A tamaris német márka?

Pontszám: 4,3/5 ( 53 szavazat )

A Tamaris a Wortmann Group , egy német cipőgyártó cég tulajdona.

Melyik országból származik Tamaris?

A Németországban alapított Tamaris női lábbelimárka divatos előremutató cipőkre és kiegészítőkre specializálódott modern nők számára.

A Tamaris jó márka?

A Tamaris friss stílust , kiváló minőséget és illeszkedést kínál kiváló áron. A Tamaris a közép- és felső-középpiacon helyezkedik el, 79 és 240 dollár között.

Mi az a Tamaris?

(tə-mä′rē) Szójaszósz kevés búzából vagy egyáltalán nem . [Japán.]

Kinek van a Tamaris cipője?

A Tamaris a Wortmann Group , egy német cipőgyártó cég tulajdona.

15 német márka ROSSZUL ejted ki! | Feli Németországból

42 kapcsolódó kérdés található

A Tamaris csizmák kicsik?

További vélemények Ezek a cipők nagyon aranyosak és a méretnek megfelelőek . Megállapodtam más vásárlókkal abban, hogy sok Tamaris cipő 1/2 mérettel nagyobb, mint amit mondanak. Megkockáztattam a kisebb méretet.

Hol gyártják a Pikolino cipőket?

A Pikolinos elnöke, Juan Perán 1984-ben indította el a kényelmi cipőmárkát Spanyolországban, és ma Ázsiában és Spanyolországban egyaránt gyárt, a gyártás gondos ellenőrzésével biztosítva a „Pikolinos minőséget”. A márka bőrgyárai szintén Spanyolországban találhatók, ahol a bőr minden vízbázisú kikészítését végzi.

A pikolinókat Kínában gyártják?

Az ólom Kínában készül, a bőr pedig sokkal vékonyabb, belül pedig simább, olcsóbb tapintású. A Pikolinos az egyik kedvenc márkám, de ez természetesen változhat, ha a gyártási minőség romlik.

A pikolinos jó márka?

Mind a stílus, mind a járhatóság szempontjából a Pikolinos a kedvencem , és ezek olyan kényelmesek és stílusosak, mint ahogy elvárom. ... Ha még nem próbáltad a Pikolinos márkát, akkor megéri a pénzt a vajas puha bőrért és a remek illeszkedésért.

A pikolinos cipők nagyok?

Úgy tűnik , hogy egy kicsit nagyok . 6½ vagyok, és a 36-os jobban megfelel nekem, mint a 37. 0 hasznosnak találta ezt az értékelést. Ezek a cipők szuper kényelmesek és aranyosak!

Hogyan passzol a pikolinos cipő?

Úgy illeszkedik, mint egy kesztyű , a legjobb módon, és tudom, hogy idővel tökéletesen illeszkedik majd. Általában 7,5 US-t hordok. Ha a cipő egész méretű, akkor gyakran lemegyek 7-re, különösen, ha a cipő elég széles. Európai méretekben általában 38-ast hordok.

Szűk a pikolinos cipő?

A Pikolinos kissé keskenynek tűnik, ami csodálatos a vékony lábamnak. Mivel tudok vastagabb zoknit viselni ezekkel, gyanítom, hogy a legtöbb közepes szélességű zokni is remekül illeszkedik majd. Ha széles a lábad általában, a Pikolinos nem biztos, hogy neked fog működni. Méretezésben NAGYON egységesek.

Milyen színű az Olmo?

Az olmo a spanyol szil szó. Ennek a szónak a leírása találónak tűnik, mivel ezek a cipők zöld árnyalatúak, barna díszítéssel . 2/2 hasznosnak találta ezt.