Biztonságos a Santurce Puerto Rico?

Pontszám: 4,6/5 ( 61 szavazat )

San Juan legtöbb környéke biztonságos napközben , de éjszaka bizonyos helyek kissé vázlatosak lehetnek. A helyiek azt javasolják, hogy ezek a San Juan negyedek biztonságosak legyenek nappal vagy éjszaka: Old San Juan. Santurce.

A Santurce San Juan biztonságos?

Az éjszaka elkerülendő területek közé tartozik a Puerta de Tierra, a Santurce egyes részei (különösen a Calle Loíza környékén) és a Río Piedras-i Plaza del Mercado. Az Old San Juan viszonylag biztonságos és jól felügyelt . Az északi falon kívüli La Perla enklávé azonban a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményeiről ismert, és bármikor veszélytelen lehet.

Melyek Puerto Rico rossz területei?

Más helyek, amelyeket éjszaka érdemes elkerülni, a La Perla (az óváros mellett) és a Puerta de Tierra egyes részei. Éjszaka maradjon Old San Juan, Isla Verde, Miramar és Condado negyedében, ahol rendszeres rendőri járőrök vannak. Vészhelyzet esetén hívja a 911-et, ahogy az Egyesült Államokban tenné.

Santurce biztonságos éjszaka?

Az egész terület viszonylag biztonságos, sok turista és helyi lakos tartózkodik minden nap. Ha balra fordulsz a szállodán kívül Santurce-ig, az is viszonylag biztonságos napközben, de nem ajánlom, hogy késő este sétálj ott.

Melyik a legveszélyesebb város Puerto Ricóban?

La Perla, Puerto Rico , az óváros mellett található, és Puerto Rico legveszélyesebb részének tartják. Fontolja meg annak elkerülését nappal és éjszaka is, mivel magas a csoportos erőszak, emberrablás, lopás és fegyveres erőszak miatt.

Megy a Puerto Rico legveszélyesebb motorháztetője 😳 | Megtámadt engem 🤬

29 kapcsolódó kérdés található

Mit érdemes elkerülni Puerto Ricóban?

 • 8 elkerülendő dolog San Juanban, Puerto Ricóban.
 • Ne menjen Uberrel a repülőtérre.
 • Ne feltételezze, hogy mindenki ért angolul.
 • Ne számítson mindig napos karibi időre.
 • Ne hagyatkozzon a tömegközlekedésre.
 • Kerülje a szállodakomplexumban való tartózkodást.
 • Kerülje el a város strandjait.
 • Kerülje a gyorsétteremláncokban való étkezést.

Lehet inni csapvizet Puerto Ricóban?

A Puerto Rico-i víz iható, de először olvassa el ezt. Persze Puerto Rico strandjai kristálytiszta és lélegzetelállítóan kék vizükről ismertek. ... Ha vidéken vagy, és puha a gyomrod, igyál palackozott vizet a csap helyett. Megjegyzés: Nem volt gondunk a csapvíz megivásával San Juanban.

Milyen messze van Santurce a strandtól?

A Condado (Santurce) és az Isla Verde Beach közötti távolság 6 km .

Miről ismert Santurce?

Santurce nyüzsgő művészeti színteréről (falfestmények és múzeumok) , éjszakai életéről, autentikus Puerto Rico-i ételeiről és városi hangulatáról ismert... ... Ebédeljen le az Avenida Juan Ponce de León és a Calle Cerra utcai művészetének felfedezésével. Ha van ideje, térjen be a Museo de Arte Contemporáneo de Puerto Rico-ba.

Mi az a La Perla PR?

La Perla egy történelmi nyomorváros, amely San Juan óvárosának északi történelmi városfalán fekszik (Puerto Rico), amely körülbelül 650 méter (600 m) hosszan húzódik az Atlanti-óceán sziklás partja mentén, közvetlenül a Santa Maria Magdalena de Pazzis temetőtől keletre, és le a lejtőn ( északra) Calle Norzagaray.

Meg tudsz élni havi 1000 dollárból Puerto Ricóban?

A Puerto Rico-iak többsége jelzáloghitel nélkül birtokolja otthonát. ... PR-ban a bérleti díj is sokkal alacsonyabb, mint Coloradóban. Még az olyan turisztikai városokban is, mint Rincón, az emberek hosszú távra bérelhetnek 400 és 1000 dollár közötti havi áron .

Biztonságos-e San Juan óvárosában sétálni?

A régi San Juan-t általában „biztonságos” sétálóhelynek tekintik . Észre fogja venni a nagy rendőri jelenlétet. ... Ez a kétnyelvű rendőrség (speciálisan az Old San Juan turisztikai területre képzett) szintén segít útbaigazítani.

Hol szállnak meg a hírességek Puerto Ricóban?

 • Condado Vanderbilt Hotel - Utazói értékelés: 4,5/5.
 • The Ritz-Carlton, San Juan – Utazói értékelés: 4,0/5.
 • Condado Vanderbilt Hotel - Utazói értékelés: 4,5/5.
 • The Ritz-Carlton, San Juan – Utazói értékelés: 4,0/5.
 • The Ritz-Carlton, San Juan – Utazói értékelés: 4,0/5.
 • The Ritz-Carlton, San Juan – Utazói értékelés: 4,0/5.

Olcsó Puerto Ricóban?

Puerto Rico alacsony költségei az egyik fő vonzzák az embereket a szigetre – természetesen a gyönyörű időjárás és az élénk kultúra mellett. Mindenkinek más a helyzete, de általában olcsóbb Puerto Ricóban élni, mint az Egyesült Államok anyaországában

Mexikó vagy Puerto Rico olcsóbb?

Mexikó vs Puerto Rico Ár Következtetés Összességében Mexikó általában olcsóbb nyaralás , de ez összeadódik, ha sok turisztikai nyaralást végez, és all-inclusive üdülőhelyen száll meg. A hozzáértő utazók valóban ésszerű áron utazhatnak Puerto Ricóba.

Kell-e útlevél, hogy Puerto Ricóba menjek?

V: Ha Ön az Egyesült Államok állampolgára, NINCS szüksége útlevélre, hogy Puerto Ricóba utazzon . Mivel Puerto Rico az Egyesült Államok területe, csak ugyanazt az azonosítót kell használnia, amelyet az ország bármely más részén történő repüléshez használ.

Milyen messze van Santurce és San Juan?

San Juan és Santurce távolsága 4 km .

Puerto Rico az Egyesült Államok része?

Puerto Rico politikai státusza az Egyesült Államok jogalap nélküli területe . Mint ilyen, Puerto Rico szigete nem szuverén nemzet és nem is az Egyesült Államok állama.

Isla Verde nyilvános strand?

Tippek az Isla Verde Beach meglátogatásához Carolinában, Puerto Ricóban Ha nem száll meg szállodában, irány a Balneario de Carolina, egy nyilvános strand mellékhelyiségekkel, parkolóval és egyéb szolgáltatásokkal.

Ponce város?

Ponce, Puerto Rico déli részének legnagyobb városa és fő kikötője . A sziget harmadik legnépesebb városi központja San Juan és Bayamón után, a város 3 mérföldre (5 km-re) északra található kikötőjétől, Playa de Ponce-tól.

San Juan Puerto Rico fővárosa?

San Juan, Puerto Rico, a legrégebbi folyamatosan lakott poszt-Európa kapcsolati város az Egyesült Államok területén, és a második legrégebbi az egész nyugati féltekén. Mióta a spanyolok 1519-ben megalapították, San Juan Puerto Rico fővárosa .

Melyik Puerto Rico legbiztonságosabb része?

Puerto Rico legbiztonságosabb helyek
 • A legbiztonságosabb tartózkodási hely. Luquillo. Luquillo olyan, mint San Juan, csak a magas bűnözési ráta nélkül. ...
 • Távoli paradicsom. Vieques. Vieques Puerto Rico egyik legegyedibb és legtávolabbi területe. ...
 • Békés kiruccanás. Dorado. Dorado egy másik nagyon biztonságos város Puerto Ricóban.

Puerto Ricóban szokás borravalót adni?

Puerto Rico-ban nagyon gyakori a borravaló, csakúgy, mint az Egyesült Államokban, ezért szalonok, gyógyfürdők és más szolgáltató iparágak látogatásakor számítsanak fel borravalóra. Általában a teljes számla 15-20%-a az általános szabály.

Puerto Rico drága?

Ennek ellenére Puerto Rico még mindig drágább, mint a világ legtöbb országa, és Latin-Amerika egyik legdrágább területe, ezért ne számítson arra, hogy a dolgok olyan olcsók lesznek, mint Thaiföldön vagy Vietnamban.

Vigyek készpénzt Puerto Ricóba?

Használhatja amerikai dollárját . Ez megkönnyíti a pénzköltést az amerikai turisták számára, akik szintén hozzáférhetnek az amerikai bankokhoz és ATM-ekhez. A hitelkártyákat széles körben elfogadják, de okos készpénzt és kisebb számlákat vinni a borravalókért és az éttermekbe San Juanon kívül.