Az igénytelenség melléknév?

Pontszám: 4,8/5 ( 20 szavazat )

UNDISCERNING ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mit jelent a Bibliában a megfontolatlanság?

Az undiscerning definíciói. melléknév. belátás hiánya . Szinonimák: tompa, vak. hiányzik a belátás vagy a belátás.

A gyógyszeres melléknév?

GYÓGYSZERES (melléknév) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi a csodálatos jelző?

melléknév. kiváló ; kiváló; nagyszerű: csodálatos előadás. olyan, amely csodálatot, csodálatot vagy megdöbbenést kelt; meglepő; rendkívüli.

Az igényes szó?

adj. Éles belátást és jó ítélőképességet mutat; felfogó . észrevehetően adv.

Mi az a melléknév | Beszédrészek Dal gyerekeknek | Jack Hartmann

16 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az igényes szem?

Az ítélőképesség egy jelző, amely az ófrancia discerner szóból származik, jelentése: „ megkülönböztet (között), elválaszt (rostálással) ” – aminek van értelme, mert az igényes ízlésű vagy belátó szemű ember jól tudja megkülönböztetni a jót a rossztól. kiszűrni a drágaköveket a szemétből.

Mit jelent az okosan?

1a : okos, belátó tudatosság és keményfejű éleslátás, ravasz józan ész jellemzi . b : ravasz és ravasz módokra vagy egy ravasz kezelővel való bánásmódra adott. 2a: súlyos, kemény, okos kopogás. b : éles, átütő okos szél.

Mi a csodálatos ige?

csodálkozz . (intransitív) Csodálkozással vagy csodálattal telve lenni; hogy elcsodálkozik valamin. (elavult, tranzitív) Csodálkozni.

A Marvelous határozószó?

Csodálatos módon.

A Marvelous ness egy szó?

mar·vel·ous adj. 1. Csodálkozás vagy megdöbbenés .

Mi a gyógyszer ige?

tárgyas ige. 1: kezelni (valakit vagy valamit) gyógyszerrel vagy úgy, mintha egy állapotot fájdalomra/depresszióra gyógyítottak volna…

Mi a gyógyszeres jelző?

Gyógyászati ; gyógyszerként hat.

Mi az öngyógyítás?

Az öngyógyító tranzitív ige orvosi definíciója. : öngyógyítással kezelni, a beteg megkísérelte a depresszió öngyógyítását. intransitív ige. : öngyógyításra a fogfájásban szenvedő betegek gyakran öngyógyítást végeznek fájdalomcsillapítókkal.

Mit jelent a Kiismerhetetlen?

(ˌɪndɪˈsɜːnəbəl ) melléknév. felismerhetetlen . alig észrevehető vagy érzékelhető . Származtatott formák.

Mit jelent buzgóságot mutatni?

: az érdeklődés és a lelkesedés erős érzése, amely valakit nagyon lelkessé vagy eltökéltté tesz, hogy megtegyen valamit . Tekintse meg a buzgóság teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. buzgóság. főnév.

Milyen az imbecilis ember?

Angol nyelvtanulók Az imbecilus meghatározása: nagyon ostoba ember : idióta vagy bolond. Tekintse meg az imbecil teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. hülye. főnév. im·​be·​cile | \ ˈim-bə-səl \

Mi a csodálatos főnév?

csodálatosság . A csodálatos minőség vagy állapot.

Mi a csodálatos határozószó?

határozószó. /ˈmɑːvələsli/ /ˈmɑːrvələsli/ (amerikai angol csodálatosan) ​nagyon ; nagyon jól szinonimája csodálatosan (1)

A beszéd melyik része fantasztikus?

FEJEZET ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi a jobb szó a szépre?

csodálatra méltó, imádnivaló, csábító, angyali, vonzó, gyönyörű , elbűvölő, magával ragadó, bájos, előkelő, kedves, aranyos, káprázatos, finom, elragadó, isteni, elegáns, magával ragadó, csábító, kiváló, gyönyörű, tisztességes, lenyűgöző, elragadó, finom, róka, jó megjelenésű, gyönyörű, kecses, nagyszerű, jóképű, ideális, hívogató ...

Mondhatom, hogy valaki csodálatos?

Ha valakit vagy valamit csodálatosnak nevezel, akkor azt hangsúlyozod, hogy nagyon jók . Kétségtelenül csodálatos színész. Csodálatos halpitét készített.

Mi a ravaszság legjobb meghatározása?

melléknév, agyafúrtabb, agyafúrtabb. okos vagy éles ítélőképességgel rendelkezik gyakorlati kérdésekben , néha erkölcsi kompromisszum árán is: okos üzletember. ravasz vagy trükkös; ügyes. lelkes; piercing: agyafúrt fájdalom.

Mit jelent angolul, hogy knavish?

: egy botról, egy késre vonatkozó vagy jellemző, különösen: tisztességtelen.

Az okoskodás pozitív vagy negatív?

Az okoskodó hasonló az éleslátóhoz, mivel mindkét szót a józan ítélőképesség és a gyakorlati intelligencia leírására használják. Mivel az agyafúrtnak negatív konnotációja van, általában olyan valaki leírására használják, aki éles és intelligens, ugyanakkor potenciálisan aljas.