Van olyan szó, hogy undorító?

Pontszám: 4,4/5 ( 42 szavazat )

undort okozva ; sérti a fizikai, erkölcsi vagy esztétikai ízlést.

Mi a különbség az undorító és az undorító között?

Melléknévként a különbség az undorító és az undorító között. az, hogy az undorító undorral van tele, míg az undorító undort kelt; taszító; gusztustalan .

Mikor használjuk az undorító szót?

Ha azt mondod, hogy valami undorító, akkor kritizálod, mert rendkívül kellemetlen . Undorító íze volt. A dohányzás undorító szokás. Ha azt mondod, hogy valami undorító, akkor azt gondolod, hogy teljesen elfogadhatatlannak találod.

Mi az erősebb szó az undorító kifejezésre?

Ezen az oldalon 91 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az undorító kifejezésekre, mint például: beteges , lázadó, utálatos, aljas, visszataszító, utálatos, durva, csúnya, émelyítő, aljas és szörnyű.

Mit jelent az undorító?

: olyan kellemetlen látni, szagolni, ízlelni, megfontolni stb., hogy kissé rosszul érzi magát. : annyira rossz, igazságtalan, nem megfelelő stb., hogy bosszúsnak és dühösnek érzi magát.

Hogyan fejezzük ki VALÓBAN angolul az Útálatot!? HALADÓ SZÓKINCS ÓRA!

44 kapcsolódó kérdés található

Sértő az undorító szó?

undort okozva ; sérti a fizikai, erkölcsi vagy esztétikai ízlést.

Az Undor egy érzés?

Az undor a hét egyetemes érzelem egyike, és a sértőtől való idegenkedés érzéseként alakul ki. Undort érezhetünk valamitől, amit fizikai érzékszerveinkkel (látás, szaglás, tapintás, hang, ízlelés), az emberek cselekedetei vagy megjelenése, sőt az ötletek is felfogunk.

Mi a jobb szó a gonoszra?

EGYÉB SZAVAK A gonoszra 1 bűnös , gonosz, romlott, gonosz, romlott, aljas, aljas, aljas. 2 káros, pusztító. 6 gonoszság, romlottság, gonoszság, hamisság, romlottság, aljasság. 9 katasztrófa, csapás, jaj, nyomorúság, szenvedés, bánat.

Mi az undor régi szó?

Ma az undor szó váltotta fel az undor és utálat zsigeri leírásait. 1601-ben került az angolba az ófrancia „ desgouster” szóból, ami ellenszenvet, utálatot vagy ellenszenvet jelent, abban az értelemben, hogy rossz szájízt adunk – mondja Gerry Breslin, a Collins Language munkatársa.

Mi a szó rosszabb az undorítónál?

lázadó , taszító, visszataszító, émelyítő, émelyítő, émelyítő, gyomorforgató, gyomorforgató, elszomorító, kellemetlen, étvágytalan, nem hívogató, ízetlen, gusztustalan, csúnya, csúnya, kellemetlen, utálatos. Észak-amerikai hányás. informális gusztustalan, rosszkedvű, durva, betegeskedés, zsigeri.

Mit jelent undort érezni?

: erős ellenszenv érzése valami iránt , aminek nagyon kellemetlen a megjelenése, íze, illata stb. : bosszúság és harag, hogy valami iránt érzel, mert az nem jó, tisztességes, helyénvaló stb. undor. ige. Angol nyelvtanulók Az undor meghatározása (2/2. bejegyzés)

Hogyan győzhetem le az undort?

Íme 7 módszer, amellyel kezelheti a mások feletti ítélkezésből fakadó undort.
 1. Vedd észre, amikor elítélő gondolatok járnak a fejedben. ...
 2. Ne felejtsen el lélegezni. ...
 3. Ne hagyd, hogy az érzéseid irányítsák a gondolkodásodat. ...
 4. Tedd az ellenkezőjét annak, amit érzel. ...
 5. Ne feledd, ez nem rólad szól. ...
 6. Használd egészségesen a képzeletedet.

Hogyan fejezed ki az undort?

Az Ew undort jelöl, amelyet egy vagy több e és/vagy w hozzáadásával fokoznak. A Feh (és rokona, meh) a levertség vagy a csalódottság jelzése. A gak az undor vagy az undor kifejezése.

Milyen szavak jelentenek undorítót?

Az undorító szinonimák és antonimák
 • undorító,
 • utálatos,
 • megdöbbentő,
 • szörnyű,
 • undorító,
 • szörnyű,
 • gonosz,
 • rossz,

Az undor egyenlő a gyűlöletkel?

Főnevekként a gyűlölet és az undor közötti különbség az, hogy a gyűlölet a gyűlölet tárgya, míg az undor egy erős ellenszenv vagy gyűlölet, amelyet valaki valami rossz vagy csúnya dolog iránt érez.

Mit nevezel undorító embernek?

utálatos , gusztustalanító (brit informális) utálatos, gusztustalan, csúnya, durva, durva (szleng) gyűlölködő, undorító, csúnya, émelyítő, émelyítő, zajos, kifogásolható, ellenszenves, utálatos, sértő, taszító, ellenszenves, szégyentelen, visszataszító beteges, büdös, aljas, vulgáris, gusztustalan vagy yukky (szleng)

Mik azok a sötét szavak?

melléknév
 • homályos, koszos, homályos, árnyékos, árnyékos, napmentes, megvilágítatlan.
 • fekete, sötét bőrű, sötét, ébenfekete, sable, swarthy.
 • komor, sivár, komor, zord, komor, gyászos, szomorú, komor.
 • gonosz, gonosz, pokoli, baljós, aljas, gonosz.
 • titkos, rejtett, rejtett, titokzatos.

Mit jelent a szentségtelen?

1 : figyelmen kívül hagyása a szent iránt : gonosz. 2 : megérdemli a bírálatot egy szentségtelen szövetség. 3 : nagyon kellemetlen : isteni szörnyű, szentségtelen rendetlenség.

A gonoszság valódi szó?

1. Az erkölcsileg rossz vagy helytelen minőség ; gonoszság.

Az undor félelem?

Mind a félelem , mind az undor evolúciós előnyökkel jár – a félelem segít elkerülni a csípős ragadozókat, míg az undor eltántorít attól, hogy elpusztult szilvát együnk. Ezek a negatív érzelmek minden bizonnyal pszichológiai ágytársak, de különálló entitások is.

Miért érzem magam undorítónak?

Az undor gyakran felbukkan a mérgező vagy mérgező emberekkel szemben, ahol a mély bizalom és szeretet elárult. Természetesen undorodunk attól, hogy valaki bántalmazott minket . Az undor érvényesítése csökkentheti a traumából eredő szorongást és szégyenérzetet.

Normális, hogy undorodik a pasidtól?

Lehet, hogy a kapcsolatodnak vége, ha undorodsz. Normális, ha szexuális életedben vannak hullámvölgyek egy hosszú távú kapcsolatban. ... A partnere iránt érzett jelentős és tartós undor érzése valószínűleg nem gyógyul meg . Ehelyett jobban jársz, ha véget vetsz a dolgoknak, mert te és a partnered is többet érdemelsz.

Hogyan írja le az undort?

Az emberek az undort csúnya, nyavalyás, durva vagy aljas vagy lázadó érzésként írják le. Az alacsonyabb szintű undort olyan szavak jellemzik, mint az ellenszenv, az idegenkedés, az undor. ... Ha az undor félelemmel keveredik, azt „heebie-jeebiesnek” nevezhetjük, és hidegrázást, borzongást és bizsergő érzést okozhat.

Hogyan magyarázza meg az undort egy gyereknek?

definíció: erős ellenszenv, amelyet valami sértő okoz . Undor töltött el bennünket, amikor láttuk, hogyan bánnak az állatokkal az állatkereskedésben.