Uraka az áruló?

Pontszám: 4,2/5 ( 71 szavazat )

Uraraka az első ember, akit Deku megmentett az erejével, és ami végül az UA-ba juttatta. ... De sok rajongó felhívta a figyelmet arra, hogy az az elképzelés, hogy Uraraka az áruló, lehetséges az anyagi helyzete miatt . Pénzért hős akar lenni, hogy eltarthassa családját.

Uraraka haszontalan?

Különössége antigravitáció, és nem tudja mozgatni a tárgyakat kinetikus energia alkalmazása nélkül. Egymaga használhatatlan egy gazemberrel szemben . Valószínűleg haszontalan egy gazember ellen, akivel bárkivel szemben áll. Lebegtetheti szövetségeseit, de akkor mi van.

DEKU az áruló?

Deku nem az UA árulója . Nem ment el, mert úgy készült, hogy elárulja osztálytársait és tanárait. A manga jelenlegi íve még nem erősítette meg az áruló(k) kilétét (identitásait).

Ki a tényleges UA áruló?

9 Toru Hagakure az áruló Toru Hagakure többnyire egy másodlagos szereplő, aki ritkán befolyásolja a My Hero Academia átfogó előfeltevését. Mindazonáltal a láthatatlanná váló furcsasága miatt kell gyanakodni.

Valószínűleg ki az UA árulója?

A My Hero Academia rajongói körében elterjedt elmélet az az elképzelés, hogy Kaminari az UA árulója. A sorozat sok rajongója nagyon szereti Kaminarit, így érezni fogják az árulás csípését, ha ő lenne az áruló, különösen az 1-A többi tagjával, különösen Bakugóval és Jiróval való kapcsolatai miatt.

Ochako az áruló - My Hero Academia Theory

32 kapcsolódó kérdés található

Ki DEKU barátnője?

My Hero Academia: 15 dolog, amit nem tudtál Deku és Uraraka kapcsolatáról. Deku és Uraraka a My Hero legnépszerűbb párja.

Mirio örökre elvesztette furcsaságát?

Az egész rendezvényt a Legjobb Jeanist vezette, de még a hős sem tudott nem tántorogni a gazemberek támadása alatt. A rosszfiúk azonban nem számítottak arra, hogy Mirio teljesen sértetlen furcsaságával megjelenik. ... Végtére is, Mirio elvesztette furcsaságát az Overhaul elleni utolsó harca során, mivel eltalálta egy Quirk Erasing golyó .

Ki az a gazember, Waifu DEKU?

A Villain Waifu Deku a My Hero Academia fankomikus sorozata Kimbapchantól . Egy másik felfogás a Villain Deku AU-ról, ahol Izuku kettős életet él a bűnözői alvilág egyik leghatalmasabb gazembereként és a jelenlegi első számú hős, Bakugou Katsuki állítólagos "furcsa" háziasszonyaként.

DEKU gazember marad?

Azért hagyta el az UA-t, hogy megvédje azokat, akiket érdekel, és nem önző okokból. Még mindig ugyanolyan eltökélt szándéka, hogy a világ legjobb szuperhősévé váljon, és teljes mértékben hű marad hősi eszméihez. Ez az oka annak, hogy Deku szinte biztosan nem lesz gazember a fő sorozatban .

Mi az a BNHA AU?

Szerkesztés. A My Hero Academia Alternate Universe (AU-k) a BNHA univerzum különféle „mi lenne, ha” változásai.

Mindent meg tud gyógyítani Eri?

Az ERI biztosan meg tudja gyógyítani Allmight sebeit, és ez megtörténhet anélkül, hogy az emlékeit befolyásolná. Nincs ok arra, hogy miért ne tehetné ezt, figyelembe véve, amit már megtett.

Mirko elveszíti a karját?

A rajongók már tudják, hogy a hősnő elveszítette a bal karját a csatában, de sikerült elég érszorítót tennie ahhoz, hogy tovább harcoljon. ... Nemcsak a bal karja vérzik még mindig erősen a szorítószorítóján keresztül, de gyakran súlyos sebei vannak.

Ki ölte meg Sir Nighteye-t?

Ő volt az All Might egykori segítője, Mirio Togata mentora, és a világ egyik legokosabb emberének tartották. Meggyilkolták és meghalt, mert egy hegyes szikla átlyukasztotta a gyomrát . A bal karján is hegyes sziklaszúrt. Nem sokkal a szúrás után meghal.

Ki vette feleségül Todorokit?

2 Todoroki Shoto és Yaoyorozu Momo felismerik egymás értékét. Ha ez Harry Potter lenne, Todoroki és Yaoyorozu önmagában népszerűségük és jó megjelenésük miatt tekintélyes fejfiúk és fejlányok lennének.

Ki Midoriya barátja?

Valószínűleg Midoriya Ochacóval vagy Todorokival fog végezni. Ők ketten állnak a legközelebb Midoriyához, és mindkettőjüknek egészséges, kölcsönös tiszteleten és megértésen alapuló kapcsolata van.

Ki Todoroki szerelme?

Momo Yaoyorozu kedveli Todorokit; mindkettejüket azonban pillanatnyilag a saját problémáik foglalkoztatják, és nincs idejük romantikus eljegyzésre. A sorozat előrehaladtával akár össze is köthetnek.

Mit mondott Sir Nighteye, mielőtt meghalt?

Keményen dolgozni. .. és mindenképpen mosolyogj. Végül is, ha nincs öröm és nevetés, hogy egyensúlyba hozza a bánatot, ez a világ soha nem remélheti, hogy fényes... jövője lesz. Sir Nighteye utolsó szavai a halála előtt.

Miért nem gyógyította meg Eri Éjszemet?

Ennek több oka is van: Quirk. Ahogy @Kerkhof & @ConMan mondta, nem tudja kontrollálni az erejét, és többet árthat , mint használ. Még mindig nem ismerjük a furcsaság mértékét, így 3 másodpercen belül babává válhat, ha esetleg elveszti az irányítást.

Hány éves az All Might?

11. 49 éves Kiderült, hogy az All Might valójában 49 éves, ami valójában Endeavour 46 éves korából derül ki, ami az ideiglenes engedély vizsga során derül ki. Az All Might három évvel idősebb nála, ami megadja a választ.

Aizawa meghalt?

A többi hős reagál, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy megmentse Aizawát az őt célzó golyótól. Átfúrja a sérült lábát – azt a lábát, amelyet már összezúztak a lehulló törmelékek Shigaraki korábbi bomlási hulláma során, és ez oda vezetett, hogy Crust feláldozta az életét, hogy megmentse Aizawa sajátját.

Hawks elvesztette a szárnyait?

Visszatekintve, hogyan működött a furcsasága eddig, olyan, mintha csoszogtak volna, mielőtt végül visszatérnének a hátára. De az Endeavour melletti küzdelemben a szárnyai teljesen leégtek . Mégis itt van néhány ívvel később, teljesen tollas szárnykészlettel kezdi ezt az ívet.

Le tudja győzni Eri Gokut?

Talán az elképzelhető legnagyobb felfordulás Eri, Rewind Quirk-jával és Goku összecsapása. A visszatekerés lehetővé teszi, hogy Eri visszafordítsa valaki testét egy korábbi állapotba. ... Szóval igen, Gokut meg tudja verni egy kislány , pedig egy hihetetlenül erős kislány.

Használhatja-e Eri saját furcsaságát?

Ez a furcsaság az egyik legerősebb, ami eddig az AFO-val egyenlő. Nincs bizonyíték arra, hogy nem használhatja magán . Azt írják, hogy használható élőlényeken, Eri egy élőlény.

Tud-e Eri uralkodni a furcsaságán?

Eri-nek karanténban kell lennie, mert Izuku róla szóló információi alapján nem tudja uralni veszélyes Quirkjét .