Az értelmezhetetlen határozószó?

Pontszám: 4,7/5 ( 4 szavazat )

Kifürkészhetetlen módon ; megértésen túl.

Az értelmezhetetlen melléknév vagy ige?

melléknév . nem lehet felfogni vagy teljesen megérteni; érthetetlen: hősiesség a kifürkészhetetlen konfliktussal szemben.

Mi ez a kifürkészhetetlen szó?

: nem lehet felfogni : a : mérhetetlen. b : lehetetlen felfogni.

Hogyan használod a kifürkészhetetlen szót?

Kifürkészhetetlen mondatpélda Ennek a társasjátéknak a lényege számomra kifürkészhetetlen marad . Azért vagyok itt, hogy segítsek megérteni őt, mert valami kifürkészhetetlen okból törődik veled. A főiskolai tankönyv kifürkészhetetlennek tűnt a középiskolás diák számára.

Ez egy határozószó?

A „THAT” szó használható határozott cikkként, kötőszóként, határozószóként, névmásként és melléknévként.

Adverbs: Mi az a határozószó? Hasznos nyelvtani szabályok, lista és példák

28 kapcsolódó kérdés található

Milyen példák vannak a határozószóra?

: egy szó, amely egy igét, egy melléknevet, egy másik határozót vagy egy mondatot ír le, és amelyet gyakran használnak az idő, mód, hely vagy fokozat megjelölésére A "korán érkezett", " lassan fut", "otthon maradt " és " keményen dolgozik" a "korán", "lassan", "otthon" és "kemény" szavak határozói.

Nagyon határozószó?

A Very a következő módokon használható: határozószóként (melléknevek és határozószók előtt): Hosszú volt a nap, és nagyon fáradt volt. Mindig nagyon gyorsan sétálok. Nagyon jól ír.

A félelmetes melléknév?

FELTÉTŐ ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

A Savvy valódi szó?

Lehet, hogy ismeri a hozzáértő főnevet, amely „ gyakorlati tudást” jelent (mint az „ő politikai érzéke van”), valamint a melléknévhasználatot (mint az „okos befektető”). ... Mind a főnév, mind az ige 1785 körül került használatba.

Mi az eredete a kifürkészhetetlennek?

kifürkészhetetlen (adj.) 1610-es évek, eredetileg átvitt értelemben, érzések, feltételek stb. , az un- (1) "nem" + kitalálható. A szó szerinti értelem az 1670-es évekből származik.

Érthető szó?

Könnyen megérthető : érthető, érthető, megismerhető, érthető.

Mi a kifürkészhetetlen szinonimája?

Ezen az oldalon 34 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a kifürkészhetetlen kifejezésekre, mint például: érthetetlen , kiismerhetetlen, kifürkészhetetlen, felfogható, érthető, összetett, hihető, feneketlen, mély, mérhetetlen és titokzatos.

Az elzárkózás szó?

a távolságtartó, távolságtartó vagy visszafogottság minősége vagy állapota ; közömbösség: barátnője közelmúltbeli elzárkózása annak a jele lehet, hogy a kapcsolatnak vége.

Mit jelent angolul a perplexing szó?

1: képtelenné tenni valamit világosan megragadni, vagy logikusan és határozottan gondolkodni valamiről, hozzáállása zavarba ejt számomra. 2 : bonyolulttá vagy érintetté tenni : bonyolulttá tenni.

Mit jelent a mérhetetlen szerelem?

Mérhetetlen . Szerelmének kifürkészhetetlen mélységei. Ezt nem lehet megérteni; érthetetlen.

Mit jelent a rejtélyes ?

A rejtélyes szó jelentése angolul, nagyon furcsa vagy megmagyarázhatatlan módon : A könyv olyan hirtelen és titokzatosan végződik, mint ahogy kezdődik.

Mi az a fabi?

Szűrők. (szleng, UK) Mesés, nagyon jó, kiváló . melléknév. 2.

Miért mondja Jack Sparrow kapitány hozzáértőnek?

A filmben a főszereplő Jack Sparrow kapitány (Johnny Depp) az Hozzáértés? a fenyegetések, viccek és egyéb csapnivaló kijelentések pontosítására . Ez a hozzáértő visszahív a gyökereihez, hogy „érted?” éles ugatással: „Hallod, amit mondok?”

Mit jelent az, hogy nem túl hozzáértő?

1 megérteni vagy megérteni (egy ötletet stb.) 2 ♦ nincs hozzáértés Nem értem (nem érti stb.).

A rettentő határozószó?

aggodalmasan határozószó - Meghatározás, képek, kiejtés és használati megjegyzések | Oxford Advanced Learner's Dictionary az OxfordLearnersDictionaries.com webhelyen.

Mi az aggodalmas főnév?

főnév. főnév. /ˌæprɪˈhɛnʃn/ 1[megszámlálhatatlan, megszámlálhatatlan] aggodalom vagy félelem, hogy valami kellemetlen történhet, szinonimája szorongás Egyre nagyobb a félelem, hogy a harc újra kezdődik.

Mi ez a félelmetes szó?

: fél attól, hogy valami rossz vagy kellemetlen történik : félelmet vagy aggodalmat érez vagy mutat a jövővel kapcsolatban. Tekintse meg a rettegés teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. nyugtalan. melléknév. félelmetes | \ ˌa-pri-ˈhen-siv \

Elég egy határozószó?

Az „Elég” határozószóként is használatos, és azt jelenti, hogy elég vagy teljesen . Az Elégnek névmásként és közbeszólásként is van értelme.

KEMÉNY határozószó?

A kemény egyben melléknév és határozószó is . Mondhatja, hogy „Az ágy kemény volt” a jelzővel, ami azt jelenti, hogy „nagyon szilárd”. Azt is mondhatja, hogy „keményen dolgoztam” a határozószó használatával, ami azt jelenti, hogy „nagy erőfeszítéssel”.

Milyen határozószó csak?

Csak határozószóként használjuk, ha azt jelenti, hogy valami bizonyos személyekre, dolgokra, összegre vagy tevékenységre korlátozódik: Ez a telefon csak Japánban érhető el. Csak néhány száz ház élte túl a hurrikánt kár nélkül.