Jó a zászlóalj tartaléka?

Pontszám: 4,3/5 ( 54 szavazat )

A Battalion's Backup egy közösség által létrehozott másodlagos fegyver a katona számára . ... Ráadásul a zászlóalj tartalék felszerelése 20 ponttal 220-ra növeli a katona maximális életerejét.

Betiltják a zászlóalj tartalékolását?

A Battalion's Backup-ot és a Sydney Sleeper -t betiltották egy hetes viadukt miatt, ahol a Check 6 nevű csapat verhetetlen volt a viadukton. A meta akkor kritz és heavy volt. A 6-os ellenőrzés lefuttatta a Backup-ot, és senki sem tudta rájuk nyomni, mert ők sem voltak kritikusak, és passzív 35%-os sebzésállóságuk volt.

Hogyan szerezhetem be a zászlóalj biztonsági másolatát a tf2-ben?

Egy zászlóalj tartalék készítéséhez szüksége van egy Buff Bannerre és egy Reclaimed Metalra . Olyan védekező buffot biztosít, amely megvédi a közelben lévő csapattagokat a kritikáktól, és blokkolja a bejövő sebzés 35%-át. A düh az elszenvedett sebzés miatt nő.

Hogyan szerezhetsz buff bannert?

A Buff Bannert automatikusan megkapja minden olyan játékos, aki megszerezte a 17 Soldier kitüntetést .

Ki az a Soldier tf2?

A katona egy őrült, dzsingoisztikus hazafi az Egyesült Államok középnyugati részéből . Kemény és jól felfegyverzett, sokoldalú, támadásra és védekezésre is képes, és remek kezdő osztály a játék megismeréséhez. ... A Katonát a néhai Rick May hangoztatta. May és Nolan North hangoztatta a Lejárati dátumban.

A zászlóalj tartaléka OP??

37 kapcsolódó kérdés található

Mekkora sérülést igényel a buff banner kitöltése?

Ha 600 sebzést okoz , akkor a transzparens teljesen feltöltődik, így a másodlagos fegyvereden lévő LMB használatával is használhatod, így a közelben lévő csapattársak képesek lesznek mini-kritikát okozni és megkerülni a sebzés-ellenállási hatásokat.

Mit csinál a zászlóalj tartaléka?

Olyan védekező buffot biztosít, amely 50%-ban megvédi a közeli csapattagokat a kritikáktól , a bejövő őrsebzéstől és 35%-ban minden más forrásból. A düh az okozott sebzés miatt növekszik. A Battalion's Backup egy közösség által létrehozott másodlagos fegyver a katona számára. ...

Hogyan kerülhetek bele a szökési tervbe?

A menekülési tervet automatikusan megkapja minden olyan játékos, aki a 2012. június 27-i patch előtt rendelkezett egy Equalizerrel , amely ugyanolyan minőségű, mint a fent említett Equalizer. Ezen túlmenően, ha a hangszínszabályzót névcímkével vagy leírási címkével szabták testre, a menekülési terv örökli ezt a testreszabást.

Hogyan lehet megszerezni a fegyverforgatót a tf2-ben?

A Gunslinger-t minden olyan játékos automatikusan megkapja, aki 11 mérnöki eredményt szerzett .

Milyen fegyverek tiltottak a TF2-ben?

Az új engedélyezőlista a legtöbb fegyvert feloldja, és a következő néhány elem továbbra is tiltva marad, mert töröttnek ítélték őket:
 • Soda Popper.
 • Bonk! Atomic Punch.
 • Repülő guillotine.
 • Crit-a-Cola.
 • Mad Milk.
 • Homokbányász.
 • Fegyelmi eljárás.
 • Buffalo Steak Sandvich.

Miért tiltják a gúnyolódást a TF2?

Miért tiltják a kozmetikumokat és a gúnyolást a comp-ban? Miért gondolom ezt. A tárgykészletek tiltott fegyvereket tartalmazhatnak, és a hívókártyák miatt csapatod pozícióját is feladhatják . A kozmetikumok is feladhatják valahogy a pozíciódat, és a gúnyolódások is ugyanezt tehetik.

Betiltották a Mad Milk-et?

Mad Milk – A Mad Milk -et ebben a szezonban ismét betiltják az alacsony képzettségű-magas jutalmazású játékstílus miatt, és hogy használata drasztikusan megváltoztathatja a csapat küzdelmét a Scout gyakorlatilag készség nélküli hozzájárulásáért.

Spy Scout apja?

Spy felfedi, hogy valójában ő Scout apja , és 27 évig próbálta elkerülni Scoutot, és ezt teljesen megbánta. Végre összességében büszke arra, amivé Scout szerinte vált, mivel Scout békésen elhunyt.

A TF2 Dead 2021?

Ahogy fentebb megállapítottuk, a Team Fortress 2 semmiképpen sem halott játék . Ez nagyon meglepő, tekintve, hogy 14 éves játékról van szó. ... 2021 júniusának végén a TF2 minden idők csúcsát érte el, 150 037 egyidejű játékost. Ezek a számok nem egyszeri események voltak.

Ki a legidősebb TF2 karakter?

Életkor - a legfiatalabbtól a legidősebbig
 • Scout: 23 (hivatalos életkor)
 • Sniper: 25-35 (spekuláció, de tudjuk, hogy a szülei az 50-es vagy 60-as éveik végén járnak)
 • Demoman: 30 körül (lore)
 • Mérnök: 31-40 (tan)
 • Kém: 35-40 (tiszta spekuláció)
 • Pyro: 40-45 (a korai koncepción alapuló tipp)

Miért visel Pyro maszkot?

A Pyro azbeszttel bélelt ruhát visel, amely védelmet nyújt a többi Pyro és minden lánggal kapcsolatos fegyver utóégése ellen (kivéve a Dragon's Fury-t és a Gas Passer-t, amelyek még a Pyrokat is meggyújthatják), bár nem nyújt semmilyen ellenállást lángszórók, fáklyás fegyverek vagy robbanások okozta közvetlen sérülések.

A TF2 Soldier őrült?

A katona: az USA északi részéből származik, harcias és idióta, pusztító, fémsisakot visel, és az egyik legőrültebb karakter , részben annak köszönhetően, hogy mérgező vizet iszik, ahogy a TF2 képregényekből kiderül. ... A katona minden elsődleges fegyvere valamilyen rakétavető.

A TF2 Medic őrült?

Orvos - Egyértelműen teljesen őrült . Élvezi, hogy nagy tűkkel szúrja az embereket és megoperálja az embereket annak ellenére, hogy valójában nincs orvosi engedélye.

Mekkora kárt okoz a fél Zatoichi?

50 önsérülést okoz a tokon, ha nem történt gyilkosság. Nem hordható tokban, ha a játékos élete 50 év alatti, és nem történt gyilkosság.

Mik vannak a kagylóhéjban?

A kagyló a Mollusca törzsébe tartozó tengeri csiga. A kagylóhéj kiváló szilárdságú, és hangszerként vagy dekorációként használják. Körülbelül 95% kalcium-karbonátból és 5% szerves anyagból áll. A kagylóhús ehető.

Hogyan szerzi meg a fegyveres csónakokat?

A True Meaning karácsonyi képregényben a Gunboats látható néhány harisnya mellé akasztva a kandalló mellett a Mérnök mögött . Egy e-mailben Robin megerősítette, hogy a Gunboats helyett a Demoman kapta volna, ha megnyerte volna a háborút!

Mi a TF2 versenyképes?

A tapasztalt TF2-játékosok számára új kihívásként tervezett Competitive Mode lehetővé teszi a rangsorolást, a fejlődés nyomon követését, az érmek megszerzését és a teljesítmények rögzítését egy eredményalapú versenyélményben. A Verseny módban minden győzelem (és minden vereség) számít.