Létezik olyan szó, hogy rusztikáció?

Pontszám: 4,7/5 ( 2 szavazat )

A rusztikáció az oxfordi, cambridge-i és durhami egyetemeken használt kifejezés, amely azt jelenti, hogy ideiglenesen felfüggesztik vagy kizárják , vagy újabb időkben jóléti vagy egészségügyi okokból ideiglenesen távoznak.

Mit jelent a rusztikus szó?

: vidékre menni vagy ott lakni : rusztikus életet követni. tárgyas ige. 1 főként brit: felfüggeszti az iskolából vagy a főiskoláról. 2 : általában durva felületű falazótömbök építése vagy szembenézése ferde vagy falcozott élekkel, amelyek markáns illesztéseket eredményeznek, rusztikus homlokzattal.

Mi a különbség a rusztifikáció és a kiutasítás között?

Mint igék, a különbség az expel és a rusticate között az, hogy az expel azt jelenti, hogy kidob vagy kitör , míg a rusticate (brit) azt jelenti, hogy felfüggesztik vagy kizárják egy főiskoláról vagy egyetemről.

Mi a Rusticate főnévi alakja?

A rusticate rustication , nounrusticator, főnév származékos alakjai.

Melyik szó jelentése: homályos?

9 betűs válasz(ok), hogy homályos legyen OBFUSCATE . szándékosan összezavarni .

Ez a házvezetőnő nem tudta, hogy van kamera, ezt csinálta

39 kapcsolódó kérdés található

Mi az a szó, hogy teljesen száraz?

Hogy kiszáradjon vagy ne legyen nedvességtől. dehidratál . száraz . kiszárítjuk . parch .

Mit jelent az, ha valami hiábavaló?

a : általában indokolatlan vagy túlzó követeléseket (értékre vagy állásra vonatkozóan) állít fel az álnok csaló, aki a kultúra iránti szeretetét magára vállalja, ami tőle idegen – Richard Watts. b : az érintett, indokolatlan vagy eltúlzott fontosságot, értéket vagy termetet kifejező igényes nyelv igényes házak.

Mi a rusztifikáció célja?

A rusztikációt gyakran használják annak érdekében, hogy a földszint vizuális súlyt adjon, szemben a sima kőrissel. Bár a „rusztikus” egyszerűséget hivatott közvetíteni, a felület rendkívül mesterséges, és a kövek felületét gyakran gondosan megmunkálták, hogy durva felületet érjenek el.

A felfüggesztés és a rusztikálás ugyanaz?

Mint igék, a felfüggesztés és a rusticate közötti különbség az, hogy a felfüggesztés azt jelenti, hogy ideiglenesen leállítasz valamit, míg a rusztikus (brit) egy főiskola vagy egyetem felfüggesztése vagy kizárása.

Mit jelent az, hogy leküldtek Etonból?

A rusztikáció az oxfordi, cambridge-i és durhami egyetemeken használt kifejezés, amely azt jelenti, hogy ideiglenesen felfüggesztik vagy kizárják, vagy újabb időkben jóléti vagy egészségügyi okokból ideiglenesen távoznak.

Mit jelent az, hogy leküldik?

Ha valakit, akit bíróság elé állítanak, leküldenek, bűnösnek találják, és börtönbe küldik . [Brit] A két erőszakolót 1983-ban életre küldték.

Mit jelent a nagyon részletes szó?

precíz, átfogó, aprólékos , határozott, alapos, konkrét, bonyolult, bonyolult, kimerítő, pontos, pontos, teljes, teljes, kidolgozott, kidolgozott, kimerítő, meghatározott, szűk, leírt, kidolgozott.

Mi az a croney?

: közeli barát, különösen régóta fennálló : haver golfozott a haverjaival. Szinonimák További példamondatok További információ a cronyról.

Mit jelent a rusztikáció az építészetben?

A rusztikáció a falazatkezelés egy olyan fajtája, amelyben a falat alkotó tömböket túlzott hézagok tagolják, ahelyett, hogy egymáshoz simulnának. ... A rusztikáció használatának fő inspirációja ebben az időszakban az olasz reneszánsz épületekből, különösen a firenzei palotából származott.

Mit jelent a Faced az építészetben?

Olyan fal, amelyben a homlokzat és a hátlap úgy össze van kötve, hogy terhelés alatt közös hatást eredményezzen .

Mi az a rusztikáció Oxfordban?

Oxford szava egy évre a diploma megszerzéséről : „rustikáció”. A latinból származik (természetesen): a „rus” vidéket jelent, és a szót először akkor használták, amikor a diákokat kiutasították úgy, hogy családjukba küldték őket az országban.

Hogy hívják az igényes embert?

grandiózus , highfalutin. (hifalutin is), nagyérdemű, la-di-da.

Milyen egy igényes ember?

méltóság vagy fontosság felvállalása jellemez, különösen, ha eltúlozva vagy érdemtelenül: igényes, önmaga fontos pincér. eltúlzott külső show készítése; hivalkodó. csupa színlelés vagy látszat; ténybeli alap nélkül; hamis.

Hogyan lehet felismerni egy igényes embert?

Íme néhány jel, amely arra utal, hogy valaki önelégült:
  1. Úgy gondolják, hogy ha szeretik a homályos hobbikat, vagy ha különc érdeklődések vannak, az okossá vagy különlegessé teszi őket. ...
  2. Hosszú szavakat vagy zsargont használnak, mert úgy gondolják, hogy ettől intelligensnek vagy kulturáltnak tűnnek.

Hogy hívják azt, amikor lerészegedsz valakit?

megrészegíteni ; elkábítani; megrészegíteni valakit; drogozni. mámor ige (lerészegít, mámoros, bódító) kábító ige (kábító, kábító, kábító)

Mit jelent a Unembellish ?

: hiányzik a díszítés vagy a kidolgozottság (mint a díszítőelemeknél vagy a fantáziadús részleteknél) : nincs díszítve egy sima, díszítetlen szoba díszítetlen tények egy díszítetlen beszámoló az utazásaikról. Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet az unembellished-ről.

Mi a száraz két szinonimája?

A száraz szinonimák és antonimák
  • száraz,
  • száraz,
  • fonnyadt.
  • (sütni is),
  • szomjas,
  • víztelen.

Milyen típusú szó a siralom?

bánat vagy bánat kifejezése . a bánat vagy gyász formális kifejezése, különösen versben vagy dalban; elégia vagy dirge.

A homály szó?

1. A fény hiánya vagy hiánya : sötétség, sötétség, félhomály, szürkület, homály, homály.