A szinkron egy horrorfilm?

Pontszám: 4,5/5 ( 27 szavazat )

A Synchronic nem egy hagyományos horrorfilm , de olyan kísérteties és szorongást keltő, mint bármelyik szörnyfilm vagy slasher, amit régen láttam. ... És a film nagy része rémálomszerű minőséget ölt. Ahogy Dennis és Steve megérkeznek első tetthelyükre, a kamera kísértetként kúszik szobáról szobára.

Érdemes megnézni a szinkront?

A Synchronic egy remekmű . A neo noir és a science fiction mesterkurzusa. A narratíva megtérülése egyszerűen elképesztő, az előadások pedig mindenütt látványosak voltak. Alig várom, hogy újra és újra és újra megnézhessem.

Miért R besorolású a szinkron?

Az MPAA-besorolást a „ kábítószer-tartalom és nyelvezet, valamint néhány erőszakos/véres kép ” kategóriába sorolták. A Kids-In-Mind.com értékelése tartalmaz egy hallgatólagos szexjelenetet, néhány csókjelenetet és egy sztriptízbáros jelenetet részleges meztelenséggel, több jelenetet véres halállal és egy drog utáni feldarabolással...

A szinkron igazi drog?

Bár az áldozatokat nagyon eltérő körülmények között találják meg – egyet egy évszázados kard szúrt meg, míg másokat elégettek vagy fagytak halálra –, mindannyian szedték a Synchronicot, a DMT hallucinogén alapú dizájner drogot .

Milyen gyógyszert szedtek szinkronban?

Miután Steve megtudja, hogy az ayahuasca szintetikus változatának szánt kábítószer időutazó tulajdonságokkal rendelkezik, korlátozott készletét felhasználva megmenti Briannát, aki korábban szedte. Az időutazás megteremtése pedig számos lehetőséget nyit meg, amelyek lehetővé tennék az emberek számára, hogy elkerüljék a halált.

Halloween Kills (teljes film)

32 kapcsolódó kérdés található

Hogyan ér véget a szinkron?

Steve és Dennis kezet fognak, mielőtt Steve a feledés homályába merül. A szinkronizálás Steve eltűnése után azonnal véget ér . Noha a sorsát soha nem fejtik ki, a film határozottan azt sugallja, hogy a múltban ragadt. Nemcsak agresszív rákja van, hanem egy fekete ember, aki a rabszolgaság idején ragadt.

Összefügg a szinkron a végtelennel?

A Synchronic egyben a negyedik bejegyzés egy összekapcsolt indie univerzumban, amelyet Benson és Moorhead csendesen építenek a 2012-es Resolution óta, amely magában foglalja a Springet és a The Endless-t is. ... Ezúttal Benson és Moorhead is olyan testvérként szerepel, akik gyerekként megmenekültek az UFO-halálkultusztól.

Miért kapnak egy nő darabjai R minősítést?

Az MPAA besorolást a „nyelv, szexuális tartalom, megnyilvánuló meztelenség és rövid kábítószer-használat ” alapján ítélték oda. A Kids-In-Mind.com értékelése tartalmaz egy közeli szex jelenetet, beleértve a meztelenséget, egy hallgatólagos szex jelenetet, beleértve a meztelenséget, néhány meztelenséget a szülés és a szülés során, néhány csókjelenetet, a házhozszállítás a gyermek halálával végződik...

Ki a legjobb film 2020-ban?

2020 legjobb filmjei
  • Visszaút.
  • Miss Juneteenth. Megjelenés dátuma: június 19....
  • Palm Springs. Megjelenés dátuma: július 10....
  • Bad Boys For Life. Megjelenés dátuma: január 17...
  • Tesla. Megjelenés dátuma: augusztus 21....
  • Az éjszaka hatalma. Megjelenés dátuma: május 29....
  • Hadd beszéljenek mindannyian. Megjelenés dátuma: december 10....
  • Borat utólagos film. Megjelenés dátuma: október 23....

Ki streamel szinkront?

„Synchronic” (2020) Streameld a Netflixen . Justin Benson és Aaron Moorhead, a „The Endless” és a „Spring” fejtörők mögött álló filmesek a New Orleans-i EMT két sofőrjének (Anthony Mackie és Jamie Dornan) történetét mesélik el, akik egy veszélyes szintetikus kábítószer forrását szippantják ki.

Mi az a szinkron Netflix?

Két mentős elkezdi megkérdőjelezni a valóságukat, miután több bizarr halálesetre bukkantak, amelyek egy új, észbontó hatású kábítószerhez kapcsolódnak. Anthony Mackie ("Outside the Wire") és Jamie Dornan ("The Fall") a főszerepet ebben a tripla sci-fi thrillerben.

A szinkron erőszakos?

Az okos, izgalmas sci-fi történetben van erőszak, szex és drogok. Az agyafúrt, lenyűgöző időutazásos mesében van erőszak, nyelvezet. Az erőszakos terrorizmus thriller nem gyerekeknek készült.

Jól van a kutya szinkronban?

a kutya nem hal meg , de eltűnik, mint egy szellem, és a gazdi nem tud visszamenni, hogy megmentse.

A végtelen igaz történet?

Igen, a film egyes részei valójában igaz történeten alapulnak . A végeredmény előtt a film végre felfedi a történet mögött meghúzódó valódi inspirációt. Ez a zárójelenet ezt idézi: „A rendelet 1969-es megjelenésétől kezdve egyre több olyan eset derült ki, akik a megtorlástól tartva otthon bujkáltak.

Összefügg a felbontás és a végtelenség?

Örömmel fogja azonban tudni, hogy a Végtelen 2017 a Resolution 2012 című film folytatása, és a két film baromi jól összejön. Justin Benson és Aaron Moorhead a rendezők, akik szintén a The Endless szereplőgárdájának részei. Az állásfoglalás középpontjában Michael áll, aki megpróbálja rávenni barátját, Chris-t, hogy hagyjon fel a kábítószerrel.

Miről szól a Végtelen című film?

Amikor az őrülten szerelmes, érettségizett Riley-t (Alexandra Shipp) és Chris-t (Nicholas Hamilton) egy tragikus autóbaleset választja el egymástól, Riley magát okolja barátja haláláért, miközben Chris bizonytalanságba esik . Csodával határos módon a kettő megtalálja a kapcsolatot.

Visszaért a Synchronic végén?

Steve-nek már csak két Synchronic tablettája maradt, hogy megtalálja Briannát, de nem tudja pontosan, hol volt, amikor eltűnt. ... Steve adja Briannának az utolsó szinkrontablettát , hogy visszatérjen a jelenbe .

Mi volt írva a sziklára a Szinkronban?

A végén azt látjuk, ahogy Steve a sziklán ül, és nincs ráírva semmi. Nem látható a képernyőn, de Steve mindig úgy írja a szót, mint üzenetet Dennisnek, és egy kődarabba vésett, rosszul írt szó előre elrendelt oksági hurkát fejezi be .

Steve visszakapja a kutyáját a Szinkronban?

Végigmegy ezen a kísérleten kutyájával, Hawkinggal. ... Eltelik hét perc, és Steve és a kutyája nem tért vissza a jelenbe. Felismeri, hogy ugyanazon a helyen kell lennie, ahol a Synchronikot vette , hogy visszaugorjon a saját időszakába.

Szinkronizálható a DMT-vel?

Mi az a szinkron? Megalkotója, Dr. Kermani szerint ez egy szintetikus kábítószer, amely hasonló az illegális drogokhoz, mint a DMT, de molekulái éppen eléggé különböznek ahhoz, hogy legálisak legyenek. Ez egy DMT-szerű drog, amelyet egy vörös virágból szintetizálnak, amely csak a kaliforniai sivatag egy nagyon elszigetelt régiójában nő.

A Synchronic már elérhető a Netflixen?

A Synchronic már elérhető a Netflixen .

A Synchronic az Egyesült Királyság Netflixén van?

Sajnáljuk, a Synchronic nem érhető el a brit Netflixen , de az Egyesült Királyságban könnyen feloldható, és elkezdheti nézni! Szerezze be az ExpressVPN alkalmazást, hogy gyorsan módosítsa Netflix-régióját egy olyan országra, mint Kanada, és kezdje el nézni a Canadian Netflixet, amely magában foglalja a Synchronit is.