Létezik olyan szó, hogy fűrészhát?

Pontszám: 4,5/5 ( 56 szavazat )

Nem, a sawback nem szerepel a Scrabble szótárban .

Mit jelent a Sawback?

: valami, aminek kifejezetten fűrészes háti körvonala van : hegylánc vagy hegygerinc, amelynek éles, körülbelül azonos magasságú csúcsai vannak.

Mi az a Benjamin?

A mai szó: Benjamins. Ez egy főnév, jelentése százdolláros bankjegy . A szó egy híres amerikai nevéből származik, akinek arca látható a százdolláros bankjegyen. A neve Benjamin Franklin. Ezért a Benjamin száz dollárt jelent.

Mit jelent a pablum szó?

Pablum értéktelen, üres ötletekre utal. Pablum egy nagy fujj. A Pablum egyike a sok szó közül az értéktelen, buta, ostoba és különösen üres ötletekre. ... A Pablum eredetileg egy puha, könnyen emészthető és üres volt, mint a pablumnak nevezett eszmék neve.

Törvényszerűen valódi szó?

legitim szó , amit a szótárban is használunk. ennek egy változatát használjuk a szlengben is: "legit"

Menj és ne vétkezz többé

21 kapcsolódó kérdés található

A Lit a legit rövidítése?

Egy szó, ami a legit rövidítése. Megvilágított. Egy szó, ami a legit rövidítése.

Hogyan használod jogosan a szót?

törvényesen elismert módon.
  1. A kormányt törvényesen választották meg az emberek.
  2. Teljesen jogosan panaszkodott a bánásmódja miatt.
  3. Egészen jogosan veszekedhettek néhány választásommal.
  4. Most már jogosan állíthatja, hogy ő a világ legjobbja.

Mit jelent az irigylésre méltó?

: nem kívánatos vagy kellemes : nem irigységet ébreszt : nem irigylésre méltó irigylésre méltó pozíció Kent Altermannek, igazgatónknak irigylésre méltó feladata volt a macskák terelése.

A pabulum egy szó?

1 : élelmiszer különösen : felszívódásra alkalmas állapotban lévő tápanyagok szuszpenziója vagy oldata A gyökerek pabulumot juttatnak a növénybe.

Furcsa név a Benjamin?

A Benjamin fiú név, jelentése finn eredetű, jobbkezes fia. Már nem túl gyakori név, de nem is furcsa . Az Országos Statisztikai Hivatal szerint a Benjamin név az 57. volt a népszerű kisfiúnevek listáján 2008-ban, 1339 baba kapta ezt a nevet.

Mi az a koszos Benjamin?

piszkos ben szex. A végbélnyílásba lökött palack manipulálása . Professzionálisan előadtam egy piszkos bent tegnap este a Tsui Shin Mokon.

Mi az a Benjamin baba?

Mit jelent a Benjamin? Benjámin a Biblia Ószövetségéből származik, és héberül azt jelenti, hogy „ a jobb kéz fia ”. A Biblia Benjáminja volt Jákob tizenkét fia közül a legfiatalabb; a „család Benjáminja” kifejezés a legfiatalabb gyermeket jelenti.

Mi a Mur Mur jelentése?

1: félig elfojtott vagy elmotyogott panasz: rosszalló morgolódás . 2a : halk, homályos, de gyakran folyamatos hang hangok moraja a part menti hullámok moraja.

Mit jelent a mentális pabulum?

2. pabulum – intellektuális táplálék . elgondolkodtató táplálék, intellektuális táplálék, táplálék – minden, ami mentális ösztönzést ad a gondolkodáshoz.

Mi a bibulus ellentéte?

A túlzott alkoholfogyasztás ellentéte, vagy az alkoholfogyasztás jellemezte . mérsékelt . józan . egyenes . visszafogott .

Mit jelent a hivalkodó élet?

: vonzza vagy szereti felhívni magára a figyelmet gazdagság vagy okosság bemutatásával Hatalmas, hivalkodó házban laktak.

Mit jelent angolul, hogy infelicitous?

: nem boldog : mint pl. a : nem megfelelő vagy jól időzített rossz megjegyzés. b : kínos, szerencsétlen alkalmatlan pillanat.

Mit jelent kakofón?

: kakofónia jellemzi: durva hangzású, mint egy régi csatatéren , valamikor kakofón az acél ütközésétől, az ágyúdörgéstől, a sebesültek és haldoklók sikoltozásától – Brian Moore. Más szavak a kakofonból Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet a cacophonous-ról.

Mi a többirányú?

1 : több különálló aspektussal vagy elemmel többirányú támadás. 2: több ággal rendelkezik.

Mit jelent a legitim?

: jogos módon : a szerint, hogy mi a jogszerű, megengedett, helyénvaló vagy ésszerű, jogosan megszerzett pénz [=legálisan] jogosan feltehető kérdés…

Mit jelent a legitimizálás szó?

Valaminek – különösen valami rossznak – legitimálása azt jelenti , hogy hivatalosan megengedjük, jóváhagyjuk vagy elfogadhatónak tegyük . [formális] Nem fogadnak el olyan megállapodást, amely legitimálja az ország etnikai megosztottságát. [ IGE főnév] Az erőszakot és a kegyetlenséget dicsőítő képek az ilyen viselkedés legitimálását szolgálják. [

Mi a legitim szinonimája?

jogos , törvényes, valódi, hiteles, valódi, igaz, megfelelő, helyes, felhatalmazott, jóváhagyott, indokolt, elismert, elismert, jóváhagyott, igazságos. informális legit, kóser. Brit informális pukka.

Mit jelent a lit??

A litet több mint egy évszázada használták szlengként, de korábban a „részeg” szleng volt. Most a "lit" új szleng jelentést kapott, ami olyasmit ír le, ami " izgalmas vagy kiváló ".

Mit jelent a YEET?

Mégis: a lelkesedés, a jóváhagyás, a diadal, az öröm, az öröm stb. felkiáltása .