Létezik ingyenes Adobe szerkesztő?

Pontszám: 4,9/5 ( 47 szavazat )

Az Acrobat online szolgáltatásaival ingyenesen megjegyzéseket, szöveget és rajzokat fűzhet a PDF-ekhez, amikor bejelentkezik. Ingyenes PDF-szerkesztőnkkel cetlik vagy szöveget helyezhet el a fájlban bárhol. ... A fejlett PDF-szerkesztő eszközökért próbálja ki az Adobe Acrobat Pro DC-t hét napig ingyenesen Windows vagy Mac operációs rendszeren.

Létezik olyan PDF-szerkesztő, ami valóban ingyenes?

A PDFescape kiváló lehetőség az online PDF-szerkesztéshez. Egyszerűen használható és bárki számára elérhető webböngészővel, a PDFescape lehet, hogy csak annyit kell tennie, amire szüksége van a PDF-fájlok szerkesztéséhez és megjegyzésekkel való ellátásához. ... A 10 MB-os fájlméret-korlát továbbra is érvényben marad, de mostantól akár 100 oldalas fájlokat is ingyenesen szerkeszthet. A PDFescape bőséges annotációs eszközöket kínál.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen Adobe PDF fájlokat?

PDF fájlok szerkesztése:
 1. Nyisson meg egy fájlt az Acrobat DC-ben.
 2. Kattintson a „PDF szerkesztése” eszközre a jobb oldali ablaktáblában.
 3. Az Acrobat szerkesztőeszközeinek használata: Új szöveg hozzáadása, szöveg szerkesztése vagy betűtípusok frissítése a Formátum listából. ...
 4. Mentse el a szerkesztett PDF-fájlt: Nevezze el a fájlt, és kattintson a „Mentés” gombra.

Adobe Readerben szerkeszthető ingyen?

Az Adobe Reader csak egy PDF-megtekintő, amely néhány megjegyzés funkciót biztosít megjegyzések, cetlik hozzáadásához vagy szöveg kiemeléséhez. Az Adobe Reader azonban nem rendelkezik a PDF szövegek, képek vagy oldalak szerkesztéséhez szükséges fejlett eszközökkel .

A Windows 10 rendelkezik PDF-szerkesztővel?

Írjon be bármilyen PDF-fájlt Windows 10 rendszeren. Indítsa el kedvenc webböngészőjét, és navigáljon az Acrobat online oldalára. Válassza a PDF szerkesztése eszközt. Töltse fel a fájlt húzással a szerkesztőbe. A Fájl kiválasztása gombbal manuálisan is megkeresheti a PDF-fájlt.

Hogyan szerezzünk INGYENES virtuális hitelkártyát online online próbaverziókhoz (2021)

24 kapcsolódó kérdés található

Miért nem tudom szerkeszteni a PDF-emet?

A legtöbb ok, amiért nem tudja szerkeszteni a PDF-fájlokat, a használt szoftverrel kapcsolatos. Ha nem megfelelő vagy nem megfelelő szoftvert használ, előfordulhat, hogy nem tudja szerkeszteni a PDF-dokumentumot. Ezért Önnek a legjobb szoftverre van szüksége az üzletben, és ez csak a PDFelement lehet.

Van a Google-nak ingyenes PDF-szerkesztője?

Ingyenes PDF-szerkesztő – Google Workspace Marketplace. Töltse ki PDF-űrlapjait gyorsan online, ingyenesen. Kiválaszthat fájlokat a számítógépéről vagy a Google Drive-ról. Ez a szolgáltatás teljesen ingyenes .

Melyik a legjobb ingyenes PDF szerkesztő?

A 10 legjobb ingyenes PDF-szerkesztő szoftver 2021-ben
 • Foxit PDF szerkesztő.
 • pdfFiller az airSlate-től.
 • PDFelement.
 • Nitro termelékenységi platform.
 • Ultimate eBook Converter.
 • FineReader PDF Windows és Mac rendszerhez.
 • CocoDoc.
 • Smallpdf.

Milyen a jó PDF szerkesztő?

A legjobb PDF szerkesztők
 • Adobe Acrobat Pro DC.
 • Microsoft Word.
 • PDF Architect 8.
 • Sejda PDF szerkesztő.
 • PDFescape.
 • Foxit Phantom PDF.
 • PDF-XChanger szerkesztő.
 • Wondershare PDFelement.

Biztonságosak az ingyenes PDF-szerkesztők?

Bizalmas dokumentumok esetén érdemes alternatívát használni. Jim DeLaHunt szoftvermérnök nem tartja biztonságosnak az online PDF-szerkesztőket vagy PDF-átalakítókat , különösen, ha azok ingyenesen használhatók. ... De a fizetős online PDF-szerkesztő használata sem garantálja a magánélet védelmét és biztonságát.

Mennyibe kerül a PDF szerkesztő?

Kipróbálhatja az Acrobat Pro ingyenes próbaverzióját egy hétig. Ezt követően az Adobe PDF-szerkesztője havi 14,99 dollárba kerül , vagy maradhat az ingyenes Acrobat Readernél, amely csak néhány funkciót tartalmaz, például a kiemelést.

Melyik a legjobb ingyenes PDF-szerkesztő Androidra?

Az 5 legjobb INGYENES PDF-alkalmazás iOS és Android 2019-hez
 • #1 Soda PDF-egyesítés –
 • Alapvetően minden idők legjobb ingyenes mobil PDF-alkalmazása.
 • #2 Adobe Acrobat –
 • Szerezze meg a nevet és szerezzen prémium funkciókat.
 • #3 Foxit –
 • Könnyű és gyors.
 • #4 Google PDF Viewer –
 • Egy másik könnyű Android-alkalmazás a Google szerelmeseinek.

Milyen programra van szükségem a PDF fájlok szerkesztéséhez?

Az Adobe Acrobat DC a bolygó legfejlettebb PDF-szerkesztését kínálja. Mint minden PDF-szerkesztő, az Acrobat is jól működik az olyan alkalmazások által létrehozott PDF-ekkel, mint a Word és az Excel. Ezen túlmenően, amikor szöveget ad hozzá vagy szerkeszt egy PDF-fájlhoz, a PDF-szerkesztők képesek megegyezni a környező szöveg betűtípusával, mivel ez a betűtípus telepítve van a Windows rendszeren.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen egy PDF-fájlt Windows 10 rendszerben?

Az 5 legjobb ingyenes PDF-szerkesztő eszköz a Windows 10 rendszerhez
 1. PDFelement – ​​Nagyszerű PDF-szerkesztő Windows 10-hez (Editor Pick) A PDFelement egy csodálatos eszköz, amely számos funkciót tartalmaz, beleértve a PDF-fájlok olyan egyszerű szerkesztését, mint egy Word-dokumentumot. ...
 2. IceCream PDF felosztása és egyesítése. ...
 3. PDF Buddy. ...
 4. PDFescape. ...
 5. Inkscape.

A Microsoft Office rendelkezik PDF-szerkesztővel?

A Microsoft Office kétségtelenül az egyik legfontosabb program az Office dokumentumok, táblázatok és prezentációk létrehozásához vagy szerkesztéséhez. Aki nem ismeri, külön Microsoft PDF szerkesztő vagy Microsoft PDF író nem érhető el , de a híres beépített Word programmal PDF fájlok szerkeszthetők.

Melyik a legjobb PDF-szerkesztő a Google Drive-hoz?

Az öt legnépszerűbb Google Drive PDF-szerkesztő Mac rendszeren
 • PDFelement for Mac. Ez a program különféle dokumentummegoldásokat és hasznos funkciókat tartalmaz, amelyek megkönnyítik a PDF-fájl használatát. ...
 • Adobe Acrobat DC. Ez egy másik magasra értékelt Google meghajtó PDF-szerkesztő. ...
 • PDF szakértő. ...
 • Előnézet. ...
 • PDF Pen teljes értékű OCR szerkesztő.

Lehet szerkeszteni a PDF-et a Google Chrome-ban?

A Chrome beépített PDF-nézegető eszközzel rendelkezik , amely képes szerkeszteni a PDF-fájlokat. ... Amikor legközelebb ki kell töltenie egy űrlapot egy PDF-fájlban, vagy fel kell osztania a PDF oldalait, nem kell az Adobe Acrobat PDF Reader vagy webes alkalmazás után kutakodnia a feladat elvégzéséhez. Mindaddig, amíg telepítve van a Google Chrome, ez minden, amire szüksége van.

Hogyan tehetek nem szerkeszthetővé a PDF-et?

Hogyan tehetem azt, hogy egy PDF ne legyen szerkeszthető?
 1. Nyissa meg a dokumentumot Power PDF-ben.
 2. Lépjen a Biztonság fülre, és kattintson a Biztonság kezelése elemre.
 3. Jelölje be a „Jelszó beállítása a biztonsági beállítások szerkesztésének korlátozásához” jelölőnégyzetet. Írja be a jelszót.
 4. Állítson be korlátozásokat, beleértve azt is, hogy engedélyezi-e a nyomtatást, és hogy mely változtatásokat szeretné engedélyezni.

Szerkeszthetem saját PDF dokumentumomat?

A PDF szerkesztésének megkezdéséhez meg kell nyitnia a fájlt az Adobe Acrobat programban . ... Válassza a PDF szerkesztése eszközt a jobb oldali ablaktáblában. Kattintson a szerkeszteni kívánt szövegre vagy képre. Az Acrobat megjeleníti a szöveg formázásához szükséges összes szerkesztőeszközt.

Hogyan tehetek szerkeszthetővé a PDF-et?

Hogyan készítsünk kitölthető PDF fájlokat:
 1. Az Acrobat megnyitása: Kattintson az „Eszközök” fülre, és válassza az „Űrlap előkészítése” lehetőséget.
 2. Válasszon ki egy fájlt vagy szkenneljen be egy dokumentumot: Az Acrobat automatikusan elemzi a dokumentumot, és űrlapmezőket ad hozzá.
 3. Új űrlapmezők hozzáadása: Használja a felső eszköztárat, és állítsa be az elrendezést a jobb oldali ablaktáblában lévő eszközök segítségével.
 4. Mentse el kitölthető PDF-jét:

Miért olyan nehéz a PDF szerkesztése?

A PDF fájlokat nehéz szerkeszteni, mert nem szerkesztésre valók ! Bár számos olyan megoldás létezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bizonyos mértékig módosítsa a PDF-fájlt, ezek mindegyike valamilyen hiányosságtól szenved.

A PDF Pro jó?

Összességében: A szoftverrel kapcsolatos általános tapasztalataim nagyon jók, és nagyon ajánlom . Előnyök: Időnként online használtam a PDF Pro-t, és nagyon könnyű volt használni. Bármilyen dokumentumot be tudtam dobni a PDF Pro alkalmazásba, és szerkesztettem a dokumentumot. Hátrányok: Nincs negatív vélemény erről a PDF Pro szoftverről.

Van ingyenes PDF-szerkesztő Androidra?

1. PDFelement Android App . A PDFelement továbbra is az egyik legjobb alkalmazás a PDF-fájlok szerkesztéséhez. Ez egyben ingyenes PDF-olvasó és annotátor is.

Melyik a legjobb PDF-szerkesztő a Windows 10 rendszerhez?

A ma megvásárolható legjobb PDF-szerkesztők
 1. PDFpenPro 11. A legjobb PDF-szerkesztő. ...
 2. Acrobat Pro DC. A legjobb PDF szerkesztő Windows rendszeren. ...
 3. PDF cukorka. A legjobb ingyenes PDF szerkesztő. ...
 4. PDFescape. A legjobb PDF-annotációs eszköz. ...
 5. Előnézet. Beépített PDF-annotáció a macOS számára. ...
 6. PDF szakértő. PDF-szerkesztő a legtisztább felülettel. ...
 7. PDFelement Pro. ...
 8. Sejda PDF Desktop Pro.