak lenni (valamiről); hogy kizárják (valaminek) a teljes megismeréséből vagy nyilvánosságra hozatalából. Az elnököt homályban hagyták a CIA merényletével kapcsolatban, hogy ha a dolgok elromlanak, és a nyilvánosság elé kerülnének, hihető cáfolására hivatkozhat.

Mit jelent angolul, hogy wincing?

ige (tárgy nélkül használatos), winced, winc·ing. visszahúzni vagy megfeszíteni a testet, akár fájdalomtól vagy ütéstől; Rajt; hátrál. főnév. rángatózó vagy zsugorodó mozgás; enyhe kezdés .

Mi az előretörés?

Lángolni azt jelenti , hogy hirtelen mozdulunk – általában előre. Ha olyan hajón tartózkodik, amely viharban sokat lengedez, előfordulhat, hogy a teste az egyik irányba billeg, a gyomra pedig az ellenkező irányba. A lurch ige bármilyen hirtelen mozgásra utalhat, de gyakran éles felfelé, lefelé vagy oldalra fordulást jelent.

Mit jelent a lurch egy mondatban?

1 : tántorogva haladni hirtelen előre is zötyögött : tántorgó válságról krízisre lódult – Jere Longman. 2 : hirtelen gurul vagy billen : dől. tántorog.

A porban hagyott idióma?

Hagyja az egyiket messze , mint egy versenyen vagy versenyen. Például ez a marketingstratégia a többieket a porban hagyja. Ez a metaforikus köznyelv a gyorsan mozgó ló vagy jármű által felvert porra utal.

Mit jelent az, hogy megeszem a port?

USA, informális. : belélegezni azt a port, amit az egyik előtt haladó jármű a levegőbe emelt Azt mondta : "Egyétek meg a poromat!" ahogy beugrott a kocsijába és elhajtott. – gyakran átvitt értelemben használták. Gyorsan hoztak létre új termékeket, és hagyták, hogy más cégek felfalják a port.

Mit jelent a sötétben lenni?

A tudatlanság állapotában, tájékozatlanságban, mint amikor nem tudtam a terveikről. Ez a metafora gyakran megjelenik az „tartson valakit a sötétben” kifejezésben, ami azt jelenti, hogy „ szándékosan tartsanak valakit tájékozatlanok ”, mint ahogyan a „Sötétben tartottak engem a terveikről” című részben.

Mi az, ami majdnem ugyanaz, mint a lurch?

tántorog, tántorog, billeg, rángatózik, tekercs, billen, dől, libikóka , imbolyog, hempereg, lepényhal, tántorog, tántorog, tántorog, akadozik, billeg, botlik, kacsázik, kitér, dől.

A nyugtalanítás rossz szó?

Az „elbizonytalanodás” valójában nem egy szó – legalábbis nem helyes. ... Ha a nem szó bekerült a szókincsedbe, az alábbiakban felsorolunk olyan szavakat, amelyekre szándékodban áll: A zavarba ejtő jelentése lehet "kínos", "zavaró", "elkeserítő" (mint a "felkavaró") vagy "megzavarhatja a nyugalmát". a kontextustól függően.

Jelentésének tekintik?

tárgyas ige. : gondolkodni vagy ítélkezni : bölcsnek tartotta lassítani azokat, akiket érdemesnek ítélt egy minden korosztály számára megfelelő filmre. intransitív ige. : véleményt nyilvánítani : hisz.

Mi a különbség az aggasztó és a nyugtalanító között?

Melléknévként az aggasztó és a nyugtalanító különbség. ez aggodalomra ad okot ; aggodalomra ad okot, miközben a nyugtalanítás hajlamos kényelmetlenséget, nyugtalanságot vagy riadalmat okozni; nyugtalanító; nyugtalanító; felkavaró.