A while ciklus be van ágyazva?

Pontszám: 4,5/5 ( 38 szavazat )

Mi az a beágyazott miközben hurok? A beágyazott while ciklus egy while utasítás egy másik while utasításon belül . Egy beágyazott while ciklusban először a külső ciklus egy iterációja kerül végrehajtásra, majd a belső ciklus.

Mely hurkok vannak beágyazva?

Mivel a ciklus kódblokkja bármilyen legális C++ utasítást tartalmazhat, elhelyezhet egy ciklust a cikluson belül. A belső hurok a külső hurkon belül van beágyazva . A beágyazott hurkok akkor hasznosak, ha a külső hurkon való minden egyes áthaladáskor meg kell ismételnie valamilyen műveletet a külső hurokban lévő adatokon.

A for ciklus beágyazott szerkezet?

A ciklusok egymásba ágyazása a C azon funkciója, amely lehetővé teszi az utasítások hurkolását egy másik cikluson belül . ... A beágyazási szint n-szer definiálható. Bármilyen típusú hurkot definiálhat egy másik hurkon belül; például a 'for' cikluson belül megadhatja a "while" ciklust.

Lehet-e beágyazott while ciklus a Java-ban?

Ha egy while ciklus létezik egy másik while ciklus törzsében , azt Javaban beágyazott while ciklusnak nevezik. Amint a belső hurok feltétele teljesül, a vezérlés áramlása kijön a külső hurokba a következő iterációhoz. ...

Mi a példa a beágyazott hurokra?

Ha egy hurok létezik egy másik hurok törzsében, azt beágyazott huroknak nevezzük. Íme egy példa a beágyazott for ciklusra. // külső ciklus for (int i = 1; i <= 5; ++i) { // kódok // belső ciklus for(int j = 1; j <=2; ++j) { // kódok } . } ... És a cikluson belül létrehozhatunk egy újabb ciklust, amely 7-szer (7 napig) ismétlődik.

C Programozási oktatóanyag 77 - Beágyazott ciklusok

28 kapcsolódó kérdés található