A csapatok az Office 365-ben vannak?

Pontszám: 4,9/5 ( 69 szavazat )

A Microsoft 365 és Office 365 részeként a Teams robusztus fejlesztői platformot kínál, így Ön felépítheti a szervezete számára szükséges csapatmunka-központot.

A csapatok benne vannak az Office 365-ben?

* Mától kezdve a Microsoft Teams automatikusan kiépül az Office 365 -ön belül. Ezek a biztonsági és megfelelőségi képességek létfontosságúak a vállalati ügyfelek számára, de felelősségünk a Microsoftnál túlmutat ezen.

A Microsoft Teams ugyanaz, mint az Office 365?

Jó tudni: A Microsoft Teams és a SharePoint egy Microsoft 365 csoport egyesíti . Minden alkalommal, amikor új csapatot hoz létre a Teamsben, egy új Microsoft 365-csoportot, Naptárat, Tervezőt és SharePoint-csoportwebhelyet is létrehoz.

Mikor használjam az Office 365 csoportokat?

A Microsoft 365 Csoportok egy olyan szolgáltatás, amely együttműködik a már használt Microsoft 365-eszközökkel, így együttműködhet csapattársaival dokumentumok írása , táblázatok létrehozása, projekttervek elkészítése, értekezletek ütemezése vagy e-mailek küldése során.

A Teams valóban SharePoint?

A Microsoft Teams a csapatmunka központja . ... A SharePoint Online elsősorban egy dokumentumkezelő és intranetes platform, ahol zökkenőmentesen tárolhat, együttműködhet és oszthat meg információkat a szervezeten belül, és a Microsoft 365 része is. Vegye figyelembe, hogy a kulcsszó itt az együttműködés.

🏫 Microsoft Teams oktatóanyag 10 perc alatt

15 kapcsolódó kérdés található

Ingyenes a Microsoft Teams, ha Office 365-öt használ?

Ki jogosult a Microsoft Teams ingyenes verziójára? Bárki, bármilyen vállalati vagy fogyasztói e-mail címmel regisztrálhat a Teams szolgáltatásra még ma . Azok, akik még nem rendelkeznek fizetős Microsoft 365 kereskedelmi előfizetéssel, hozzáférhetnek a Teams ingyenes verziójához.

A Microsoft Teams ingyenes vagy fizetős?

De nem kell fizetnie az olyan drága együttműködési eszközökért, mint az Office 365 vagy a SharePoint, mert a Microsoft Teams ingyenesen használható . A Microsoft Teams ingyenes ízével korlátlan számú csevegést, hang- és videohívásokat, valamint 10 GB fájltárhelyet biztosít az egész csapatnak, valamint 2 GB személyes tárhelyet minden egyes személy számára.

Fizetned kell a Microsoft Teamsért?

A Teams jelenleg ingyenes mobil-, asztali és webes alkalmazásként használható személyes életében. Ha rendelkezik Microsoft 365-előfizetéssel, jelenleg nem állnak rendelkezésre további előnyök vagy szolgáltatások a Teams előfizetőknek szolgáltatásban.

A Microsoft Teams jobb, mint a Skype?

A Microsoft időt fordított annak biztosítására, hogy a Microsoft Teams funkciói egyenlőek legyenek a Skype for Business Online szolgáltatással. ... A „csapaton” belül külön beszélgetési csatornák teszik lehetővé a valós idejű, kontextus szerinti beszélgetéseket több résztvevővel. Ez sokkal hatékonyabb, mint egy kaotikus csoportos csevegés a Skype-ban.

Használhatom ingyenesen a Microsoft Office-t?

A jó hír az, hogy ha nincs szüksége a Microsoft 365 eszközeinek teljes készletére, számos alkalmazást ingyenesen elérhet online – beleértve a Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Outlook, Calendar és Skype alkalmazásokat. Így szerezheti be őket: Nyissa meg az Office.com webhelyet. Jelentkezzen be Microsoft-fiókjába (vagy hozzon létre egyet ingyenesen).

Rendelkezik a Microsoft Teams videokonferenciával?

A Microsoft Teams számos lenyűgöző és értékes videokonferencia funkciót kínál . A felhasználók akár 250 taggal is fogadhatnak 1080p-s hívásokat, ami magában foglalja a képernyők megosztásának és a hívások rögzítésének lehetőségét is. A felhasználók útközben is találkozhatnak vagy együttműködhetnek az okostelefonokhoz és táblagépekhez készült Microsoft Teams alkalmazásokkal.

Használhatom a Microsoft Teamst személyes használatra?

A szolgáltatás közel egy évvel ezelőtti előnézete után a Microsoft Teams ingyenes személyes használatra elérhető a barátok és a családok körében . Maga a szolgáltatás szinte teljesen megegyezik a vállalkozások által használt Microsoft Teams szolgáltatással, és lehetővé teszi az emberek számára a csevegést, a videohívást, valamint a naptárak, helyszínek és fájlok egyszerű megosztását.

Mi az ingyenes Microsoft Teams időkorlátja?

Nem kell aggódnia a 60 perces korlát miatt, az ügyfelek támogatása érdekében a COVID-19 idején a Microsoft ezt a korlátozást 24 órára meghosszabbította a további pontosításig. A Microsoft további pontosításig meghosszabbította az értekezlet résztvevőinek korlátozását 300 résztvevőre.

Mennyibe kerül a Microsoft Teams használata?

A Microsoft Teams a Microsoft Office 365-előfizetés részeként érhető el. A prémium csomagok 5,00 USD/felhasználó/hónaptól kezdődnek, és éves kötelezettségvállaláshoz kötődnek.

Hogyan szerezhetem be a csapat teljes verzióját?

A Teams teljes verziójára való frissítéshez válassza a Frissítés a Teamsben lehetőséget . Adja meg a Teamsbe való bejelentkezéshez használt e-mail címet, majd vásároljon egy Microsoft 365 Business Standard csomagot. Ha meg szeretné vásárolni a Microsoft 365 Business Basic terméket vagy az Office 365 vállalati kiadását, lépjen kapcsolatba a támogatással.

A Microsoft Teams jobb, mint a zoom?

A Microsoft Teams kiválóan alkalmas belső együttműködésre , míg a Zoom-ot gyakran előnyben részesítik külső munkához – legyen szó akár ügyfelekről, akár vendégszállítókról. Mivel integrálódnak egymással, könnyű világos forgatókönyveket létrehozni a felhasználók számára, amelyek alapján mikor használhatják.

A Microsoft Teams biztonságos?

Összegzés. Az együttműködési alkalmazások terén a Microsoft Teams az egyik legbiztonságosabb alkalmazás . A támadók azonban mindig új, kifinomult módokat keresnek, hogy elérjék még a legjobban védett rendszereket is.

Miért ingyenes a Microsoft Teams?

A Teams ingyenes verziója a következőket tartalmazza: Korlátlan csevegési üzenetek és keresés . Beépített online értekezletek, valamint audio- és videohívások egyének és csoportok számára, megbeszélésenként vagy hívásonként akár 60 perces időtartammal. Korlátozott ideig akár 24 óráig is találkozhatsz.

Rendelhetek 2 Teams találkozót egyszerre?

Ugyanazon az eszközön ugyanazzal a fiókkal két Microsoft Teams értekezlethez is csatlakozhat . Azonban az első találkozón tartásba kerül, amikor belép a második megbeszélésre. Az első megbeszélés minden résztvevője várakoztatásban látja Önt, és nem láthatják a videót, és nem hallhatják, amíg vissza nem tér.

Van korlátozás a Microsoft Teams értekezletre?

A Microsoft Teams tényleges találkozókapacitása a kereskedelmi bérlők esetében 300 résztvevő . Ha nagyméretű vállalkozásokról van szó, több alkalmazottat igényelnek, hogy csatlakozzanak egy értekezlethez. Sajnos csak korlátozott számú ember csatlakozhat a Microsoft Teams értekezleteihez.

Beszélhetek bárkivel a csapatból?

Nyissa meg a csevegés gombot a Microsoft Teamsben, és válassza ki az új csevegés gombot. Adja meg az e-mail címüket, és válassza ki a külső keresést. Ezután megkezdheti az online beszélgetést.

Le kell töltenie a Microsoft csapatait, hogy csatlakozhasson egy értekezlethez?

Bármikor, bármilyen eszközről csatlakozhat egy Teams-megbeszéléshez, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e Teams-fiókkal vagy sem. ... Nyissa meg az értekezlet-meghívót, és válassza a Csatlakozás Microsoft Teams-értekezlethez lehetőséget. Ezzel megnyílik egy weboldal, ahol két választási lehetőség jelenik meg: Töltse le a Windows alkalmazást , és inkább Csatlakozzon az interneten.

Melyik alkalmazás a legjobb videokonferenciákhoz?

A legjobb videotalálkozó-alkalmazások csapatok számára
 1. Zoomolás. A Zoom az egyik legnépszerűbb videokonferencia megoldás a vállalkozások számára. ...
 2. Skype Vállalati verzió. A Microsoft népszerű Skype-szolgáltatása vállalati használatra kész videokonferencia-eszközként bővült. ...
 3. Laza. ...
 4. BigBlueButton. ...
 5. Kék farmer. ...
 6. Ahol. ...
 7. Megbeszélésre menni. ...
 8. Cisco WebEx.

Hogyan használhatom ingyenesen a Microsoft csapattalálkozót?

A Teams ingyenes találkozóival a következőket teheti:
 1. Hozzon létre azonnali megbeszélést a Meet segítségével. Nyissa meg a Teams bal oldalán található Meetings menüpontot, majd válassza a Találkozó most lehetőséget. ...
 2. Ütemezzen be egy találkozót. ...
 3. Közelgő találkozók megtekintése. ...
 4. Oszd meg tartalmaidat egy értekezleten. ...
 5. Csevegés a találkozó résztvevőivel. ...
 6. Használj élő feliratokat.

Hogyan telepíthetem ingyenesen az Office 365-öt?

Office 365 ingyenes telepítés PC-re
 1. Nyissa meg az office.com webhelyet, és jelentkezzen be...
 2. A telepítési képernyőkön való lépésről lépésre vonatkozó utasításokért keresse fel a Microsoft Office 365 telepítéseit.
 3. Az Office telepítése után indítsa el az egyik alkalmazást, például a Word vagy az Excel alkalmazást, és aktiválja a szoftvert.