Szép hely a Sewickley?

Pontszám: 4,5/5 ( 38 szavazat )

Sewickley Allegheny megyében található, és az egyik legjobb hely Pennsylvaniában . A Sewickley-ben élő lakosok sűrű külvárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. Sok család él Sewickleyben, és a lakosok hajlamosak konzervatívra hajlani. A Sewickley-i állami iskolákat magasra értékelik.

Sewickley biztonságban van?

Sewickleyben 12 fő bûnözési ráta 1000 lakosra vetítve, így a bûnözési ráta itt az átlaghoz közelít Amerika minden méretû városában. Az FBI bűnügyi adatainak elemzése szerint az esélye, hogy bűncselekmény áldozatává váljon Sewickleyben, 1 a 82-hez .

Szép Sewickley?

Csodálatos kis város nagyszerű állami és magániskolákkal. Rengeteg tennivaló van minden korosztály számára. A Sewickley-i ingatlanok gyönyörűek . Barátságos és meglehetősen jómódú, kellemes hely családteremtésre.

Miről ismert Sewickley?

A Sewickley-völgy gyönyörű helyzetű és gazdag történelemmel. Mivel a völgy egy nagy folyosón található, amely nyugat felé vezetett, a terület a 18. század utolsó felében jelentős eseményeknek volt tanúja: a francia és az indián háborúnak, a Pontiac-féle lázadásnak és az amerikai forradalomnak .

Hogyan írják a Sewickley-t?

Sewickley az északi szélesség 40°32,25′ 80°10,5′ ny. szélességnél található (40.5390, -80.1807). Az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala szerint a városrész teljes területe 1,1 négyzetmérföld (2,8 km 2 ), ebből 1,0 négyzetmérföld (2,6 km 2 ) szárazföld, és 0,1 négyzetmérföld (0,26 km 2 ) (11,11%) víz.

Költözzek Sewickley Pittsburgh-be | A Sewickley-i élet előnyei és hátrányai

16 kapcsolódó kérdés található

Sewickley város?

Sewickley egy városrész Allegheny megyében, Pennsylvaniában , 12 mérföldre (19 km-re) nyugatra, Pittsburgh-től északnyugatra az Ohio folyó mentén. Pittsburgh lakónegyede. A 2010-es népszámláláskor a lakosság 3827 fő volt.

Hol él Mario Lemieux?

A család Pittsburgh jómódú Sewickley külvárosában él. Lemieux-nek volt egy második otthona is Quebecben, a Mont Tremblant közelében, amely 2009-ben épült, 20 millió dollárba kerül, és Chateau Fleur de Lys néven vált ismertté; a házat 2018-ban adta eladásra.

Mikor alapították a Sewickley-t?

A kerületet 1853 -ban alapították, és a 2010-es népszámlálás szerint 3827 lakosa van. Sewickley 1 négyzetmérföld, a következőkkel: Számos templom. Sewickley Közösségi Központ.

Melyik a legnagyobb ház Pennsylvaniában?

APA 39 000 négyzetméteres kastély a Beech Ridge Drive 137. szám alatt, Sewickleyben (Pa .), Pennsylvania legnagyobb magánháza.

Hány éves Sewickley?

A kórházat először 1907-ben nyitották meg , a helyi lakosok erőfeszítéseinek köszönhetően, akik földet és pénzt adományoztak az elindításához.

A Heritage Valley elfogadja az UPMC-t?

A Heritage Valley Medical Group ConvenientCare üdvözli az UPMC-t a betegek számára. A Heritage Valley ConvenientCare örömmel jelenti be, hogy az UPMC for You, az UPMC Health Plan Medical Assistance (Medicaid) programja már mind a hat ConvenientCare bejáró klinikán elfogadott .

A Heritage Valley elfogadja a Highmarkot?

„A Heritage Valley örül annak, hogy korrekt és méltányos megállapodást kötöttünk a Highmarkkal . "Alig várjuk, hogy továbbra is részt vehessünk az összes Highmark termékben, valamint a Quality Blue kórházi programban."

Lemieux jobb Gretzkynél?

Annak ellenére, hogy 572 meccsen kevesebb meccsen játszott, mint Gretzky , Lemieux tartja karrierje legmagasabb meccsenkénti pontátlagának rekordját (2,005) és karrierje legmagasabb meccsenkénti gólátlagát (0,823). ... Ezek a statisztikák az igaz történetet mesélik el – amikor Mario a jégen volt, ő volt a legjobb.

Mit csinál most Mario Lemieux?

Jelenleg ő a Penguins fő tulajdonosa és az igazgatóság elnöke . Közreműködött abban, hogy a Penguins megállapodást köthessen az állami és helyi tisztviselőkkel a CONSOL Energy Center felépítésében, amely 2010-ben a Pens új otthona lesz.

Hány hektáros Sewickley?

A park jelenleg körülbelül 600 hektáron (2,4 km 2 ) terül el, és regionálisan híres túra- és lovasútvonalairól és egyéb rekreációs területeiről. Sewickley Heights ad otthont a Fern Hollow Természetvédelmi Központnak és a Sewickley Heights History Centernek is, amelyek egy 33 hektáros (130 000 m 2 ) területen helyezkednek el.

Mennyit keresnek a tanárok a Sewickley Akadémián?

A Sewickley Akadémia átlagos fizetése körülbelül évi 67 494 dollártól egy tanárért és évi 67 494 dollárig terjed egy tanár esetében. A Sewickley Akadémia alkalmazottai a teljes kompenzációs és juttatási csomagot 2,7/5 csillagra értékelik.

Hány gyerek jár a Sewickley Akadémiára?

A Sewickley Akadémia hallgatóinak száma 597 , és az iskola a PK-12-t szolgálja ki. Az iskola kisebbségi tanulói létszáma 27%, a tanuló-tanár arány 7:1.

Mikor épült a Heritage Valley Beaver?

Az eredetileg 65 diákot befogadó új épület 1956 -ban épült. Iskolánk 1959-ben lett teljes akkreditációja. 1963-ban Kórházunk Radiológiai Technológiai Iskolát indított. 1968-ban a Kórház kampusza még több változáson ment keresztül.

Hány ágyas Heritage Valley Sewickley?

A Heritage Valley Beaver A Heritage Valley Sewickley egy 186 ágyas akut ellátási kórház Sewickleyben, Pennsylvaniában. Ez az intézmény fekvőbeteg akut ellátást, sürgősségi ellátást, valamint számos diagnosztikai, kezelési és rehabilitációs szolgáltatást kínál.