A zsörtölődő egy vagy két szó?

Pontszám: 4,9/5 ( 53 szavazat )

A Rabble-rouser egy kötőjeles összetett szó , amely két különálló szóból áll, amelyeket kötőjel köt össze.

Hogyan kell írni a szóváltást?

zsibongóra jellemző, azzal kapcsolatos vagy jellemző. a közvélemény szenvedélyeinek vagy előítéleteinek szításának esete vagy gyakorlata.

Mit jelent a zsörtölődő kifejezés?

: olyan személy, aki egy csoportot feldühít, felizgat vagy erőszakossá tesz (például beszédekkel), különösen politikai vagy társadalmi cél elérése érdekében.

Hogyan használod a szóváltást egy mondatban?

Megvolt az ajándéka a közönségnek, és soha nem volt veszteségben egy zsibongó személyes invekciótól. Azonnal felhagy zűrzavaros reformista álláspontjával, és úgy dönt, hogy ingatlant vásárol a nyomornegyedben. Inkább csendtörő volt, mint szóváltást ébresztő.

A rabble rouser kötőjellel van ellátva?

A Rabble-rouser egy kötőjeles összetett szó , amely két különálló szóból áll, amelyeket kötőjel köt össze. ... Rabble-rouse igeként használható, rokon szavai a rabble-rouse, rabble-rouse, rabble-rousing.

Enter Shikari - Rabble Rouser (hivatalos promóciós videó)

22 kapcsolódó kérdés található

Mi az a rouser?

/ (ˈraʊzə) / főnév. olyan személy vagy dolog, amely felkelti az embereket , például egy felkavaró beszéd vagy lenyűgöző rockdal.

Mit jelent a nagyképű?

1 : túlságosan emelkedett vagy díszes pompás retorika. 2 : önmegvalósítással rendelkezik vagy azt tanúsítja : arrogáns, nagyképű politikus.

Mit jelent a megmagyarázható?

: megmagyarázható .

Hogyan használod a mérsékelt kifejezést egy mondatban?

Mérsékelt egy mondatban?
  1. A lány enyhe vagy közepesen súlyos asztmája nem volt olyan hatással rá, mint egy súlyos légzési problémákkal küzdő személyre.
  2. A kampány mérsékelt anyagi hozzájárulásait nem ünnepelték annyira, mint azokat, akik túlzott összegeket adtak.

Mit jelent a Bibliában a rablás?

: csőcselék által vagy mint sértegetni vagy támadni .

Mi a sértetlen definíciója?

: nem sérült vagy gyengébb : nem sérült ép beszéd sértetlen befolyásolja a sértetlen sofőröket [= nem ittas, drogos stb. járművezetők]

Mit jelent a sundering?

tárgyas ige. : szétszedni vagy ketté szakítani : erőszakkal vagy mintha erőszakkal, idő vagy tér közbeiktatásával szétválassza. intransitív ige.

Mit jelent a jogosultság megszüntetése?

Szűrők . Engedély, szankció vagy hozzájárulás visszavonása . 2.

Miért jelent a naiv?

: tapasztalattal vagy tudással rendelkezik vagy annak hiányát mutatja : ártatlan vagy egyszerű. Tekintse meg a naiv szó teljes meghatározását az angol nyelvtanulók szótárában. naiv. melléknév. naiv.

Mit jelent a bajcsináló?

: aki huncutságot csinál : aki veszekedést gerjeszt, vagy ellenségeskedést szít a megbékélésükkel, az legyőzte a gazemberek erőfeszítéseit.

Mit jelent angolul a bewildering?

: rendkívül zavaró vagy nehezen érthető egy teljesen megdöbbentő élmény, sok lehetőség

A megmagyarázhatóság szó?

Longman Dictionary of Contemporary Englishex‧pli‧ca‧ble /ekˈsplɪkəbəl/ melléknév TISZTA/KÖNNYEN ÉRTHETŐ könnyen érthető vagy magyarázható OPP megmagyarázhatatlan A forradalom sikere a király kormányának gyengeségével magyarázható.

Mit jelent a Extricable?

Az extricable definíciói. melléknév. kiszabadítható . Antonímák: elválaszthatatlan. nem engedélyezi a kivonást; nem lehet szétválasztani vagy kikötni.

Ki a nagyképű ember?

A nagyképű ember arrogáns vagy beképzelt . Felfújt egójával fog bemenni egy buliba, és készen áll arra, hogy elmondja mindenkinek, aki hallgatja, hogy "nagy dolog vagyok". Ma a nagyképű jelzőt az öncélú bunkókra asszociáljuk.

Mit jelent a tolatott?

1 : megfordulni vagy elmozdulni az egyik oldalra, vagy ki az útból A szarvasmarhákat egy karámba tolatták. 2 : váltani (vonatként) egyik vágányról a másikra.

Hogyan nevezz valakit nagyképűnek?

nagyképű
  1. arrogáns,
  2. feltevésszerű,
  3. fennhéjázó,
  4. lovag,
  5. göthös,
  6. gőgös,
  7. nagy és hatalmas,
  8. előkelő,

Mi a Vivifier jelentése?

1. Életet adni vagy életre kelteni; animálni : életre kelteni egy bábot; életre keltve a barna gyepeket. 2. Élénkebbé, intenzívebbé vagy feltűnőbbé tenni; élénkít: A mosoly életre keltheti az arcot.

Mit jelent a ambiciózus asszisztens?

Aki nem ambiciózus , az nem különösebben motivált valamilyen siker elérésére. Inkább a kanapén fekszel, mintsem hogy plusz hitelt csinálj? Ha az iskoláról van szó, ambiciózus vagy.

Mi az elkövető jogi meghatározása?

olyan személy, aki illegális, bűnöző vagy gonosz cselekményt követ el vagy követ el: Ennek a szörnyű bűncselekménynek az elkövetőit meg kell találni, és a törvény legteljesebb mértékben meg kell büntetni .