A hallgatás egy szó?

Pontszám: 4,9/5 ( 17 szavazat )

Hallgassa meg újra a jelentést
(intransitív) Újra hallgatni .

A Relistent kötőjellel kell megadni?

Az újrahallgatás (vagy újrahallgatás ) érvényes szó. A használati útmutató lényege, hogy könnyen érthető és világos legyen. Nem vagyok benne biztos, hogy a relisten egyértelműbb-e, de véleményem szerint az ilyen helyzetekben megfelelő, ha egy kicsit laza vagyok. A könnyebb olvasás és érthetőség érdekében azonban hozzáadnám a kötőjelet (újrahallgatás).

A Relisten egy Scrabble szó?

Igen , a relisten benne van a Scrabble szótárban.

Hogyan használod a Relisten szót egy mondatban?

" Újrahallgattam (egy kazettát) a "Reggel" utolsó előadásomból , és nagyon boldog vagyok, hogy újra hallom.

Mit jelent a hallatlanul?

: nem hallható : nem hallható. Tekintse meg a hallhatatlan kifejezés teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. nem hallható. melléknév. nem hallható | \ i-ˈnȯ-də-bəl \

Szörnyek és férfiak - Kis beszélgetések (szöveg)

29 kapcsolódó kérdés található

Mi az a szó, hogy nem hallottam?

Ezen az oldalon 15 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a hallatlan kifejezésekre, mint például: elhallgatott, nem hallható, zajtalan, hangtalan, néma, nem rögzített, figyelmen kívül hagyva, kiadatlan, csendes, tompa és hallható.

Mit jelent angolul, hogy nem igényelt?

: nem igényelt kifejezetten : nem hívta fel a tulajdonos vagy a címzett, nem igényelt ingatlan/áru.

A Relisten nyelvtanilag helyes?

(intransitív) Újra hallgatni .

A helyesírás-ellenőrzés egy vagy két szó?

MEGJEGYZÉS: A Helyesírás-ellenőrzés főnévként (helyesírás-ellenőrzés végrehajtása) és igeként (dokumentum helyesírás-ellenőrzése) egyaránt használható . Ironikus módon a kifejezésnek nincs hivatalos helyesírása, mivel a "helyesírás-ellenőrzés" és a "helyesírás-ellenőrzés" is elfogadható. A "helyesírás-ellenőrzés" azonban a leggyakoribb.

Létezik Relisten alkalmazás Androidra?

Sajnos nincs Android-alkalmazás , mivel a Relisten egy ingyenes és nyílt forráskódú projekt, amelyet szabadidőnkben építünk, és egyikünk sem tervezi, hogy Android-alkalmazást készítsen.

Mi a példa a kötőjeles szóra?

Vegye figyelembe, hogy a kötőjeles összetett szavakat leggyakrabban akkor használják, ha az összeillesztett szavakat egy főnév előtt melléknévvé kombinálják. Például: negyvenhektáros farm . teljes munkaidős dolgozó .

Az újraértékelés kötőjellel van ellátva?

Először is szükség van egy kötőjelre, amikor előtagot helyez egy nagybetűs szóra: Amerika-ellenes. Másodszor, szükség van egy kötőjelre, hogy elkerülje a dupla i vagy dupla a létrehozását: rovarellenes, ultraaktív. (De a dupla e vagy dupla o rendben van : értékelje át, működjön együtt.)

Újraolvasva vagy újraolvasva?

Az újraolvasást (tömör) és az újraolvasást (kötőjellel) egyenlő mértékben használják mindenféle írásban. Miután használta az egyik verziót, ragaszkodjon hozzá a másolat során. A modern irányzat az, hogy kevésbé használjuk a belső szavak elválasztását – de persze vannak kivételek.”

Mit jelent a helyesírás-ellenőrző a Wordben?

A Helyesírás-ellenőrző egy olyan szoftver, amely kijavítja a helyesírási hibákat a szövegszerkesztés, az e-mailek és az online beszélgetések során . A helyesírás-ellenőrzés azonosítja és kijavítja a hibásan írt szavakat. ... A Microsoft Wordben a helyesírás-ellenőrzési beállítások, például a helyesírás és a nyelvtan az „áttekintés” lapon és a „korrekció” ablak alatt találhatók.

Mi az a helyesírás-ellenőrző a szövegszerkesztésben?

: számítógépes program vagy funkció (mint a szövegszerkesztőben), amely a szöveg és az elfogadott helyesírások adatbázisával való összehasonlítása révén azonosítja a lehetséges elírásokat egy szövegblokkban. — helyesírás-ellenőrzőnek, helyesírás-ellenőrzőnek is nevezik.

Mi a tezaurusz opció használata a Wordben?

A tezaurusz egy szoftvereszköz, amelyet a Microsoft Word dokumentumban használnak a kiválasztott szó szinonimáinak (azonos jelentésű szavak) és antonimáinak (ellentétes jelentésű szavak) keresésére (keresésére) .

Vannak még nem igényelt földek a világon?

Bir Tawil az egyetlen igazán igénytelen földterület a világon, egy csipetnyi afrikai föld, amelyet Egyiptom és Szudán is tagadott, és általában csak a különc mikronacionalisták tartanak igényt rá (erről később).

Mit jelent a nem igényelt pénz?

A nem igényelt pénzeszközök olyan pénzek és egyéb eszközök, amelyek jogos tulajdonosát nem lehet megtalálni . A fel nem használt pénzeszközöket jellemzően meghatározott idő elteltével utalják át a kormánynak.

Mit jelent a Páratlan szó?

: nem egyenlő : páratlan, páratlan tehetségű művész.

Mit jelent a felfedezetlen?

: nem talált vagy derült ki : nem fedezett fel egy fel nem fedezett szigetet még fel nem fedezett tehetségek feltáratlan motívumok…

Mi a hushed szinonimája?

A hushed szinonimái. megnyugodott (le), kihűlt.

Miért olvasnak újra az olvasók?

A könyvek újraolvasása lehetőséget ad egy könyv cselekményének vagy karakterfejlődésének mély megértésére, ami nem lehetséges, ha egyszer elolvassa a könyvet . A szöveg és az illusztrációk feltárása segít a gyerekeknek elmélyülni a történet üzenetében, és új kapcsolatokat találni, felkészítve őket a bonyolultabb narratívákra.

Rossz újraolvasni a könyveket?

Az újraolvasás szükséges ahhoz, hogy jobban megértsük a szöveget , mint az első olvasat során. Újraolvasás nélkül elképzelhetetlen, hogy értékeljük egy író finomabb tehetségét, vagy nem tudjuk megérteni a szöveg bonyolult gondolatait és témáit.