Végignézni?

Pontszám: 4,7/5 ( 10 szavazat )

Nézd, nézd, mint a Megnézed-e annak a nőnek a vörös haját! Ez szleng szavakat használó

szleng szavakat használó
A "kiki" (váltakozva kiking vagy ki) egy olyan kifejezés, amely a fekete LMBTQ amerikai társadalmi kultúrából nőtt ki, és lazán úgy definiálják, mint baráti összejövetelt pletykálkodás és csetelés céljából , majd később szélesebb körben ismertté vált a dal a "Let's Have a Kiki" a Scissor Sisterstől.
https://en.wikipedia.org › wiki › Kiki_(social_gathering)

Kiki (társas összejövetel) - Wikipédia

Az 1900-as évek elejéről származó idióma feltehetően a gander igéből származik, ami azt jelenti, hogy „ nyújtsa ki a nyakát, hogy lásson ”, ami valószínűleg a hím liba hosszú nyakára utal.

Érthet-e egy pillantást úgy, hogy találgasson?

(idiomatikus) Megnézni; ellenőrizni vagy megvizsgálni . A Vigyázni úgy definiálják, mint kísérletet tenni vagy tippelni. ... A szemrevételezés példája az, amikor valaki megkérdezi, hogy meg akar-e válaszolni egy nehéz kérdésre egy triviajátékban, vagy segíteni szeretne egy éppen készülő rejtvény megfejtésében.

Mit jelent Gander szlengben?

Amellett, hogy a hím lúd megfelelő neve, és az ostoba ember szlengszava, a gander szó a „vegyél egy pillantást” idiómában is megjelenik. A gander szleng jelentése az 1886-ban feljegyzett jelentésből származik, hogy hosszasan nézelődjön a nyakát feszítve, mint a lúd, vagy bolyongjon ostobán (újra, mint a liba).

Gander rímel szleng?

Judith Barontól: A take a gander kifejezés, ami azt jelenti, hogy "nézd meg" nekem úgy hangzik, mintha Cockney rímelne szleng, de nem sikerült levezetést találnom, és nem tudok rájönni, mit jelenthet a gander.

Egy séta?

századi szótárból. főnév A liba hímje . Nyugodtan menni; habozik; lassan vagy homályosan sétáljon.

Vessen egy pillantást

22 kapcsolódó kérdés található