Létezik olyan szó, hogy conniver?

Pontszám: 4,7/5 ( 70 szavazat )

szemet huny. 1. Titokban együttműködni egy jogellenes vagy jogellenes cselekményben ; összejátszani: A kereskedők összebeszéltek a vámosokkal, hogy kábítószert hozzanak be. 2.

Mit jelent a Conniver?

connive \kuh-NYVE\ ige. 1 : tudatlanságot színlelni , vagy elmulasztani fellépést valami ellen, amit ellenezni kellene. 2 a : engedékenynek lenni vagy titkos rokonszenvvel : kacsint. b : titokban együttműködni vagy titkos megértéssel rendelkezni. 3: összeesküvés, cselszövés.

Mit csinál egy ragaszkodó ember?

Valaki, aki trükközik , számító, trükkös és agyafúrt – más szóval alattomos és semmire sem jó. ... Ez a szó a titkolózó, mozgalmas viselkedést jelenti. Azonban a trükközés nem a legrosszabb dolog a világon – ez negatív, de valószínűleg nem mondanád, hogy egy gyilkos trükkös.

Hogyan lehet üvölteni úgy, mint a sírást?

 1. üvöltés,
 2. öblítés,
 3. bömbölve,
 4. hívás,
 5. kiabálás,
 6. hollózik.
 7. (vagy halloing),
 8. ordítozó,

Mi a szleng szó a sírásra?

sírni , zokogni , üvöltözni , bömbölni , bömbölni ( UK , szleng ), jajgatni , sírva fakadni , sírva fakadni , utat engedni a könnyeknek , könnyeket ejteni , könnyet ejteni , megfulladni , szipogni , beindítani a vízműveket ( informális ) , sírd ki a szemed (informális), tépj fel, oldódj fel könnyekben, legyél könnyes, fujj, sikíts, bőgjön, nyöszörög , nyögj , üvölts , nyögj , ...

Mit jelent a COINCIDE? Angol szódefiníció

24 kapcsolódó kérdés található

Mi a sírás szó?

EGYÉB SZAVAK A sírásra 1 jajgatás , lelkesedés, nyög. 2 zokogás, üvöltés, nyöszörgés. 3 üvöltés, üvöltés, lárma, hangoskodás, felkiáltás, ejakuláció, sikítás.

Mit jelent a Kniving ?

melléknév. titkos együttműködés , különösen káros vagy gonosz szándékkal; összeesküvő: cselszövő hazug és tolvaj.

Mit nevezel ragaszkodó embernek?

ravasz és cselszövő. a tervező képmutató ravasz ravaszsága.

Mit jelent a cselszövés az emberben?

A cselszövés egy jelző, amely olyan valakit ír le, aki mindig alattomos dolgokat csinál, hogy megtörténjen , például a csaló barátod, aki meghív egy családi bulira, mert titokban azt akarja, hogy találkozz az imádnivaló unokatestvérével. A terv egy cselekvési terv, amely általában titkos vagy rejtve marad.

Mit jelent a Insidious ?

melléknév. csapdába csalni vagy becsapni szándékozott : alattomos terv. lopva áruló vagy álnok: alattomos ellenség. feltűnően vagy ártalmatlannak tűnő, de valójában súlyos hatású működés vagy folyamat: alattomos betegség.

Mit jelent a biztosított?

ing. hozzászokni a nehézségekhez, nehézségekhez, fájdalomhoz stb.; keményíteni vagy keményíteni; habituate (általában ezt követi): hidegre inured. ige (tárgy nélkül használatos), in. · ured, in.

A Connivingly egy szó?

melléknév cselszövés , tervezés, összeesküvés, számítás, összeesküvés, mesterkélt mesterkedésű, kapzsi nőnek látták.

A rikító szó?

gar′ish·ly adv. gar′sh·ness n. Ezek a jelzők azt jelentik, hogy ízléstelenül mutatós : harsány színek; egy mutatós gyűrű; rikító jelmez; hangos sporting; sárgás díszek. Adv.

Mit jelent angolul a duplicitous?

A kettősség egy latin szóból származik, jelentése " kettős " vagy "kettős", és eredeti jelentése angolul egyfajta megtévesztéshez kapcsolódik, amelyben szándékosan elrejti valódi érzéseit vagy szándékait hamis szavak vagy tettek mögé.

Mi a jobb szó a gonoszra?

EGYÉB SZAVAK A gonoszra 1 bűnös , gonosz, romlott, gonosz, romlott, aljas, aljas, aljas. 2 káros, pusztító. 6 gonoszság, romlottság, gonoszság, hamisság, romlottság, aljasság. 9 katasztrófa, csapás, jaj, nyomorúság, szenvedés, bánat.

Mit jelent az, ha valaki lenéző?

A leereszkedés teljes definíciója: a másokkal szembeni pártfogó vagy felsőbbrendű attitűd kimutatása vagy jellemzése .

Mit jelent a Machinate ?

intransitív ige. : tervezni vagy tervbe venni különösen ártani . tárgyas ige. : megtervezni vagy kiagyalni, hogy előidézze : cselekmény.

Rossz szó a ravasz?

A gazember, a gazember, a szélhámos, a gazember olyan becsmérlő kifejezések, akiket alázatosnak, tisztességtelennek vagy értéktelennek tartanak . A Knave, amely korábban pusztán fiút vagy szolgát jelentett, a mai szóhasználatban a természet és a szándék alázatosságát hangsúlyozza: tisztességtelen és csaló rabló.

Mit jelent egy lányt ráncigálni?

Paráználkodni vele , figyelmen kívül hagyva az érzelmi kötődést. Keményen akarom bántani a húgodat. hogy alaposan becsapják. A durva szex rohama. Városi szótár: Rail.

Milyen típusú szó a kés?

Informális Elárulni vagy megkísérelni a legyőzést titkos eszközökkel . Késsel vagy mintha késsel átvágni vagy átvágni valamin: A csónak átvágott a hullámokon. Műtét alatt. [Középangol kés, óangol cnīf, óskandináv knīfr.]

Hogy hívják azt, akinek nincs bátorsága?

gyáva , rosszindulatú, sóvárgó, gazember azt jelenti, hogy van bátorsága vagy annak hiánya. gyáva a bátorság gyenge vagy tisztességtelen hiányát jelenti.

Hogy mondod, hogy különböző módon sírok?

üvöltve
 1. bömbölve.
 2. bömbölés.
 3. síró.
 4. nyögés.
 5. panaszkodik.
 6. siránkozás.
 7. panasz.
 8. zokogás.

Mi a másik szó a cry baby?

Ezen az oldalon 10 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat találhatsz a sírásó szóra, mint például: nyafogó , nyögő, csirke, nyavalyás, panaszkodó, morgó, squawker, bawler, sniveller és hasacher.