Visszajönnek a haverok?

Pontszám: 4,1/5 ( 72 szavazat )

" A gazdagok és a nincstelenek" törölve : Miért ér véget a SAJÁT Show? Nyolc évad után a The Haves and the Have Nots ma este véget ér az OWN műsorán. ... Több tucat szereplő szerepelt a sorozatban, amely immár 196 epizódot ölelt fel, és a finálé, a "Dark Intentions" kedden este 8 órakor ET/PT az OWN műsorán.

A van és nincs vége?

A The Haves and the Have Nots 2013. május 28-án mutatkozott be, és 8 évadon keresztül futott az Oprah Winfrey Networkön, összesen 196 órás epizódban. A sorozat fináléja 2021. július 20-án, kedden került adásba.

Hol nézhetem meg a 8. évadot a birtokosok és a szegények között?

Jelenleg a "Tyler Perry's The Haves and the Have Nots - 8. évad" streamelhető a fuboTV, a DIRECTV, a Spectrum On Demand és a The Oprah Winfrey Network csatornákon .

Hogyan végződtek a megvantak és a hiányzók?

Soha többé nem láttuk Madison haverját, hogy megtudjuk! Végül, mivel Charles megválasztott elnök éppen most tudta meg, hogy Candace a babáját hordja, hogyan reagálna a meggyilkolására? Igen, Jim megtette a tettet, de Malonék szállították ki a politikus kismamáját ellenségének.

Mi történt Candace fiával a megvan és a hiányosságokon?

Candace előállt a pénzzel, de Quincy nem volt hajlandó adni neki Little Q -t. Hazudott, amikor azt mondta neki, hogy horgászni vitte a fiukat, és ledobta a hídról , és meghalt a vízben.

A „The Haves and the Have Nots” hamarosan visszatér | Tyler Perry: The Haves and the Have Nots | SAJÁT

34 kapcsolódó kérdés található

Van-e Candace terhes, és van-e hátránya?

Amikor a nő kifejezte bizonytalanságát, a férfi megnyugtatta, hogy nincs másra, mint idejük. Legalább hét hónapja azt válaszolta – igen, terhes!

2021-ben visszatérnek a "van" és a "nem"?

Nyolc évad után a The Haves and the Have Nots ma este véget ér az OWN műsorán. ... Annak ellenére, hogy kezdetben pozitív értékeléseket kapott a televízióban, úgy döntöttek, hogy a kilencedik évadot nem kapja meg.

Ki ölte meg Amanda Cryert?

Később kiderült, hogy puskalövéssel végzett magával, amikor a család egyik házvezetőnője, Hanna Young , legjobb barátja, Candace édesanyja felfedezte a holttestét a szobájában.

Van-e és van-e a Netflixen?

A Netflixnek és a Hulunak még nincsenek meg a Haves and the Have Nots epizódjai . Bár a közeljövőben megvan az esély, hogy a dolgok megváltoznak, és amint ez megtörténik, értesítünk. Az Amazon Prime-on nem tölthetők le a Haves and the Have Nots epizódjai.

Visszatér 2021-ben az If Love You Is Wrong?

Ha a Loving You Is Wrong véget ért, akkor nem lesz hatodik évad .

Hol nézhetem meg a jól és nem rendelkező évszakokat?

Jelenleg a "Tyler Perry's The Haves and the Have Nots" streaming módon nézheti meg a Hulu , fuboTV, DIRECTV, Spectrum On Demand, The Oprah Winfrey Network csatornákon.

Van-e nincs értelme?

: emberek, akiknek kevés a pénzük és kevés a vagyonuk. : szegény emberek – általában a vagyonosok és a nincstelenek kifejezésben használják a szakadékot a vagyonosok és a nincstelenek között.

Hogyan nézhetek saját filmet kábel nélkül?

A Watch OWN hozzáférést biztosít minden SAJÁT dologhoz, bármikor és bárhol! Töltse le a Watch OWN mobilalkalmazást Apple- és Android-eszközökre, Apple TV-re, Roku-ra, Fire TV-re, Chromecastra, vagy streameljen a WatchOWN.tv-n . Egyszerűen jelentkezzen be TV-szolgáltatója fiókadataival, és nézze meg az új epizódokat, sok esetben a tévéadás utáni napon.

Mi lesz Amanda Cryerrel?

Az évad egy puskalövéssel zárul a Cryer otthonának emeletén. ... Úgy gondolják, hogy Amanda öngyilkosságot követett el egy öngyilkos lövés révén . Később, a 3. évadban, miután Wyatt Cryer túladagolta, Jennifer Sallison felhozza David Harringtonnak, hogy Amanda halála valójában gyilkosság volt.

Veronica meghalt a jólét és a hiánya miatt?

Első pillantásra úgy tűnik, hogy Veronica meghal a „The Haves and the Have Nots” című filmben. '... De nincs olyan elmosódott halál, mint a bosszúálló és ravasz Veronicaé. A sorozat elején a saját fiával szembeni homofóbiája az empátia hiányát idézte elő a rajongók körében.

Mitch és Candace randevúztak?

Candace Young (ex-barátnő/barát) A múltban Candace és Mitch szerelmesek voltak, de valamikor szakítottak .

Ki az idősebb Candace vagy Benny?

Candace Young Benny féltestvére , akivel rendkívül közel állt (anyjuk legnagyobb bánatára).

Ki ölte meg Quincy-t a jó és a gyengéje miatt?

Hanna és Benny rákényszerítik Candace-t, hogy mindenről elmondja az igazat; A végén Quincyt Jeffrey halálra késelteti. Hanna és Benny rákényszerítik Candace-t, hogy mindenről elmondja az igazat; A végén Quincyt Jeffrey halálra késelteti.

Van 9. évad a megvan és a hiányzók közül?

A "The Haves and Have Nots" utolsó évadának premierje , lemondva az OWN |-nél TVLine.

A Hulunak megvannak a előnyei és a hiányosságai?

A Hulu On-Demand 1-7. évaddal rendelkezik. Bár a Hulu Live TV nem tartalmaz OWN-t a csatornakínálatában, a The Haves és a The Have Nots minden évadából minden epizód megtalálható benne, igény szerint streaming könyvtárban. Az 1-7. évad egésze elérhető. ... A The Have and Have Nots 8. évada azonban hamarosan megérkezik a Hulura.