Videószerkesztő programok?

Pontszám: 4,1/5 ( 14 szavazat )

A videószerkesztő szoftver olyan szoftver, amely digitális videoszekvenciák utómunkálati videószerkesztését végzi nemlineáris szerkesztőrendszeren. Felváltotta a hagyományos síkágyas celluloid filmszerkesztő eszközöket és az analóg videoszalagról szalagra online vágógépeket.

Milyen szoftverrel lehet videót szerkeszteni?

A legjobb videószerkesztő szoftver teljes egészében
 1. Adobe Premiere Pro. Összességében a legjobb videószerkesztő szoftver. ...
 2. CyberLink PowerDirector 365. Fogyasztói szintű videószerkesztő szoftver, amely gazdag funkciókban. ...
 3. Adobe Premiere Elements. ...
 4. Pinnacle Stúdió. ...
 5. Final Cut Pro X...
 6. Adobe Premiere Rush. ...
 7. Corel VideoStudio Ultimate. ...
 8. Filmora.

Melyik szak a videóvágás?

A legtöbb film- és videószerkesztő főiskolai diplomával rendelkezik a filmhez vagy a műsorszóráshoz kapcsolódó területen , például a kommunikációban. Sok főiskola kínál kurzusokat operatőri vagy videószerkesztő szoftverek terén. Ezeken a programokon filmelméletet tanul, és gyakorlati képzésben részesül.

Mit használ a legtöbb YouTube-felhasználó videóinak szerkesztéséhez?

Mit használnak a YouTube-osok videók szerkesztéséhez?
 • Az iMovie minden Apple-eszközhöz ingyenes, így már régóta ez az első hívási port a videószerkesztésben kezdők számára, és sok ismert YouTube-felhasználó még mindig használja a programot.
 • A Final Cut Pro a 2020-ban elérhető egyik legnépszerűbb szerkesztőeszköz.

Melyik a legjobb videószerkesztő?

A legjobb videószerkesztő szoftver, amelyet ma megvásárolhat
 1. Adobe Premiere Elements 2021. Összességében a legjobb videószerkesztő szoftver. ...
 2. CyberLink PowerDirector 365. A legjobb videószerkesztő szoftver Windows (és Mac) felhasználók számára. ...
 3. Corel VideoStudio Ultimate. ...
 4. Apple iMovie. ...
 5. HitFilm Expressz. ...
 6. Lightworks. ...
 7. VideoPad. ...
 8. Final Cut Pro X.

HOGYAN SZERKESZTEM ÉS FILMEZEM A VIDEÓIM! *kifejtem minden titkamat*

26 kapcsolódó kérdés található

Ingyenes az Adobe Premiere Pro?

Igen, ingyenesen letöltheti a Premiere Pro-t hétnapos próbaverzióként , hogy megtudja, a megfelelő szoftver-e az Ön számára. A Premiere Pro egy erőteljes, fizetős videószerkesztő program, de ha közvetlenül az Adobe-hoz lép, egyhetes próbaverziót kaphat a teljes szoftverből, amely tartalmazza az összes legújabb funkciót és frissítést.

Ingyenes az Adobe videószerkesztés?

Az Adobe Premiere Rush az ingyenes mobil és asztali videószerkesztő alkalmazás a kreativitáshoz útközben. Bárhol is van, telefonjáról számítógépére, kiváló minőségű videókat készíthet, szerkeszthet és megoszthat. Szórakoztató, intuitív és olyan gyors, mint a közösségi média, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy sztárja legyen követői hírfolyamában.

Az iMovie elég jó a YouTube-hoz?

Az iMovie alkalmas YouTube-videók készítésére? Ha Ön Mac-felhasználó, és rendelkezik hozzáféréssel az iMovie-hoz, ez a videószerkesztő platform nagyszerű lehetőség a kezdők számára a videószerkesztéshez. Tehát igen, az iMovie alkalmas YouTube-videók készítésére!

A Final Cut Pro ingyenes?

Igen, letöltheti a Final Cut Pro legújabb verziójának 90 napos ingyenes próbaverzióját .

Melyik a legjobb videószerkesztő kezdőknek?

15 legjobb videószerkesztő szoftver kezdőknek:
 • Turmixgép.
 • Lövés.
 • iMovie.
 • HitFilm Expressz.
 • Magisto.
 • DaVinci Resolve.
 • KineMaster.
 • Pinnacle Olvass tovább.

A videóvágás jó karrier?

A változatosságot kínáló karrier megtalálása mindig hatalmas bónusz. A videószerkesztés és a mozgógrafika számos további karrierutat és technológiát kínál. A videószerkesztők zökkenőmentesen áttérhetnek szinte bármilyen más szerepkörre a szórakoztatóiparban. Más médiaterületeken is rengeteg lehetőség kínálkozik.

Nehéz a videószerkesztés?

A videó szerkesztése lehet olyan egyszerű vagy bonyolult, amennyire csak szeretné . De bármilyen összetett is szeretné a végterméket, a folyamatot sokkal élvezetesebbnek fogja találni, ha a kezdetektől fogva szán néhány percet a felkészülésre, lehetőleg még mielőtt elkezdene bármilyen felvételt rögzíteni.

Nehéz videószerkesztőnek lenni?

Vágói állásokat nehéz találni , de értékes munkatapasztalatot szerezhet, ha gyártási asszisztensként dolgozik filmes forgatáson, vagy alacsony szintű munkát végez egy hollywoodi produkciós cégnél.

Hogyan tanulhatok meg videóvágást?

Tekintse meg az Udemy legkelendőbb, magasra értékelt videószerkesztő szoftver tanfolyamait:
 1. Kezdő bootcamp. ...
 2. Egy díjnyertes reklámszerkesztő által tartott tanfolyam. ...
 3. Tanulj meg videót szerkeszteni a Sony Vegas Pro segítségével. ...
 4. Premiere Pro CC kezdőknek. ...
 5. Főszerkesztés a Final Cut Pro X-el...
 6. Merüljön el mélyen az iMovie-ban.

Az Adobe Premiere Pro könnyű?

Az Adobe Premiere Pro egy NLE (nemlineáris szerkesztő), amelynek fő funkciója a videoklipek egymás utáni szerkesztése. ... Hihetetlenül méretezhető – könnyen használható a kezdők számára , és még mindig elég erős egy főszerkesztő számára.

Hogyan készíthetek saját videószerkesztő szoftvert?

A videószerkesztő alkalmazás MVP-jének létrehozásához a következők lehetnek:
 1. Vágás és keretek hozzáadása.
 2. Különálló fájlok egyesítése (fotók és videók)
 3. Zene vagy hangeffektusok hozzáadása.
 4. Színkorrekció és átmenet beállítások.
 5. Megosztás közösségi hálózatokon (Instagram, TikTok, Facebook, YouTube)
 6. Videó mentése/betöltése.

A Final Cut Pro Easy kezdőknek való?

Szerencsére mind a Final Cut Pro, mind a Premiere Pro viszonylag könnyen megtanulható . Rendszeresen ütemezett Premiere Pro órákat és Final Cut tanfolyamokat találhat helyben vagy élő online kurzusként. Mindkét alkalmazáshoz könnyen elérhető könyveket és oktatóanyagokat is talál.

Miért olyan drága a Final Cut Pro?

Mivel ez egy összetett és hatékony szoftvercsomag, és az ilyen típusú csomagok többnyire nagyon drágák lehetnek. Az iMovie kihagyja az FCP magasabb funkcionalitását, szolgáltatásait és rugalmasságát (a mondatban sok f) a könnyebb használat érdekében.

A Final Cut Pro jobb, mint az iMovie?

Az iMovie működési sebessége gyorsabb, mint a Final Cut, mert a Final Cut több eszközt és effektust kínál. Ez tönkreteheti a programot az egyszerűbb iMovie-hoz képest. Győztes: Final Cut Pro X. ... Ez azért van, mert a program olyan szakemberek számára készült, akiknek több funkcióhoz, eszközhöz és effektushoz kell hozzáférniük.

Az iMovie jó videószerkesztő?

Az Apple iMovie kiváló eszközöket kínál a médiaszervezéshez, a színbesoroláshoz, a sebességhez, a zöld képernyő effektusokhoz, a narrációhoz és a hangsávhoz a digitális filmekben. ... Az iMovie a kezdők számára készült legjobb storyboard-alapú filmkészítő eszközökkel is büszkélkedhet – Előzetesek és Filmek. Ez a PCMag szerkesztők választása a belépő szintű videószerkesztéshez .

A Premiere Pro jobb, mint az iMovie?

A Premiere több funkcióval rendelkezik, mint az iMovie , és pontos irányítást biztosít a végső képek felett. Ha egy egyszerű videószerkesztőnél többre van szüksége, a Premiere Pro a megfelelő választás. Az iMovie jó videószerkesztésre? Az iMovie alapvető videószerkesztésre alkalmas.

Használhatom az iMovie-t a YouTube-on?

Ha iMovie-videót szeretne feltölteni a YouTube-ra, nyissa meg a projektet az iMovie alkalmazásban, majd használja az exportálási menüt . Az iMovie alkalmazásban személyre szabhatja YouTube-feltöltési beállításait is, például a videó leírását, címkéit és felbontását.

A Photoshop csinálja a videószerkesztést?

Tudta, hogy az Adobe képszerkesztő programjában szerkeszthet videókat ? Nem kell megtanulnia a Premiere vagy a Final Cut csínját-bínját, ha a Photoshop remekül megteszi néhány egyszerű szerkesztést és átalakítást. A videószerkesztés a Photoshop része a CS3 Extended óta.

Melyik a legjobb ingyenes videószerkesztő?

Összességében a 9 legjobb ingyenes videószerkesztő PC-n
 • DaVinci Resolve. ...
 • Movie Maker Online. ...
 • Lightworks. ...
 • Lövés. ...
 • VSDC. ...
 • VideoPad. Ingyenes videószerkesztő szoftver kezdőknek. ...
 • Openshot. Ingyenes videószerkesztő szoftver kezdőknek néhány haladó funkcióval. ...
 • Hitfilm Expressz. A legjobb ingyenes videószerkesztő szoftver haladó szerkesztők számára.

Megéri a Premiere Pro a pénzt?

Az Adobe Premiere Pro a megszokott nemlineáris szerkesztőfelületnek, az eszközök páratlan ökoszisztémájának és a nagy teljesítményű képességeknek köszönhetően elnyerte az ipari szabvány videoszerkesztő szoftverének státuszát. ... Mindezek miatt a Premiere méltó az Editors ' Choice díjra a professzionális szintű videószerkesztő szoftverért.