Ez egy szó?

Pontszám: 4,4/5 ( 51 szavazat )

reg′i·men′tal·ly adv.

Mit jelent a Regimentally?

Regimentally határozószó. ezredben vagy ezredekben vagy ezredek által; mint, ezredenként osztályozott csapatok .

Mi az az ezred ember?

melléknév. túlzottan fegyelmezett vagy parancsolt . az árvaház rendezett légköre.

Mit jelent a kristály? *?

főnév. tiszta, átlátszó ásvány vagy jégre emlékeztető üveg . a kristályos kvarc átlátszó formája. Kémia, ásványtan. jellegzetes belső szerkezetű szilárd test, amelyet szimmetrikusan elrendezett síkfelületek vesznek körül, amelyek meghatározott és jellemző szögekben metszik egymást.

A Crystal főnév vagy ige?

CRYSTAL ( főnév ) meghatározása és szinonimák | Macmillan szótár.

Mit jelent a REGIMENTAL szó?

19 kapcsolódó kérdés található

A kristály főnév vagy melléknév?

A kristály meghatározása világos vagy átlátszó. Példa a melléknévként használt kristályra a "kristálytó" kifejezés, amely olyan tavat jelent, ahol nincs szemét, szennyeződés stb., amely tönkreteszi a víz színét vagy tisztaságát.

Mi a kristály főnév?

főnév. főnév. /ˈkrɪstl/ 1[megszámlálható] egy kis darab, sok páros oldallal rendelkező anyag , amely természetes úton keletkezik, amikor az anyag szilárd jég/sókristályokká válik.

Mi a kristály teljes formája?

Opciók . Értékelés . KRISTÁLY . A kampány képviselője Kezdje a gyorsított vezetést .

Mit jelent a rendes feleség?

Ez azt jelenti, hogy strukturált vagy ütemezett . Úgy gondolom, hogy ez azt jelenti, hogy a feleség mindig a menetrend szerint van. Vagy ez egy feleséget jelent, akit a férj ütemezett. Példa: Az ezredes felesége mindent megtesz, amit kér.

Mi az ezred szinonimája?

szigorú , szigorúan szabályozott, szervezett, fegyelmezett, ellenőrzött, rendezett, szisztematikus, takaros, rendezett, rendezett. egységes, változatlan, változatlan, változatlan, egyenletes, töretlen, egyhangú, unalmas.

A Regimentally egy szó?

reg′i·men′tal·ly adv.

Mit jelent szkeptikusnak lenni?

A szkepticizmus teljes definíciója 1: kételkedő attitűd vagy hiteltelenségre való hajlam általánosságban vagy egy adott tárgy iránt . 2a: az a doktrína, amely szerint az igazi tudás vagy tudás egy adott területen bizonytalan. b : a szkeptikusokra jellemző felfüggesztett ítélkezés, szisztematikus kételkedés vagy kritika módszere.

Hogyan használod az ezredet egy mondatban?

Regimentális mondatpélda
  1. Megerősítette a Dingiswayo által elfogadott ezredrendszert és tökéletesítette hadseregének fegyelmét. ...
  2. Az ezrediskolák elemi oktatást adnak az írástudatlan katonáknak. ...
  3. 1785-ben a tüzérségbe helyezték, amelyben tizenöt évig ezredtisztként szolgált.

Mi a fegyelmezett szinonimája?

A fegyelem néhány gyakori szinonimája a fenyítés, fenyítés, fenyítés , helyesbítés és büntetés. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy „büntetést kiszabni a helytelen cselekedetek viszonzásaként”, a fegyelem büntetést vagy fenyítést jelent, hogy kordában tartsa.

Mi a szisztematikus szinonimája?

strukturált , módszeres, szervezett, rendezett, jól rendezett, tervezett, rendszerezett, rendszeres, rutin, szabványos, szabványos, formális, logikus, koherens, következetes, hatékony, üzletszerű, gyakorlatias, gondos, igényes, aprólékos. informális csatlakozás. rendezetlen, kaotikus.

Mi a prolongált szinonimája?

mint az elhúzódó, túl hosszú . Szinonimák és közeli szinonimák a hosszan tartó kifejezésre. hosszúkás, túlnyúló, elnyújtott.

Mi a 7 fajta kristály?

Ezek a pontcsoportok a trigonális kristályrendszerhez vannak hozzárendelve. Összesen hét kristályrendszer létezik: triklinikus, monoklinikus, ortorombikus, tetragonális, trigonális, hatszögletű és köbös . A kristálycsaládot rácsok és pontcsoportok határozzák meg.

Hogyan keletkeznek kristályok?

A kristályok a természetben akkor keletkeznek, amikor a molekulák összegyűlnek, hogy stabilizálódjanak, amikor a folyadék elkezd lehűlni és megkeményedni . Ezt a folyamatot kristályosodásnak nevezik, és akkor fordulhat elő, amikor a magma megkeményedik, vagy amikor a víz elpárolog egy természetes keverékből is. ... Így keletkeznek kristályok a természetben.

Mi a kristály jelző?

melléknév. kristályból vagy ahhoz hasonlóból; egyértelmű; átlátszó . kristályosodással keletkezik. kristályokból áll.

Az üveg kristály?

Az Egyesült Államokban minden olyan üveget, amelyben az ólomtartalom meghaladja az 1%-ot, kristálynak nevezik . Technikailag a „kristály” kifejezés üvegre való alkalmazása önmagában pontatlan, mivel az üveg amorf szilárd anyag. Ezért definíció szerint hiányzik belőle a kristályos szerkezet, amely a kristályhoz szükséges.

A jég kristály?

A természetben előforduló, rendezett szerkezetű, kristályos szervetlen szilárd anyagként a jeget ásványnak tekintik. Szabályos kristályos szerkezettel rendelkezik, amely a víz molekuláján alapul, amely egyetlen oxigénatomból áll, kovalens kötéssel két hidrogénatomhoz, vagy H–O–H.

Mik a kristály tulajdonságai?

A kristályok fizikai tulajdonságaikban különböznek, azaz keménységükben, hasadásuk, optikai tulajdonságaiban, hővezető képességében és elektromos vezetőképességében . Ezek a tulajdonságok fontosak, mivel néha ezek határozzák meg a kristályok ipari felhasználását.