A hivatkozás egy mondatban szerepel?

Pontszám: 4,1/5 ( 18 szavazat )

" Több információért általában a tankönyvre hivatkozik. " "Soha nem emlegeti a barátnőjét a menyasszonyaként." – Ezt a fát általában nyárfának nevezik. – Viccesen a kishúgaként emleget.

Hogyan használod a hivatkozást egy mondatban?

hivatkozni
 1. Az áldozatokat nem emlegették név szerint.
 2. Az anyja soha többé nem hivatkozott rá.
 3. Tudod, kire gondolok.
 4. Megígértem, hogy nem fogok többet foglalkozni az üggyel.
 5. Utalt arra, hogy a hajót 1987 óta nem cserélték át.
 6. Mindig úgy emlegette Bent, mint „azt a kedves férfit”.

Hivatkozik vagy hivatkozik?

Szóalakok: egyes szám 3. személyű jelen idő utal , jelen igenév utaló , múlt idő, múlt igenév utal. 1. ige. Ha egy adott témára vagy személyre hivatkozik, beszéljen róluk vagy említse meg őket. Beszédében utalt egy nemrégiben tett kanadai útra. [

Mire hivatkozik a példa?

A hivatkozás úgy van definiálva, mint valami szükséges dologhoz irányítani , vagy hivatkozást tenni. Példa az utalásra, ha egy nő azt javasolja barátjának, hogy keressen fel egy adott orvost. Példa a hivatkozásra, ha szöveges idézetet kell belefoglalni egy kutatási cikkbe. ige. 4.

Mire hivatkoznak?

1 : információért nézni vagy belenézni (valamibe) Gyakran hivatkozik a jegyzeteire, amikor beszédet mond. ... 3 : beszélni vagy írni (valakiről vagy valamiről) különösen röviden : megemlíteni (valakit vagy valamit) szóban vagy írásban Senki nem hivatkozott az eseményre.

Lásd | Az utalás jelentése

40 kapcsolódó kérdés található

Milyen típusú szóról beszélünk?

ige (tárgy nélkül használatos), hivatkozott, hivatkozott. irányítani a figyelmet, ahogy egy referenciajel teszi. igénybe venni vagy igénybe venni; fordulni, mint a segítséghez vagy a tájékoztatáshoz: a jegyzetekre hivatkozni. utalni vagy utalni: A szerző cikkében kétszer hivatkozott tanáraira.

Ki az ajánló személy?

2 – Ajánló Olyan személy, aki egy másik személyt ajánl . Ezek azok az emberek, akik az Ön termékét vagy szolgáltatását ajánlják másoknak. Lehetnek felhasználók, viszonteladók, leányvállalatok, partnerek vagy bármely más, Ön által választott programspecifikus kifejezés.

Melyik út a modor?

A modort cselekvéseknél és csak cselekvéseknél használják . Például, ha van egy három különböző módja annak, hogy befejezzen valamit, akkor azt mondhatja, hogy "Nem vagyok biztos benne, hogy milyen módon kell ezt befejeznem" A mód befejezhető. Az „Út” egy irány, egy út vagy egy ösvény (lehet metaforikus).

Hogyan hivatkozol és hogyan keresel?

Ha egy barátját ajánlja, és meghívja, hogy regisztráljon a MobiKwik szolgáltatásban , Ön és barátja is pénzt keres az ajánlókóddal. Mindenki 100 Rs SuperCash-t keres, ha barátja hozzáad 50 Rs-t a pénztárcájához. Akár 5000 Rs SuperCash-t is kereshet a Refer and Earn segítségével. Most keressen pénzt azáltal, hogy barátait a MobiKwik oldalra ajánlja.

Ki mire hivatkozik?

A névmás, amely az angolban kérdő névmás és relatív névmás, elsősorban személyekre utal. Származtatott alakjai közé tartozik a ki, egy tárgyi forma, a birtokos kinek és a határozatlan alakok a who, whoever, who(so)ever és whos(eso)ever (lásd még: "-ever").

Használhatod a referenciát a TO nélkül?

Rovernek igaza van, „hivatkozni” kell. A „hivatkozás” önmagában egy tranzitív ige, tehát „a csatolt (nem „bezárt”) fájlra hivatkozna valaki másra. Például az orvos szakorvoshoz küldi a pácienst konzultációra.

Hogy mondod, hogy utaltak valakire?

Hogyan említsünk egy ajánlást
 1. Említse meg, ki hivatkozik rád. Ha ajánlást használ a kísérőlevélben, említse meg őket az első bekezdésben. ...
 2. Magyarázd el, honnan ismered az illetőt. ...
 3. Írja le, miért ajánlják Önt.

A továbbiakban hivatkozunk ránk?

A „továbbiakban” egy jogi dokumentum „következő részében” kifejezést jelenti. A „továbbiakban” kifejezés a jogi dokumentum többi részében már említett tárgyra utal. A „továbbiakban” a dokumentumban azt is jelentheti, hogy „ettől kezdve”.

Mit jelent megérinteni?

1 : röviden beszélni vagy írni (valamiről) : röviden megemlíteni (valamit) A jelentések sok fontos pontot érintettek. A cikkben érinti a kérdést, de soha nem magyarázza el teljesen. 2 : közel kerülni (valamihez) : majdnem lenni (valamihez) Cselekedetei árulást érintettek.

Hogyan hívhatok barátokat pénzért?

Érintse meg a profil ikont a Cash App kezdőképernyőjén. Koppintson az „Ismerősök meghívása” gombra. Érintse meg az Engedélyezés lehetőséget, hogy engedélyezze a Cash App számára, hogy hozzáférjen a névjegyeihez, és megkönnyítse a barátok meghívását. Érintse meg a $ beszerzése lehetőséget a partner neve mellett a meghíváshoz.

Hogyan utalhatok és hogyan kereshetek a CashKaro-ban?

Hogyan működik?
 1. 1. lépés: Jelentkezzen be CashKaro fiókjába. Jelentkezzen be CashKaro fiókjába a regisztrált e-mail címével és jelszavával.
 2. 2. lépés: Kattintson a 'Refer & Earn' fülre.
 3. 3. lépés: Szerezze meg hivatkozási linkjét. Másolja a látható egyedi hivatkozási hivatkozást a vágólapra.
 4. 4. lépés: Hívj meg barátokat.

Tudunk hivatkozni és keresni a Paytm-ben?

Minden felhasználó akár 100 Rs pénzvisszatérítést is kaphat minden sikeres ajánlás után. Egy naptári hónapban 5 barátot hívhat meg, és akár Rs-t is kereshet. 500 Paytm Refer and Earn ajánlattal. A pénzvisszatérítést a meghívott barátja Paytm UPI használatával történő első fizetése után írjuk jóvá bankszámláján.

Mi a modor és a példamutatás?

A modort úgy határozzák meg, mint ahogyan valamit csinálunk vagy viselkedünk. Egy példa erre az a mód, ahogyan valaki a munkáját végzi .

Mi a különbség a mód és a mód között?

Például az oxfordi szótár a módot úgy definiálja, mint valami módszert, stílust vagy módot. A modor talán valamivel formálisabb . Az oktatás révén jótékonyan élnek.

Mi a rossz modor?

Szűrők . Más emberekkel való udvariatlan vagy udvariatlan bánásmód, illetve helytelen viselkedés nyilvánosan . Egyes kultúrákban teli szájjal beszélni rossz modornak számít. főnév.

Lehet egy beutaló személy?

Gyakoriság: Olyan személy, akit egy másik személyhez, ügynökséghez stb. utalnak vagy irányítanak. Hivatkozás vagy utalás, mint szakmai szolgáltatásra stb.

Mit jelent az ajánlás típusa?

Az egyesült királyságbeli művészeti fogalom, amely meghatározza a beteg beutalásának okát – pl. konzultációra, konzultációra és kezelésre, vagy ambuláns utánkövetésre/visszatérésre.

Hogyan használom az utalás szót?

Utalás mondatban?
 1. A nő bőrállapota rosszabbodott, ezért bőrgyógyász rendelője beutalót adott egy pikkelysömör klinikára.
 2. Minden ügyfél, aki meggyőzte egy barátját, hogy regisztráljon az ajánlóprogramon keresztül, ötven dollárt kap a következő kábelszámlájáról.

Mi az utalás főnév?

beutaló . Az a cselekmény vagy folyamat, amelynek során valakit vagy valamit átadnak egy másiknak, utalás útján küldenek vagy utalnak.