A viharosság szó?

Pontszám: 4,2/5 ( 62 szavazat )

adj. 1. Erőszakos érzelmek vagy cselekedetek jellemzik ; viharos: viharos kapcsolat.

Mi az a viharos szél?

viharos \ tem-PESS-chuh-wus \ melléknév. : heves viharról, viharhoz kapcsolódó vagy ahhoz hasonlító : viharos, viharos.

Milyen a viharos ember?

A viharos jelző leírhat heves időjárást, de képletesen olyasvalamit is, ami éppen az ilyen nyüzsgő és viharos időjárás jellemzőivel bír. Egy személy viharosnak nevezhető, ha hajlamos heves hangulati ingadozásokra és szenvedélyrohamokra . A lendületes szinonimája.

A Tempestuously főnév?

viharosan határozószó (ÉRZELMIVEL) erős érzelmekkel teli módon: "Semmivel nem tartozom!" – vágott vissza a lány hevesen.

Mit jelent a squaly?

melléknév. rövid ideig tartó heves szél vagy eső jellemzi . „a grey squaly reggel” Szinonimák: viharos. (különösen az időjárás miatt), amelyet viharok vagy felfordulás érint vagy jellemez.

Hogyan kell mondani ezt a szót: RSVP? (HELYESEN) Jelentés és kiejtés

41 kapcsolódó kérdés található

Honnan származik a viharos szó?

viharos (adj.) késő 14c., késő latinból tempestuosus "viharos, viharos", latin tempestas, tempestus " vihar, zűrzavar; időjárás, évszak; alkalom, idő", a tempus "idő, évszak" kifejezéssel kapcsolatos (lásd időbeli) .

Mi az a viharos kapcsolat?

Ha egy kapcsolatot vagy helyzetet viharosnak ír le, akkor nagyon erős és intenzív érzelmekre, különösen a haragra gondol. A pár viharos viszonya évek óta a címlapokon szerepelt. Szinonimák: szenvedélyes, heves, turbulens, fűtött Tovább A viharos szinonimák. További szinonimák: viharos.

Mit jelent a tempis ?

1: heves vihar . 2 : tumultus, felhajtás. vihar. ige.

Lehetnek-e zűrzavarosak az emberek?

A zavargásokról szóló hírekben hallani lehet a viharos jelzőt, mert ez az egyik legjobb szó egy zűrzavarban vagy rendetlenségben élő embercsoport leírására, de bármit jelenthet nyugtalan állapotban .

Mit jelent a korlátlanság?

: nem ellenőrzött vagy korlátozott : szabad, korlátlan, korlátlan belépés a szenátusba.

Mit jelent a PES szótő?

Kifejezések ebben a készletben (10) pes/pedis. láb . talapzat . oszlop lába .

Mit jelent a háborgó szó?

1 : tumultus jellemezte : hangos, izgatott és érzelmekkel dúló taps . 2: hajlamosak vagy hajlamosak zűrzavart okozni vagy szítani a törvényeket… megsértette egy zűrzavaros frakció – Edward Gibbon. 3 : heves vagy elsöprő turbulencia vagy felfordulás, tomboló szenvedélyek jellemzik.

Mit jelent a skrimshander?

scrimshander • \SKRIM-shan-der\ • főnév. : olyan személy, aki scrimshaw-t készít . Példák: A múzeum scrimshandere egy kis csont fölé görnyedt, finoman kapargatta egy apró tűvel, majd lekefélte a forgácsokat, és feltartotta a bonyolult mintát, hogy láthassuk.

Mi az a szó, hogy Euroclydon?

Euroclydon. / (jʊˈrɒklɪˌdɒn) / főnév. viharos északi vagy északkeleti szél, amely a Levantában fordul elő , ami miatt a hajó, amelyen Szent Pál utazott, tönkrement (ApCsel 27:14), viharos szél.

Mit nevezünk Euroclydonnak nevezett szélnek?

Gregale, más néven euroclydon vagy euraquilo, erős és hideg szél, amely északkeletről fúj a Földközi-tenger nyugati és középső régiójában , főleg télen. ... A négy-öt napig tartó golyó általában annak a következménye, hogy Közép- vagy Dél-Európából Líbia felé áramlik a levegő.

Mit jelent angolul, hogy temping?

/ˈtem.pɪŋ/ rövid ideig tartó foglalkoztatással jár , különösen egy irodában, miközben egy másik személy távol van, vagy ha többletmunka van; ezzel a típusú munkával kapcsolatban: néhány hónapra kaptam egy ideiglenes munkát.

Mit jelent franciául, hogy Tampis?

hát, mindegy , túl (rohadt) rossz, kemény.

Mit jelent a tempus fugit?

A Tempus fugit egy latin kifejezés, amelyet általában " repül az idő "-nek fordítanak angolra. A kifejezés Vergilius Georgicsának 3. könyvének 284. sorából származik, ahol fugit inreparabile tempusként jelenik meg: „szökik, visszahozhatatlan idő”.

Ki a komolytalan ember?

önfeledten gondtalan; nem törődik vele, vagy nincs komoly célja. (személyé) csekélységre vagy indokolatlan könnyelműségre adott : komolytalan, üresfejű ember.

Mi az a viharos kapcsolat?

Nos, a tankönyvi meghatározás így hangzik: „egy kapcsolat, amelyet rendetlen zűrzavar jellemez; mentális vagy érzelmi izgatottság." ... A viharos kapcsolat az, amikor mindkét ember többet érez és többet fejez ki, mint a legtöbb , ami a fizikai és érzelmi megnyilvánulások túlterheltségét eredményezi.

Mi a Unxious definíciója?

1 : önelégült, meghökkentő és hamis komolyság vagy spiritualitás jellemzi, felfedi vagy megjelöli .

Mi az auspicious alapszava?

Az Auspicious a latin auspex szóból származik, ami szó szerint „madár látnok”-ot jelent (az avis, azaz „madár” és specere szavakból, jelentése „nézni”). ... Ma az auspices többes számú alakot gyakran használják "kedves pártfogás és útmutatás" jelentéssel.

Milyen típusú szó a viharos?

viharra vagy arra hasonlít; viharos, viharos.