Létezik olyan szó, hogy rosszul számol?

Pontszám: 4,3/5 ( 36 szavazat )

ige (tárggyal vagy anélkül), mis·cal·cul·lat·ed, mis·cal·cul·lat·ing. hibásan számolni vagy ítélni : rosszul számolni a szükséges időt.

Mit jelent a rosszul számolni?

tranzitív + intranzitív. : rosszul számolni : hibásan számolni Idén ősszel a kiadók csúnyán félreszámolták a nyilvánosság étvágyát a hírességek bevallása iránt.

Mi a hibás számítás alapszava?

rosszul számol (v.) "téves becslést készít", 1705; misből - (1) "rosszul, rosszul" + kalkulál.

Hogyan használd a rossz számítást egy mondatban?

1. Rosszul számolta ki, mennyi ideig tart az utazás . 2. Súlyosan rosszul számolták ki az infláció hatását.

Mi a rosszul számított szinonimája?

összevissza . verbblunder, összezavar. labda fel. visszariad. kontár.

Mit jelent a HIBASZÁMÍTÁS szó?

38 kapcsolódó kérdés található

Mi a Teach főneve?

Válasz: a tanít a Teach főnévi alakja..

Mit jelent az alulértékelt szó?

tárgyas ige. 1 : a valós értékű alulértékelt részvény értékéhez, minősítéséhez vagy becsléséhez . 2 : költőként alulértékeltnek tekinteni csekély értéket.

Mit jelent a félreértés szó?

Ha félreértésed van, hibát követsz el, amikor megpróbálsz megérteni valamit , ami arra késztet, hogy elhiggy valamit, ami nem igaz. Lehet, hogy félreérti bátyja indítékait, amiért olyan kedves volt veled ezen a héten.

Valóságos szó az alázat?

nem büszke vagy arrogáns módon; szerényen : Barátai és munkatársai nevében alázatosan vette át a díjat.

Mit jelent a rosszul megítélt?

: tévedni az ítéletben . tárgyas ige. 1 : rosszul becsülni. 2 : igazságtalan véleményt alkotni róla. Más szavak a téves megítélésből Szinonimák Példamondatok Tudjon meg többet a téves megítélésről.

Mit jelent az alulértékelt?

tárgyas ige. : túl alacsonyra értékelni vagy értékelni (valamit vagy valakit) : alulértékelni Az elszabadult improvizációit, légies hajlamát a félreértett ötletek kidobására, arra késztetett másokat, hogy alábecsüljék céljának folytonosságát…

Mi az, ami felbátorodik a Wordben?

A bátorítás annyi, mint "merészre tenni ", az óangol beald gyökérszóból, ami azt jelenti, hogy "bátor, magabiztos vagy erős". A felbátorít definíciói. ige. adjon bátorítást. szinonimák: bója, felvidítani, lelkesíteni, újrateremteni.

Mit jelent a számítás?

az a cselekmény, hogy kitartóan és ismétlődően beleneveljük, tanítjuk vagy befolyásoljuk egy gondolat, elmélet, attitűd stb.

Mi az alázatos hozzáállás?

Szelídség vagy szerénység jellemzi viselkedésében, hozzáállásában vagy szellemében; nem arrogáns vagy büszke. ... Ha valakinek tudatában van hibáinak vagy hiányosságainak; nem túl büszke; nem önérvényesítő; szerény.

Mik a szerény szinonimák?

az alázatos szó szinonimája
  • udvarias.
  • tiszteletteljes.
  • önelégtelenítő.
  • félénk.
  • egyszerű.
  • halk szavú.
  • kísérleti.
  • félénk.

Mi a különbség a félreértés és a félreértés között?

Főnévként a különbség a félreértés és a félreértés között. vajon a félreértés valaminek a jelentésével kapcsolatos tévedés ; hibás értelmezés; félreértés, míg a félreértés valaminek a meg nem értése; illúzió, tévhit vagy félreértés.

Mit jelent a félreértés?

1 : hibás értelmezés (szavak, szándékok vagy tettek szerint): egy cselekedet vagy eset, amikor valamit félreértelmeztem, szavaim teljes félreértése.

Egy szó félreértése?

félreért. Rosszul érteni: félrefogni, félremagyarázni, félreértelmezni, félreolvasni, tévedni, félreérteni.

Mit jelent lekicsinyelni valakit?

Valamit lekicsinyelni annyit tesz, mintha nem lenne túl fontos . Ha megpróbálja meggyőzni a barátait, hogy pókerezzenek veled, akkor talán lekicsinyli azt a tényt, hogy tapasztalt és versenyképes játékos vagy.

Az alulértékelt egy vagy két szó?

ige (tárggyal együtt használva), alul·értékelt, alul·érték·u·ing. valós érték alatti értéket adni; túl alacsony értéket adjon meg. értékét csökkenteni; kisebb értékű.

Mit jelent az alulértékelt számlák?

Mi az alulértékelt? Az alulértékelt pénzügyi kifejezés olyan értékpapírra vagy más típusú befektetésre utal, amelyet a piacon olyan áron adnak el, amely vélhetően a befektetés valódi belső értéke alatt van . A vállalat belső értéke a vállalat által várhatóan elérhető szabad cash flow-k jelenértéke.

Hogy hívják a tanárt?

A tanár, más néven iskolai tanár vagy formálisan oktató , olyan személy, aki segít a tanulóknak tudás, kompetencia vagy erény megszerzésében. A tanári szerepet informálisan bárki felvállalhatja (pl. amikor megmutatja a kollégának, hogyan kell egy adott feladatot elvégezni).

Mi a tanítás igei formája?

A „Teach” ige ragozása alapforma (infinitivus): Tanítani. Egyszerű múlt: Tanított .

Mi a visszautasítás főnév?

Megtagadni azt jelenti, hogy elutasítunk, tagadunk, elutasítunk vagy ellenállunk. Ha egy idegen édességgel kínálja, udvariasan vissza kell utasítania. Főnévként a hulladék (ejtsd: REF-yooss) élelmiszer-hulladék, törmelék vagy szemét . Igeként a elutasítás (ejtsd: ree-FYOOZ) azt jelenti, hogy elutasít.