A felújítás egy mondatban van?

Pontszám: 4,6/5 ( 22 szavazat )

Felújítási mondat példa. A két utoljára nevezett templomot kívülről és belülről is alaposan megújították. ... Napóleon parancsára 1814-ben az egész épületet helyreállították, a közelmúltban pedig újabb alapos felújításra került sor.

Hogyan használod a renovate szót egy mondatban?

Felújítani egy mondatban?
  1. A háztulajdonosok úgy döntöttek, hogy felújítják régi konyhájukat.
  2. Mivel a vevőnek felújításra lenne szüksége, a kért árnál olcsóbban tett ajánlatot.
  3. Az apa és a fia úgy döntött, hogy a régi Camarót régi dicsőségére felújítják. ...
  4. A közösség beszállt a város régi történelmi épületeinek felújításába.

Te készítesz vagy felújítasz?

Rangidős, korelnök. A Google NGRAM keresése azt mutatja, hogy körülbelül tíz évvel ezelőtt a „ felújítást ” gyakoribb volt, mint a „felújítást” (a megjelent könyvekben), míg a „felújításokat” már csak egy kicsit gyakoribb.

A felújítás főnév vagy ige?

ige (tárggyal használva), ren·o·vat·ed, ren·o·vat·ing. jó állapot helyreállítása; újat készíteni, vagy mintha újra új lenne; javítás. Régies. felélénkíteni; Frissítés; feléleszt.

Mit jelent egy mondatban a felújítás?

tárgyas ige. 1 : visszaállítani a korábbi jobb állapotot (például tisztítással, javítással vagy újjáépítéssel) 2 : életre, lendületre vagy tevékenységre visszaállítani : újjáéleszteni a templomot új ökumenikus szellemiség újította fel .

felújít - 9 ige felújítás jelentéssel (mondatpéldák)

37 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a felújítás a GTA-ban?

2017. december 19. 10:54. Csak lépjen a Foreclosure oldalra, és válassza ki jelenlegi létesítményét. Ezután lehetősége van felújítani és megszerezni a biztonsági helyiséget, vagy színt váltani stb. Csakúgy, mint a bunker vagy a hangár. Star Dash.

Mit jelent angolul, hogy novate?

: (régi kötelezettséget) új kötelezettséggel helyettesíteni .

A felújítás egy szó?

melléknév . Felújítás vagy felújítás előidézése vagy azzal járó ; megújító, helyreállító.

Mi a Renovate beszédrésze?

szórész: tranzitív ige . hajlítások: felújít, felújít, felújított.

A felújító szó?

Olyan ember, aki felújít . Lásd: ESL Renovator.

Melyek a felújítás típusai?

A lakásfelújítás 5 fő típusa
  • Konyha felújítások. A konyha felújítása az otthoni nagyobb felújítások legnépszerűbb típusa. ...
  • Fürdőszoba felújítások. ...
  • Pincefelújítások. ...
  • Kiegészítések. ...
  • Új fürdőszoba hozzáadása.

A karbantartás ugyanaz, mint a felújítás?

A felújítás kifejezés csak akkor alkalmazható, ha a bérleti szerződésben az élvezet javítását célzó munka történik, például egy ház szigetelésével vagy dupla üvegezésével. Ez javítja az élet kényelmét. ... Ha azonban a bérbeadó a hibás egyrétegű üveget kettős üvegezésre cseréli , ez karbantartásnak minősül.

Mi a különbség a felújítás és az átalakítás között?

Míg az átalakítás megváltoztatja valaminek a formáját (új zuhanyozót adnak a meglévő fürdőszobába), a felújítás inkább a régi dolgok jó állapotú helyreállítására irányul (például egy nyikorgó padló javítása vagy konyhafelújítási költség vállalása).

Miért van szükségünk felújításra?

A felújítások segítenek abban, hogy több teret teremtsünk, csökkentsük az energiafogyasztást és megőrizzük kulturális örökségünket, miközben az épületet a legújabb műszaki szabványokhoz hozzuk. Rengeteg oka van a felújításnak, ezek közül a legfontosabb az életkomfort és a beltéri klíma fokozása .

Mi a felújítási munka?

felújítás | Üzleti angol az épület helyreállításának, javításának folyamata, hogy újra jó állapotba kerüljön, vagy az elvégzett fejlesztések: Elkötelezettek vagyunk, hogy a város csak olyan új építkezéseket, felújításokat végezzen, amelyek megfelelnek a zöld építési elveknek.

Mi az a bot felújítása?

A Renovate (gyakran "Renovate Bot" néven is emlegetik) egy nyílt forráskódú eszköz, amelynek célja a következő folyamatok automatizálása : Függőségek észlelése egy adattárban (beleértve a nyílt forráskódot, valamint a privát/zárt forráskódot is) Ellenőrizheti, hogy vannak-e újabb verziók frissítve erre.

Mi az a Renovate Git?

Átvizsgálja a csomagkezelő fájlok tárolóit (pl. npm/Yarn, Bundler, Composer, Go Modules, Pip/Pipenv/Poetry, Maven/Gradle, Dockerfile/k8s és még sok más), és frissített verziójú lehívási kérelmeket küld el, amikor azok. találhatók. Ez az alkalmazás ingyenesen telepíthető nyilvános és privát adattárak számára.

Mi a felújítás antonimája?

▲ A sürgős javításra szoruló valaminek, például épületnek a helyreállításával szemben. elhanyagolás . elhagyás . figyelmen kívül hagyni .

Mi az ellentéte a felújításnak?

Ellentétben a javítással vagy felújítással, hogy valamit visszaállítsanak az eredeti állapotába. elhanyagolás . lebontani .

Mi az alteration angol?

1 : valami megváltoztatásának aktusa vagy folyamata A ruhát módosítani kell a megfelelő illeszkedés érdekében. : a megváltozott állapot. 2 : valami megváltoztatásának vagy megváltoztatásának eredménye: mint pl. a : ruhadarab illesztésének megváltoztatása, átalakításért nem kell fizetni.

Tedd fel, mi az értelme?

b : berendezni (valamit) valami díszítéssel : díszíteni Mindig felkészíti a házat az ünnepekre.

Mit jelent túllépni?

hogy hivatalosan valaki mást tegyen valaminek a tulajdonosává . átad valamit valakinek: Mielőtt meghalt, a birtokát a feleségének adta át.

Mit jelent egy megállapodás újítása?

Az újítás két szerződő fél között létrejött megállapodás, amely lehetővé teszi a meglévő fél új felváltását.

Hogyan újítanak meg egy szerződést?

Az újítás az a folyamat, amelynek során az eredeti szerződés megszűnik, és helyébe egy másik csatlakozik , amelynek során egy harmadik fél olyan jogokat és kötelezettségeket vesz fel, amelyek megismétlik az eredeti szerződés egyik felének jogait és kötelezettségeit. Ez azt jelenti, hogy az eredeti fél a szerződésből eredő előnyöket és terheket egyaránt áthárítja.

A novate egy Scrabble szó?

Igen , a novate benne van a Scrabble szótárban.