A sketchup ingyenes a diákok számára?

Pontszám: 4,4/5 ( 64 szavazat )

A SketchUp for Schools segítségével a diákok világszerte ingyenes és intuitív 3D modellező eszközökhöz férhetnek hozzá, amelyek lehetővé teszik a kreatív kifejezést és a készségfejlesztést már fiatal koruktól kezdve. ... Tipp: A SketchUp for Schools első használatához és használatához lásd a SketchUp for Schools használatának megkezdése című részt.

Hogyan juthatok hozzá ingyenes SketchUp-hoz diákként?

Kínál diákkedvezményt a SketchUp (Pro vagy Studio) programhoz? Az általános és középiskolák ingyenesen jelentkezhetnek a SketchUp Pro programra a K-12 Educational Grant segítségével . A felsőoktatási intézménybe beiratkozott hallgatók évi 55 dollárért fizethetnek elő a SketchUp Studio-ra.

Ingyenes a SketchUp az UNI-hallgatók számára?

Ingyenes licenceket kínálunk a K-12 tanulóknak . Felsőoktatási hallgatók számára, és nagy kedvezményeket kínálunk hivatalos viszonteladói programunkon keresztül. A K-12 tanulók számára Grant programunk van az ingyenes licencekhez.

A SketchUp már nem ingyenes?

Az eredetileg ingyenes nyílt forráskódú szoftverként megjelent népszerű SketchUp 3D-modellező program most prémium árcédulával érkezik. ... Az írás idején a SketchUp egyetlen modern ingyenes verziója egy webalkalmazás. Ha a legújabb teljes asztali alkalmazást szeretné, akkor évi 300 dollárt keres személyes használatra.

A SketchUp ingyenes személyes használatra?

A SketchUp Free a legegyszerűbb ingyenes 3D modellező szoftver az interneten – kötöttségek nélkül. Vigye fel 3D-s tervezését online, és vigye magával SketchUp-projektjeit, bárhová is megy. Nem kell több ezer harang és síp a 3D-s rajzoláshoz... Csak az ötletedre és a rajzoláshoz szükséges helyedre van szükséged.

Hogyan lehet ingyenesen letölteni a Sketchupot 2020-ban

39 kapcsolódó kérdés található

A SketchUp ingyenes?

Az ingyenes verzió az egyszerű modellezéshez is a legalkalmasabb. Nem rendelkezik azzal a képességgel (mint például a SketchUp Pro), hogy képes legyen CAD importálásra (. ... De, mint említettük, a SketchUp Free jó kiindulópont, ha még nem biztos a SketchUp-ban, és mivel ingyenes ez egy nagyon jó lehetőség a tervezés szerelmeseinek.

A Google SketchUp ugyanaz, mint a SketchUp?

A Trimble Navigation (jelenleg Trimble Inc.) 2012. június 1-jén megvásárolta a SketchUp-ot a Google -tól egy meg nem nevezett összegért. 2013-ban jelent meg a SketchUp 2013. Megjelent egy új webhely, az Extension Warehouse, amely bővítményeket és bővítményeket biztosít a SketchUp számára.

Miért adta el a Google a SketchUpot?

Nem illeszkedik a tavalyi témához, amely a Google+-hoz köthető eredendően közösségi termék volt, sem az idei tervhez, amely mindenki életét egyszerűsíti. Tehát ahelyett, hogy a zsákutcába süllyesztené, a Google eladta valakinek, aki valóban használni tudja – a Trimble-nek, egy térképészeti, földmérő- és navigációs berendezéseket gyártó cégnek .

A Google SketchUp még mindig létezik?

A Sketchup mindig is egy könnyen használható 3D modellező eszköz volt. Intuitív kezelőfelületével a „3D modellezés mindenkinek” mottója lett. Miután a Trimble nemrég felvásárolta a Sketchupot, a Sketchup már nem tartozik a Google égisze alá . Sokan kíváncsiak voltak arra, hogy a Google miért adta el.

A Google SketchUp továbbra is elérhető?

A SketchUp Make 2017 továbbra is ingyenesen letölthető innen . Az ingyenes verzióhoz feltétlenül a Make-t töltse le, ne a Pro-t. Ez használható Mac vagy Windows operációs rendszeren személyes projektekhez. 30 napos Pro-t tartalmaz, amely után a Pro funkciók kikapcsolnak, és megkapod az ingyenes Make verziót.

Megtaníthatom a SketchUpot?

Az általános és középfokú oktatók a K-12 oktatási ösztöndíjon keresztül ingyenes klasszikus SketchUp Pro licencet igényelhetnek. Ha Ön oktató a Google Iskolában, ingyenesen használhatja a SketchUp for Schools programot is. Csak kérje meg G Suite for Education-rendszergazdáját, hogy telepítse az alkalmazást.

Hogyan veheted fel a hallgatókat a SketchUpra?

Tanulói engedély megszerzéséhez; A vásárláshoz egy akkreditált oktatási intézmény jelenlegi tanulójának kell lennie, és legalább 18 évesnek kell lennie. A tanulói engedélyek a vásárlástól számított egy évig érvényesek. A hallgatói licencek ingyenesen frissíthetők a legújabb verzióra (az eredeti licenc lejárati dátuma érvényes).

Mi a különbség a SketchUp Pro és a SketchUp Studio között?

Mind a Pro, mind a Studio előfizetéses ajánlatok a szakemberek számára. Ezek közé tartozik az asztali modellezőnk (SketchUp Pro), a kiterjesztett és virtuális valóság megtekintésére szolgáló alkalmazások, a 2D dokumentáció és még sok más. A fő különbség az, hogy a Studio csomag tartalmazza a Sefaira épületteljesítmény-elemző szoftvert.

Mire használható a Google SketchUp?

A SketchUp egy olyan program, amelyet számos 3D modellezési projekthez használnak, például építészeti, belsőépítészeti, tájépítészeti és videojáték-tervezési projektekhez , hogy csak néhányat említsünk a felhasználási területei közül. A program tartalmaz rajzelrendezési funkciókat, felületi renderelést, és támogatja a harmadik féltől származó beépülő modulokat az Extension Warehouse-ból.

Mennyibe kerül a SketchUp az Egyesült Királyság diákjainak?

47,99 GBP ÁFA-val. Az oktatás minden szintjén tanulók számára elérhető. Az iskolai végzettség igazolása szükséges. A Sketchup Studio for Students egy 12 hónapos előfizetés a SketchUp Pro 2021 asztali verziójához, beleértve a karbantartást és a támogatást is.

Van a Google-nak ingyenes CAD programja?

A SketchUp -ot eredetileg a Google fejlesztette ki, és ez volt az egyik legnagyszerűbb ingyenes CAD-csomag, amely valaha is megjelent a piacon. ... A SketchUp ingyenes web-alapú verziója rengeteg energiával rendelkezik, de ha további funkciókra van szüksége, megvásárolhatja a SketchUp Pro-t – és borsos árat fizet.

Melyik a jobb a SketchUp vagy az AutoCAD?

Míg az AutoCAD jobban illeszkedik a 2D és 3D gépészeti, építőipari és építészeti tervezésekhez, a SketchUp kiválóan alkalmas a 3D modellezésre és az objektumok alapvető renderelésére. A SketchUp használata egyszerűbb, és sokkal kevésbé kényes, mint az AutoCAD, azonban az utóbbi kiváló renderelési képességet kínál.

A turmixgép jobb, mint a SketchUp?

Teljesen más fogyasztók és iparágak számára készültek. Ha úgy ítélem meg, melyik a jobb építészeti tervezéshez, akkor a SketchUp nyer. Ha úgy ítélem meg, melyik a jobb videojáték-karaktermodellek és animációk, 3D-s filmeffektusok stb. számára, akkor a Blender a nyerő .

A SketchUp jó program?

SketchUp: Jó hely a 3D-s modellezési élmény megkezdéséhez. ... A SketchUp kezdőknek és profiknak egyaránt kiváló . Profik. Az általam kipróbált többi 3D-s modellező szoftverhez képest a SketchUp messze a legkönnyebben megtanulható, sőt elsajátítható.

Mennyibe kerül a SketchUp Pro 2019?

Ne feledje, továbbra is vásárolhat örökérvényű SketchUp Pro „Classic” licencet 695 USD egyszeri díjért , amely egy év frissítést és karbantartást tartalmaz. Ezt követően opcionális 119 USD/év karbantartási díjat fizethet a támogatás és a frissítések megőrzése érdekében.

Mi jobb, mint a SketchUp?

A Revit egy BIM (Building Information Modeling) szoftver, amely az építészeti tervezésre és a szerkezeti tervezésre összpontosít. Technikailag jobban orientált, mint a SketchUp, alkalmas feladatok és dokumentációk kezelésére, és ehhez képest hosszadalmas eszközkészletet biztosít.

Használhatja az iPad a SketchUpot?

Keltse életre a 3D-s modelleket iPaden vagy iPhone-on a SketchUp Viewer segítségével. Navigáljon és mutassa be saját SketchUp-projektjeit, vagy fedezze fel a több millió ingyenes modellt a 3D Warehouse-ban INGYEN! ... A SketchUp Viewer támogatja az Apple Fájlok alkalmazását, ami megkönnyíti a modellek megnyitását a Dropboxból, a Google Drive-ból, az iCloudból és más fájltároló alkalmazásokból.

Mik a SketchUp előnyei?

A SketchUp előnyei
  • Előny 1. Könnyű megrajzolni a tervet, mert úgy tervezték, hogy úgy viselkedjen, mint egy kéznyújtás.
  • Előny 2. Igazodjon a gyorsan elkészíthető élethű rajzokhoz. ...
  • Előny 3. A SketchUp lehetővé teszi a felületek "stílusok" tömbjében történő renderelését. ...
  • Előny 4....
  • Előny 5.

Melyik a legjobb SketchUp?

A SketchUp legerősebb verziója a SketchUp Pro . A SketchUp Pro egy asztali szoftvercsomag Mac/PC-hez, és három programot tartalmaz: SketchUp Pro, LayOut és Style Builder.